kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar moralim çok bozuk bugün adet oluyorum oysa ben okadar emindimki hamile olduğuma bütün belirtiler vardı bulantı baş dönmesi kusma adet olunca çok kötü oldum.kaynanam beni her gördüğünde bebek varmı diye soruyo beni görmese oğluna soruyo artık sıkıldım hergün herzaman aynı şeyi sormasından yolda görse bile soruyo doktora gidecem diyorum neden hamile misin diye soruyo eğer bşrkaç ay daha hamile kalamazsam bizi ayıracak diye çok korkuyorum.bi hamile kalmayı beceremedim.tek böbreğim var hipotroid var çikolata kisti var küçükken ameliyat olmuştum karnımda bundan kaynaklanan yapışıklık var ben bu rahatsızlıklarımla nasıl hamile kalacam bilmiyorum

ay ama çok sağlıksız yaaaa eşimle birlikte o benim uykucu kötü yönümü aldı bende onun yemek yiyen yönünü şiştim zaten hahah ama tez vakitte değiştiriyorummmmm bu sistemi ve kilo vermeye başlıyozzzz

besamel sostan nefret edıyor..benımkı kasar harıc beyaz olan hıcbır seyı yemıyor,içmiyor..allahtan lahana sarmasına bayılıyor,keşke dun pazardan alsaydım lahana:S gıtmeye usendım almadım

aman seninkide ne zor heriff bee çok mu aradın kız onu

evet yarın baslarsak daha ıyı olur..hem yarın persembe,hemde oruclu olcam..
benı 17 hazırana kadar aradan cıkarın yeter
bat ım 17 hazıran

bende karadenizliyim çekirgeeeee

besamel sostan nefret edıyor..benımkı kasar harıc beyaz olan hıcbır seyı yemıyor,içmiyor..allahtan lahana sarmasına bayılıyor,keşke dun pazardan alsaydım lahana:S gıtmeye usendım almadım

benimki beşamelci kurtarıyorum ordan hehe sanırımmmfırında güveçte olur bak güveç kaplarına tavda hazrlayıp ama tavuk biber domates baharat kat sonra güveç kaplarından doğru fırına bu arada bide arkadaşım denemiş patlıcan tavuklu karnıyarık tek farkı içi tavuk kuşbaşu minik minik ve üstünede çok az kaşar

CANIM BENİM ALLAH BÜYÜK korkma sakın git doktora iyice muayene ol ona göre tedavini yaptır.kimseye söyleme gittiğini bi eşin bilsin çünkü o da gidecek.benim kayınvalidem kanalları yapışıkken hamile kalmış 4 çocuk doğurmuş doktor bile demiş sen nasıl hamile kaldın.ki şeker tansiyon falan da var yani.ümidini yitirme.hiç olmazsa tüp bebek var artık ne kadar gelişti bilirsin

aman seninkide ne zor heriff bee çok mu aradın kız onu

cocuklugundan berı restrontcı olan bırıyle evlenırsen böyle yok kıldı yok tuydu der durur:S
evde bıse yokken ekmek arası yapıp yemeyı bılıyor
yemege gelınce nedır bu secıcılık bılmem..yemekte domates bıle görunmıcek,rende olcak,yogurtlu hıcbıse yemez..:S

ALLah OL deyince olucak güzelim üzme kendini..hepimiz aynı durumdayız..anla kimse bana bebek varmı die sormasın die kimseyle görüşmüyorum nerdeyse..ama biraz sabır..şu anda imtihandayız..bak birbirimize duaya başliyoruz hadi sende listeye

bı kere moralını bozmıcan ,,,artı o bebegı oraya hıckımse koymuyo Yaradan Allah ol deyınce oluyo,,bu kadar cok sorarlarsa zaten ınsan hamıle kalacagı varsada kalamaz ,,bazı sorunların olabılır ama tıpda o kadar gelısmeler varkı ,,,yeterkı zamanı gelsın o ruhun dunyaya gelmesınde bızler sadece aracıyız ,,sen kocana sarıl,,mutlu ol onunla ve Yaradan dan herseyın hayırlısını ıste,,, tabıkı sende anne olcaksın bebegın olcak,,bunlar zor yada ımkansız seyler degıl sadece zamanı var o kadar :))))

rabbime zor olan ne varki..?bana bir örnek verebilirmisin...sen sadece inan güven vede gereğini yap okadar...

inan bende kaynanam sürekli soruyor diye artık ona gitmek istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun tamam canım Allah büyüktür dualarımızı kabul eder İnşAllah

tavuklu kasarlı karnıyarıgı bende yapmıstım benımkıne evet onu cok begenmıstı..sizde yapın guzel oluyormus

ne güzellll eşime kızınca eşim bilerek beni sinirlendiriyo hemen diyo karadenizli damarın tutuyo da da da demeye başlıyon

bende birine kızınca yiyesun kötümü diyorum artı laz damarım tam gözümün kenarından şakağıma kadar kendini belli ediyor..bir sinirleniyorum o damar ahan ben burdayım diyo tabi o damar çıkınca horon teptiriyorum karşımdakine..

ayneeennn bencede canımmmm bozma moralini sen eşinle olan mutluluğuna huzuruna bak Allah büyük vardır herşeyde bi hikmet inşallahhhh en yakın zamanda Rabbim yüzünüzü güldürür aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…