kendini bu ay hamile sananlar buraya

ne güzellll eşime kızınca eşim bilerek beni sinirlendiriyo hemen diyo karadenizli damarın tutuyo da da da demeye başlıyon

bızım 'da'sız konusmamız yoktur..bıde eeeellibeş meshurdur..sen nerelısın yoncamel..hangı sehır?

bizimkide öle çocukluğundan beri ailesi lokantacı..ama maşallah benimki önüne ne koysan yer

karakter meselesi şekerim eğitememişsin sen onu biz ilk evlendiğimizde çoraplarını top yapıp atan bi adamdı pijama katlamayı falan bilmez ama şimdi görsen sıkı bi eğitimden sonra tabi düzenli tertipli birisi haline geldi

hahahahaha uy uşağımmmm sende bendensin ama ben biraz daha senin yumuşatılmış versiyonunummm ama sinirleninceee valla susmuyımmmmmm

inan bende kaynanam sürekli soruyor diye artık ona gitmek istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun tamam canım Allah büyüktür dualarımızı kabul eder İnşAllah

sende oğluna topu at...dersin anne tıbben bende bir zorluk yokmuş...belki oğlunda vardır dersin...o zaman çeneleri kapanıyor ben bizzat denedim...birgün patavatsız bana durduk yere siz tedavi olmuyormusunuz dedi...dedim anne galiba oğlun tedavi olacak ...çünkü sorun bende değilmiş..dua et sorunu neyse çözülsün yoksa bizden yana torunun olmayacak dedim...bu sus pus eee lazın fendi seni yendi avraaatt

Anam dur hele hemen ümitsizlige kapilma

Allahtan daha büyük yardimcin mi olabilir?

yahu bosver o kaynanayi

de düsünmüyoruz henüz cocuk ve oldugu zamanda de kaza oldu

Canim ya Allah cok büyük ne insanlara bazi manyak doktorlar diyor ki : nayirrrrrrrrrrrrrrrrrrr senin cocugun olmazzzzzzzzz,nolamazzzzzzzzzzzzzzzz

ama bir bakiyorsun ki hooop kadin hamile

offfffffff yahu bu kaynana maynana niye adami delirtir ki cahil seyler

cocuk dedigin hayirlisiyla gelir

bak bizimde 1 yildir olmuyor ama ne yapalik ki

hahahahaha uy uşağımmmm sende bendensin ama ben biraz daha senin yumuşatılmış versiyonunummm ama sinirleninceee valla susmuyımmmmmm
valla ben dıştan sakin mazmuutt ...duruyorum ..millet beni ezik bile sanabiliyor o kadar sakin görünüyorum...taki tepem atıp ben konuşuncaya kadar... boqtan alıp boqa sokarım adamı...2 dakkada...

bnmki de oyle yaa 4 tane ablası var paşa elin bişeye sürmüormuş ama evlennce elektirk süpürgeside vilada da çamaşır toplmakta salata yapmakta masa kurmakta eline yakıştırdımm saolsun allh razı olsun çok yrdımcı oluorr

çok saolun kızlar Allaha olan inancımla evlendim dedimki kendi kendime Allah istemese bu çocuğu karşıma çıkarmazdı demekki evlenmem benim için hayırlı olacak şimdi de Allahtan umudumu hiçbirzaman kesmiyorum o çok büyüktür istedimi yoktan var eder ama kaynanamın sürekli sorması nerde olursa olsun sorması beni çok bunaltıyor dayanamıyorum artık insan her gördüğünde de sormaz ki ama hiç hayırlısı demiyo dese sürekli sormaz biraz zamana bırak ya ben daha yeni evlenmiştim ilk haftalardı ozaman başladı sormaya halen devam ediyor illaki bebek olsun istiyo

Almanlarin meshur bir yemegi var auflauf biliyor musunuz? com kolay yapiliyo

yoresel yemeklerden yanayim daha cok bilinen klasik turk yemeklerini yaparim ama bu auflauf gunumu 15 dk da kurtardigi icin haftanin 1 gunu yapiyorum

Kizim var ya delisin sen ya. Ben oyle bisey diyemem. Cadi k.valideye cadi gelin :)))))

tavuklu kasarlı karnıyarıgı bende yapmıstım benımkıne evet onu cok begenmıstı..sizde yapın guzel oluyormus

benım hhuysuzum hayatta yemez,,lazanya yaptım adama bır catal aldı daha bunu yapma bu kadar ugrasma dedı,,hunkar begendı yaptım etlerı zıyan ettın ne gerek vardı yerdık sote halınde etlerı dedı,,fırında makarna yaptım pılav yapsaydın dedı :))))) besemal soslu , seylerı sevmez :))) bende dıom yapacan sana kurufasulye pılav gececem karsıya dıom olur walla dıo :))) bıde sogan kırarız dıo tursuda alırız ohhhhh dıoo :))))))

bende şu an bazı şeleri benimsetmeye çalışıyorum çorapları heryerden toplamakta n sıkıldımmmm bakalım ne zaman kadar devam etcek çorap kapmaca oynuyoruz

Son düzenleme:

benımkı kendı evınde cok duzenlıydı,evlenınce sapıttı..
kendı yatagını bıle kendı toplardı..ama evlenınce bıraktıgı yerden tazmanya canavarı gecmıs gıbı..
nasıl olsa ben topluyorum peşınden..
bıde onun zıhnıyetıne göre,ben onun da peşını toplamazsam ne yapacam bu evde
yaptıgım hıcbıseyı genelde görmez,bıgun bırakacam ellemıcem hıcbıseye ozaman anlıcak benım ne ıse yaradıgımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…