- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.721
allahın işine karısılmaz,cocuk rızkıyla gelır zaten..ne oldugunu anlamadan pata küte buyurler merak etme..dagına göre kar verır ya allah,sende de ıkız bakma potansıyelı mevcutmus demekkı yavriiimmmm
Allah kabul etsin canım..burada bir liste yapalım..hergün birimize dua okuyalım...tanımayanın duası daha makbul dür diye duymuştum...bi de nedendir bilmem ben sizin güzel enerjinize inanıyorummm....listeyi sen başlat istersen
Benimki 6+3 canim
ben sadece değerimi biliyorum net bişi bilmiyorum ne acı dimi gariban hamileim ben(((((((
hec sorma beee hergun aynı seyı dıom galıbaa o zamn degısem bugun kasıgım agrıo:)))))))))))))
menu 1:)) ,,zeytınyaglı dolma var taza fasulye yemegı ,fırında kofte var bıde etımek tatlısı :))))
hamile grubu:
francesca,,siderolaties,,miyopi,,dimeh,,muzmut
bekleyen grubu:
su misali,,millan,,merys,,angel84,,mimozagerberra,,zeynoaysegülüm,,ecem5885,,gülgüzeli34...
arkadaşlar eklycem kimse kalmışmı...birde hangi duaları yapalım...dimeh sen seç anacım duaları senin okuduklarından belli dualar olsun
kenzül arş duası bence ben onu okudum meryem suresini okumadım ama bu duayı okumadan önce bide bişi daha okuyosun yarın yazarım ben onu olurmu yada bugün bulursam netten ordan yazarım bide yasin okuyalım bence bide kısa kısa dilek duaları var yarın getirebiirm anca onlarıda okuyabiliriz öle uzun değil tek satır halinde yinede siz bilirsiniz ben yaptıklarımı yazdım başka fikri olan varsa yazsın tabi yine
iyiymış ben olsam bayıla bayıla yerım..
ama benımkı zeytınyaglı dolma yemez,beyfendı kıyma getırsın dıye beklıyorum kıymalı yemek yapmak ıcın..
taze fasulyem yok zaten yapamam..
son kıymamla köfte yapmıstım zaten..
tatlıyı bosverıyom kendı getırıyor gelırken..
içinde tavuk veya et olan bı yemek bulmam lazım..sebze olarakta patlıcan,kabak,patates var evde..
pöööf bıktım bu ne pışırcem derdınden
Doğrumu görüyorum ya ? ikizmi kıs bebeler
canım bulabileceğimiz dualar olsunki buradan söyleyince bulmaları kolay olsun..sen duha suresini söylemiştim..açıklamasına baktım çok güzel cidden..onuda okuyalım diyorum..meryem suresi,yasin suresi,kenzül arş suresi,7 tanede duha olsunmu.....çokmu oldu kızlar.....
707 kere Ya Varis çekmneye devam edenin biiznillah çocuğu olurmuşş..
iyiymış ben olsam bayıla bayıla yerım..
ama benımkı zeytınyaglı dolma yemez,beyfendı kıyma getırsın dıye beklıyorum kıymalı yemek yapmak ıcın..
taze fasulyem yok zaten yapamam..
son kıymamla köfte yapmıstım zaten..
tatlıyı bosverıyom kendı getırıyor gelırken..
içinde tavuk veya et olan bı yemek bulmam lazım..sebze olarakta patlıcan,kabak,patates var evde..
pöööf bıktım bu ne pışırcem derdınden
bilmiyorum 1.5 saat sonra doktora gidicem kan değerim 6118 sumisali öle dedi ikiz dedi bide erkek olucak dedi
canım bulabileceğimiz dualar olsunki buradan söyleyince bulmaları kolay olsun..sen duha suresini söylemiştim..açıklamasına baktım çok güzel cidden..onuda okuyalım diyorum..meryem suresi,yasin suresi,kenzül arş suresi,7 tanede duha olsunmu.....çokmu oldu kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?