- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.781
benim bat ta 11 haziran hepimiz için güzel haberler hayırlısı ile ard arda gelir inşallahhh aminnnnnnnn
ne güzellll eşime kızınca eşim bilerek beni sinirlendiriyo hemen diyo karadenizli damarın tutuyo da da da demeye başlıyon
tavuklu kasarlı karnıyarıgı bende yapmıstım benımkıne evet onu cok begenmıstı..sizde yapın guzel oluyormus
cocuklugundan berı restrontcı olan bırıyle evlenırsen böyle yok kıldı yok tuydu der durur:S
evde bıse yokken ekmek arası yapıp yemeyı bılıyor
yemege gelınce nedır bu secıcılık bılmem..yemekte domates bıle görunmıcek,rende olcak,yogurtlu hıcbıse yemez..:S
bende birine kızınca yiyesun kötümü diyorumartı laz damarım tam gözümün kenarından şakağıma kadar kendini belli ediyor..bir sinirleniyorum o damar ahan ben burdayım diyo tabi o damar çıkınca horon teptiriyorum karşımdakine..
inan bende kaynanam sürekli soruyor diye artık ona gitmek istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun tamam canım Allah büyüktür dualarımızı kabul eder İnşAllah
bızım 'da'sız konusmamız yoktur..bıde eeeellibeş meshurdur..sen nerelısın yoncamel..hangı sehır?
kızlar moralim çok bozuk bugün adet oluyorum oysa ben okadar emindimki hamile olduğuma bütün belirtiler vardı bulantı baş dönmesi kusma adet olunca çok kötü oldum.kaynanam beni her gördüğünde bebek varmı diye soruyo beni görmese oğluna soruyo artık sıkıldım hergün herzaman aynı şeyi sormasından yolda görse bile soruyo doktora gidecem diyorum neden hamile misin diye soruyo eğer bşrkaç ay daha hamile kalamazsam bizi ayıracak diye çok korkuyorum.bi hamile kalmayı beceremedim.tek böbreğim var hipotroid var çikolata kisti var küçükken ameliyat olmuştum karnımda bundan kaynaklanan yapışıklık var ben bu rahatsızlıklarımla nasıl hamile kalacam bilmiyorum
valla ben dıştan sakin mazmuutt ...duruyorum ..millet beni ezik bile sanabiliyor o kadar sakin görünüyorum...taki tepem atıp ben konuşuncaya kadar...hahahahahauy uşağımmmm sende bendensin ama ben biraz daha senin yumuşatılmış versiyonunummm ama sinirleninceee valla susmuyımmmmmm
bizimkide öle çocukluğundan beri ailesi lokantacı..ama maşallah benimki önüne ne koysan yer
karakter meselesi şekerim eğitememişsin sen onubiz ilk evlendiğimizde çoraplarını top yapıp atan bi adamdı pijama katlamayı falan bilmez ama şimdi görsen sıkı bi eğitimden sonra tabi düzenli tertipli birisi haline geldi
hahahahahauy uşağımmmm sende bendensin ama ben biraz daha senin yumuşatılmış versiyonunummm ama sinirleninceee valla susmuyımmmmmm
sende oğluna topu at...dersin anne tıbben bende bir zorluk yokmuş...belki oğlunda vardır dersin...o zaman çeneleri kapanıyorben bizzat denedim...birgün patavatsız bana durduk yere siz tedavi olmuyormusunuz dedi...dedim anne galiba oğlun tedavi olacak ...çünkü sorun bende değilmiş..dua et sorunu neyse çözülsün yoksa bizden yana torunun olmayacak dedim...bu sus pus eee lazın fendi seni yendi avraaatt
tavuklu kasarlı karnıyarıgı bende yapmıstım benımkıne evet onu cok begenmıstı..sizde yapın guzel oluyormus
bizimkide öle çocukluğundan beri ailesi lokantacı..ama maşallah benimki önüne ne koysan yer
karakter meselesi şekerim eğitememişsin sen onubiz ilk evlendiğimizde çoraplarını top yapıp atan bi adamdı pijama katlamayı falan bilmez ama şimdi görsen sıkı bi eğitimden sonra tabi düzenli tertipli birisi haline geldi
anne tarafım trabzonlu baba tarafım yalovalı tatlımmm :)
ooo hemşolar pende sizdenum haa
Almanlarin meshur bir yemegi var auflauf biliyor musunuz? com kolay yapiliyo
yoresel yemeklerden yanayim daha cok bilinen klasik turk yemeklerini yaparim ama bu auflauf gunumu 15 dk da kurtardigi icin haftanin 1 gunu yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?