- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.741
ben ve kocam kıymalı yemek yemıoz,,bıtek kofte yıyoz yada kıymalı borek ,,,o yuzden yemekler ya etlı yada zeytınyaglı oluyo,,patlıcanda yemeyız,,,kabak yemegı yap o guzel oluyo,,,patatesı tavuk yemegı yap bıde salata ohh bıttı ıste:)))
gercı benım kocam tavukda pek yemez adam etçil sadece neysekı benım dırdırımdan kabak bıle yıyo engınar pısırdım gecen onu bıle yemek zorunda kaldı :)))))))
ay hadi inş cnm hayırLısı..bende nedense kızın olucağını düşünüyorum..hamilelikte uçuk çıkanın kızı olur derler bak görürsün : ))
Selam uzun zamandır okuyorum topigi ama yazmak bu gune kismetmis
Dua icin rica etsem okunur iken bana da haber verebilir mısınız severek canı gönülden buradaki kardeslerimin okumalarına ortak olurum mümin in mümin ettigi dua Allah katında makbuldur. Kime ne zaman ettigimiz duanın hayridir bilemeyiz kazayı belayı önleyen
Kur'an a yeni başlayan henüz kelime kelime yavaş yavaş okuyan öğrencilerim var inanıyorum ki onlarda hiç tanımadıkları bilmedikleri ablalarına teyzelerine canı gönülden dua etmekten memnun olacaklar bir nevi teşvik de olacak onlara daha istekli olacaklarını umuyorum
Lütfen konuyu kaçırır isem özelden bana mesaj atabilir mısınız
o zaman yasin okuyalım..kızlar regl tarihlerine göre sıralama yapmak isterdim ama o zaman hrkes bat ını yazmalı...o da biraz uzun sürer..ama benim adet yeni bitti sonlara atabilirim kendimi....bu arada hnd_sedat ekledim senide tatlımmmmmm
o zaman yasin okuyalım..kızlar regl tarihlerine göre sıralama yapmak isterdim ama o zaman hrkes bat ını yazmalı...o da biraz uzun sürer..ama benim adet yeni bitti sonlara atabilirim kendimi....bu arada hnd_sedat ekledim senide tatlımmmmmm
patlıcanları kabakları yuvarlak şeklinde kes fırın tepsisine at patatesleri de kızartmalıklardan biraz daha büyük şekilde kes onlarıda koy ..tavuğun etin neyin varsa onları da koy üstüne..sonra salçalı su yap üstüne gezdir sıvı yağını koy ..baharatlarını tuzunu koy..hepsini harmanla iyice karıştır ..ver fırına..çıkmaya yakın da varsa kaşar rendeleyip üstüne gezdir çok güzel oluo..afiyet olsun..
esleeem konuşma benimle bidaha erkek olsun tabi sağlıklı eli ayağı düzgün olsun ama erkek olsun yaa(((((
ya benımkı o kadar cinski,haslanmıs brokolı,karnıbahar,patatesi koy önune bu aksam yemegı de gıkı cıkmadan zevkle yer..
ama yemek konusunda zevtınyaglı olarak bıtek sarmayı yer,dıgerlerı ya kıymalı ya etlı ya tavuklu olcak..
bende ne kıyma ne et ne tavuk yıyorum..
hergun ona ayrı bana ayrı yemek pışırıyorum..
patateslı tavugu fırın poşetınde yapıyorum hep bayılıyor ona,her fırsatta onu yapıyorum oyuzden bıraz özlesın ıstıyorum o yemegı
cabuk bı karar verıp deepfreezeden cıkarmam lazım onu
bende 8+5 gunlukken kalp atısı durmus 11+2 gunlukken farkeetık lekenınce doktora gıttık doktor dedı acıl kurtaj olcan 2 hafta neredeyse ölü tasıon zehırlıcek senı dedı ertesı gun kurtaj oldum ama hala dıodum kı acaba kurtaj olmasam olurmu belkı canlanır hanı yaradan can verır dıe doktoradoktorda dedı uzme kendını hayırlısı buymus dedı ,,o zaman anladım "canımdan can gıttı " sozunun ne kadar dogru oldugunu ,,,cunku benım canım dururken canım benden gıttıydı
Allah kımseye yasatmasın zor bı durum,,,
ya benımkı o kadar cinski,haslanmıs brokolı,karnıbahar,patatesi koy önune bu aksam yemegı de gıkı cıkmadan zevkle yer..
ama yemek konusunda zevtınyaglı olarak bıtek sarmayı yer,dıgerlerı ya kıymalı ya etlı ya tavuklu olcak..
bende ne kıyma ne et ne tavuk yıyorum..
hergun ona ayrı bana ayrı yemek pışırıyorum..
patateslı tavugu fırın poşetınde yapıyorum hep bayılıyor ona,her fırsatta onu yapıyorum oyuzden bıraz özlesın ıstıyorum o yemegı
cabuk bı karar verıp deepfreezeden cıkarmam lazım onu
eayr 1 canım mesajını görememişim özür dilerim...ay çok güzel olur o minikler sübhaneke bile okusa yeter:)) biz yarından itibaren hergün birimize okuycaz..ben sana mesaj atarım okuduğumız kişinin adını..senide ekleyeyeim mi varmı böyle bir isteğin..
yoncamel ekledimmm senideee...
ÖLemiii gııııııııdur hemen değiştiriyorum ozaman..eğer ikiz olursa inş bi kız bi erkek olur..ama tek çocuk olursa inş hayırlı sağlıklı bi erkek evlat versin sana Rabbim..bu arada tam yazarken ezan okunuodu üstüne oruçluyum inş kabul olur..ALLah gönlüne göre versin cnm..Hadi kaptın duayı
KısLar yasin ne niyetle okunursa o niyete icap olur..en güzeli yasin okuyalım..
ıspanaklı tavukta çok güzel oluyo yada kabakları fırına verip üstüne beşamel sos ve kaşar yapıncada harika yada fırında tavuklu makarna yap lazanya gibi harika olur tatlımm gene beşamel sos ve kaşar dök üstüne ımmmmm benim eşimde çok seçici lahana beyaz kara farketmez yemez çorbanın üstünde de kaymak olmıcak bide etçil yaaaama gene sağolsun diyo dolma aramam ama yaparsan yerim bulgur aramam yaparsan yerim ama beyaz ve kara lahana asla yemem diyo bende anneden karadenizliyimm lahana sarmasına bayılırımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?