kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar ben bir liste yaparım birazdan ona göre okuruz...kimse kalmamış çünkü...olmamış dedğinz yerleri değiştirirz

ecemim senin ismin hatice bide millanın ismini biliyorum ben isimle dua edilmesinden yanayım öle nickle çok saçma ismim didem lütfen ismimnle dua edin bende öle yapıcam

yazarım buradan bakıp isimlerinizi...günü gelen arkadaşımz gerçek ismini söyler ona okuruz...hatırlayamadığım isimleri siz hatırlatırsanız ekleriz listeye...hamilelere öncelik yapıcam...öneriniz varsa yazayım...listeden sonra hangi duaları okuycağmızı yazarz..

Kiz cadi nerlerdesin?

burdayım..
anaaaaam burasıda boş bırakmaya gelmıyor,az bıraz gec acsam 40 sayfa gerıde kalıyorum
bı yandan yazılanları okuyup anlamaya calısıyorum bı yandan aksama ne yemek yapsam dıye arastırma yapıyorum..
bayılzaaaaaaaamm..

ilk kimin hamileliği duyulduysa onunla başlayalım en son duyulana kadar sırayla gidilsin bence

millan ikiz teyzesisin galibaa

neeeeeeeeeeeee
kız o nerden cıktı,hay masallah bız bırıne hasretken karı bi batımda ikiz doguruyor
şaka bı yana gercekten oyleyse senı bılmem ama ben cok mutlu oldum
inşallah benımde ıkızlerım olur,bıdaha dogurmak zorunda kalmam

ya kasıgımda hafıf hafıf sancı var ne sımdık bu Allahım ya hergun bıse cıkıo cok mu dınlıom ben vucudumu

buda hergun bise cıkıyor dıyor ama hep kasıgında sancısı oluyor sadece..
ne yapcan kız bu aksam yemegeeee,kopya cekim

laaaaan demeyin be öle hayırlısı tabi ama zor olur millanım ikize bakmam kocam deli gibi kazanmıyo e ben çalışıyorum zaten allah hayırlısnı versin tabi yinede ben tek çocuk istiyodum bidaha doğurma isteğim yoktu yani değerim 6118 ve en son 23 nisanda adet oldum çok yüksek buldu burdaki kızlar sumisali ikiz bence dedi allah herkesin gönlüne göre versin hayırlıs öleyse banada versin tabi :)))))

buda hergun bise cıkıyor dıyor ama hep kasıgında sancısı oluyor sadece..
ne yapcan kız bu aksam yemegeeee,kopya cekim

hec sorma beee hergun aynı seyı dıom galıbaa o zamn degısem bugun kasıgım agrıo:)))))))))))))

menu 1:)) ,,zeytınyaglı dolma var taza fasulye yemegı ,fırında kofte var bıde etımek tatlısı :))))

hamile grubu:
francesca,,siderolaties,,miyopi,,dimeh,,muzmut

bekleyen grubu:
su misali,,millan,,merys,,angel84,,mimozagerberra,,zeynoaysegülüm,,ecem5885,,gülgüzeli34...

arkadaşlar eklycem kimse kalmışmı...birde hangi duaları yapalım...dimeh sen seç anacım duaları senin okuduklarından belli dualar olsun

allahın işine karısılmaz,cocuk rızkıyla gelır zaten..ne oldugunu anlamadan pata küte buyurler merak etme..dagına göre kar verır ya allah,sende de ıkız bakma potansıyelı mevcutmus demekkı yavriiimmmm

kenzül arş duası bence ben onu okudum meryem suresini okumadım ama bu duayı okumadan önce bide bişi daha okuyosun yarın yazarım ben onu olurmu yada bugün bulursam netten ordan yazarım bide yasin okuyalım bence bide kısa kısa dilek duaları var yarın getirebiirm anca onlarıda okuyabiliriz öle uzun değil tek satır halinde yinede siz bilirsiniz ben yaptıklarımı yazdım başka fikri olan varsa yazsın tabi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…