kendini bu ay hamile sananlar buraya

allahın işine karısılmaz,cocuk rızkıyla gelır zaten..ne oldugunu anlamadan pata küte buyurler merak etme..dagına göre kar verır ya allah,sende de ıkız bakma potansıyelı mevcutmus demekkı yavriiimmmm

sorma çok güzel bakarım babalaına sinirlendimmi vurum ikisini duvara oooh mis gibi rahatlarım

tamam canım yapalım listemizi.öncelikle bu gün ki sıraya yeni hamişleri alalım onlardan başlayalı ilk hamiş olduğunu öğrenen dimmeh mi muzmut mu franchesca mı :)ona göre.sonra adet günü yakın olanlardan devam edelim kuzum olur mu :)

hec sorma beee hergun aynı seyı dıom galıbaa o zamn degısem bugun kasıgım agrıo:)))))))))))))

menu 1:)) ,,zeytınyaglı dolma var taza fasulye yemegı ,fırında kofte var bıde etımek tatlısı :))))

iyiymış ben olsam bayıla bayıla yerım..
ama benımkı zeytınyaglı dolma yemez,beyfendı kıyma getırsın dıye beklıyorum kıymalı yemek yapmak ıcın..
taze fasulyem yok zaten yapamam..
son kıymamla köfte yapmıstım zaten..
tatlıyı bosverıyom kendı getırıyor gelırken..
içinde tavuk veya et olan bı yemek bulmam lazım..sebze olarakta patlıcan,kabak,patates var evde..
pöööf bıktım bu ne pışırcem derdınden

ecem lıstede sorun var ,o da şu ki ben 2 aydır hamıleyım,,,ruhum sonucta yasıo hamılelıgı bedene daha transfer olmadı bana zor gelmesın dıe son ay gececek bedenıme bebem

ilk hamıle francesca..bende ondan heveslenıp buraya uye olmustum zaten

canım bulabileceğimiz dualar olsunki buradan söyleyince bulmaları kolay olsun..sen duha suresini söylemiştim..açıklamasına baktım çok güzel cidden..onuda okuyalım diyorum..meryem suresi,yasin suresi,kenzül arş suresi,7 tanede duha olsunmu.....çokmu oldu kızlar.....

ben ve kocam kıymalı yemek yemıoz,,bıtek kofte yıyoz yada kıymalı borek ,,,o yuzden yemekler ya etlı yada zeytınyaglı oluyo,,patlıcanda yemeyız,,,kabak yemegı yap o guzel oluyo,,,patatesı tavuk yemegı yap bıde salata ohh bıttı ıste:)))
gercı benım kocam tavukda pek yemez adam etçil sadece neysekı benım dırdırımdan kabak bıle yıyo engınar pısırdım gecen onu bıle yemek zorunda kaldı :)))))))

Cok oldu bence canim. Niyetimizi soyleyip yasin okuyalim bence. Hem kimse usenmez, hem de cok cok etkili bir dua.

patlıcanları kabakları yuvarlak şeklinde kes fırın tepsisine at patatesleri de kızartmalıklardan biraz daha büyük şekilde kes onlarıda koy ..tavuğun etin neyin varsa onları da koy üstüne..sonra salçalı su yap üstüne gezdir sıvı yağını koy ..baharatlarını tuzunu koy..hepsini harmanla iyice karıştır ..ver fırına..çıkmaya yakın da varsa kaşar rendeleyip üstüne gezdir çok güzel oluo..afiyet olsun..

Selam uzun zamandır okuyorum topigi ama yazmak bu gune kismetmis

Dua icin rica etsem okunur iken bana da haber verebilir mısınız severek canı gönülden buradaki kardeslerimin okumalarına ortak olurum mümin in mümin ettigi dua Allah katında makbuldur. Kime ne zaman ettigimiz duanın hayridir bilemeyiz kazayı belayı önleyen

Kur'an a yeni başlayan henüz kelime kelime yavaş yavaş okuyan öğrencilerim var inanıyorum ki onlarda hiç tanımadıkları bilmedikleri ablalarına teyzelerine canı gönülden dua etmekten memnun olacaklar bir nevi teşvik de olacak onlara daha istekli olacaklarını umuyorum

Lütfen konuyu kaçırır isem özelden bana mesaj atabilir mısınız

bilmiyorum 1.5 saat sonra doktora gidicem kan değerim 6118 sumisali öle dedi ikiz dedi bide erkek olucak dedi

ay hadi inş cnm hayırLısı..bende nedense kızın olucağını düşünüyorum..hamilelikte uçuk çıkanın kızı olur derler bak görürsün : ))

anam napıyosun hergün o 7 duayıdamı okucaz ben okuyamam anam ben çalışıyorum gidip namazlarımı kılıp duamı ediyorum bide burası için edicem kocam geliyo yemek hazırlıyorum anam kocamın yüzünü göremem yoksa boşar benim bebemle bi başım kalırım valla bence 2 tane iyi kenzül arş ve yasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…