- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.701
nolliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii burdaaaaaaaaa!!
ayy cnm bnmm yaaa mutluluga ağla yaa lütfen bak burda kaç kişi var o duyguları yaşamak için aylarca yıllarca deneyen ne güzel rabbm sana bu mucizeyi nasip etmişş keyfine bak bizede dua et inşllh olur tez zmnda.
nolliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii burdaaaaaaaaa!!
sizin gibi evde olsam keşke( çalışıyorum bacım öle kolay olmuyo doktor bul git bugüne anca hayırlısı bakalım
kızlar ben bir liste yaparım birazdan ona göre okuruz...kimse kalmamış çünkü...olmamış dedğinz yerleri değiştirirz
Kiz cadi nerlerdesin?
yazarım buradan bakıp isimlerinizi...günü gelen arkadaşımz gerçek ismini söyler ona okuruz...hatırlayamadığım isimleri siz hatırlatırsanız ekleriz listeye...hamilelere öncelik yapıcam...öneriniz varsa yazayım...listeden sonra hangi duaları okuycağmızı yazarz..
Doktor bana dedi ki, su an kucuk oldugu icin yasayip yasamadigini kontrol edemedigin icin panik olman cok normal. Biraz buyudugunde karnina hafif vurdugunda bebek hareket edecek senin de icin rahatlayacak dedi. Sabret biraz dedi.
millan ikiz teyzesisin galibaa
Allah yardimcin olsun canim. Donuste yaz mutlaka.
ya kasıgımda hafıf hafıf sancı varne sımdık bu Allahım ya hergun bıse cıkıo cok mu dınlıom ben vucudumu
neeeeeeeeeeeee
kız o nerden cıktı,hay masallah bız bırıne hasretken karı bi batımda ikiz doguruyor
şaka bı yana gercekten oyleyse senı bılmem ama ben cok mutlu oldum
inşallah benımde ıkızlerım olur,bıdaha dogurmak zorunda kalmam
millan ikiz teyzesisin galibaa
buda hergun bise cıkıyor dıyor ama hep kasıgında sancısı oluyor sadece..
ne yapcan kız bu aksam yemegeeee,kopya cekim
laaaaan demeyin be öle hayırlısı tabi ama zor olur millanım ikize bakmam kocam deli gibi kazanmıyo e ben çalışıyorum zaten allah hayırlısnı versin tabi yinede ben tek çocuk istiyodum bidaha doğurma isteğim yoktu yani değerim 6118 ve en son 23 nisanda adet oldum çok yüksek buldu burdaki kızlar sumisali ikiz bence dedi allah herkesin gönlüne göre versin hayırlıs öleyse banada versin tabi :)))))
hamile grubu:
francesca,,siderolaties,,miyopi,,dimeh,,muzmut
bekleyen grubu:
su misali,,millan,,merys,,angel84,,mimozagerberra,,zeynoaysegülüm,,ecem5885,,gülgüzeli34...
arkadaşlar eklycem kimse kalmışmı...birde hangi duaları yapalım...dimeh sen seç anacım duaları senin okuduklarından belli dualar olsun
senin kaç haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?