kendini bu ay hamile sananlar buraya

ya benımkı o kadar cinski,haslanmıs brokolı,karnıbahar,patatesi koy önune bu aksam yemegı de gıkı cıkmadan zevkle yer..
ama yemek konusunda zevtınyaglı olarak bıtek sarmayı yer,dıgerlerı ya kıymalı ya etlı ya tavuklu olcak..
bende ne kıyma ne et ne tavuk yıyorum..
hergun ona ayrı bana ayrı yemek pışırıyorum..
patateslı tavugu fırın poşetınde yapıyorum hep bayılıyor ona,her fırsatta onu yapıyorum oyuzden bıraz özlesın ıstıyorum o yemegı
cabuk bı karar verıp deepfreezeden cıkarmam lazım onu

o zaman yasin okuyalım..kızlar regl tarihlerine göre sıralama yapmak isterdim ama o zaman hrkes bat ını yazmalı...o da biraz uzun sürer..ama benim adet yeni bitti sonlara atabilirim kendimi....bu arada hnd_sedat ekledim senide tatlımmmmmm

kızlar merhabaaaaa :)) bu aralar pek gremedim yoğunluktan birazdan gene çıkmam lazım ama konuları takip ediyorummm bende uyarımmm hepimiz için yasin okucam bende

ALLah razı oLsun..

son karar herkes sadece yasın mı okuyacak yani? bencede bırsuru dua eklemeyelım,vakıt bulamayız belkı okumaya hepsını

bende sonlarda olabilirim kızlar yeter ki bi faydam dokunsun sizlere.bu akşam başlayalım yasine.ilk kim geçiyo kalbinden canım ona okuyalım

ooo yeah evet bunu yapayım..bayılır fırında pişen yımege

esleeem konuşma benimle bidaha erkek olsun tabi sağlıklı eli ayağı düzgün olsun ama erkek olsun yaa (((((

ÖLemiii gıııııııı dur hemen değiştiriyorum ozaman..eğer ikiz olursa inş bi kız bi erkek olur..ama tek çocuk olursa inş hayırlı sağlıklı bi erkek evlat versin sana Rabbim..bu arada tam yazarken ezan okunuodu üstüne oruçluyum inş kabul olur..ALLah gönlüne göre versin cnm..Hadi kaptın duayı

ıspanaklı tavukta çok güzel oluyo yada kabakları fırına verip üstüne beşamel sos ve kaşar yapıncada harika yada fırında tavuklu makarna yap lazanya gibi harika olur tatlımm gene beşamel sos ve kaşar dök üstüne ımmmmm benim eşimde çok seçici lahana beyaz kara farketmez yemez çorbanın üstünde de kaymak olmıcak bide etçil yaaa ama gene sağolsun diyo dolma aramam ama yaparsan yerim bulgur aramam yaparsan yerim ama beyaz ve kara lahana asla yemem diyo bende anneden karadenizliyimm lahana sarmasına bayılırımmmm

kuzum ya kiyamam canim benim

Allah sana ve esine uzun saglikli ömürler versin

olur Insallah pek yakinda saglikli hayirli evlatlariniz

canim benim

eayr 1 canım mesajını görememişim özür dilerim...ay çok güzel olur o minikler sübhaneke bile okusa yeter:)) biz yarından itibaren hergün birimize okuycaz..ben sana mesaj atarım okuduğumız kişinin adını..senide ekleyeyeim mi varmı böyle bir isteğin..

yoncamel ekledimmm senideee...

o zaman gıçını kaldırcan gıtcen markete et alacan et sote yapcan yanında fırında baharatlı patates yapacan,onden ya corba yap yada kabakları kızart yogurt dok,,,,,
ben sebze severım bıde tavuk balık,etle pek aram yokdur,,ama kocam etçildir,sabahları bıle kavurma yapsana der o kadar yanı bazen dıom adamın ıcıne aslan kacmıs kesın dıe :)))

Allah razı olsun

Ben listeye eklenmeyeyim bu seferlik ama okumalarda varım Allah in izni ile

Son düzenleme:

çok sağol tatlımmmm bu arada canım benim sen bana okuncak kişinin ismini mesajla at bu aralar yoğunum belki takip edip kaçırabilirim kaçırmıyayım diye sen beni uyarırsınnn bende o gece (ve hergece yapıyımm zaten bunu hepimiz için )okıyımmm tatlımmmm kişiye

sağol tatlım allah razı olsun hayırlısyla doğsunda sağlıklı ama gönlümü biliyo tabi

besamel sostan nefret edıyor..benımkı kasar harıc beyaz olan hıcbır seyı yemıyor,içmiyor..allahtan lahana sarmasına bayılıyor,keşke dun pazardan alsaydım lahana:S gıtmeye usendım almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…