kendini bu ay hamile sananlar buraya

canım benım allah kabul etsın sımdıden orucunu Allah razı olsun canım benım
sende kendıne ıyı bak benım kocıs yarın ızınlı gelmeye calışıcam gelmezsem cuma burdayım canlar
bende cıkayım kocıs gelır sımdı yemek hazırlayayım ona sızı sevıyorum kuzularımmm ALLAHA EMANET OLUNNN

[/QUOTE]

allahtan bugun butun möhim kısıler gırmıs sıteye,liste dısında kalan kımse yok gıbı suan

sendemi içiyosun sigara yoksa :)) ne bilim ben şey bekliyodum oo maşallah çok güzel çok sağlıklı görünüyo falan demesini öle demeyince moralim bozuldu biraz tahliller açlık kan şekeri,hemogram,protrombin zamanı,aptt,ab0+rh tayini,tsh,rubella,idrar tetkiki,anti hcv,anti hıv,hbs ag,vdrl

allahtan bugun butun möhim kısıler gırmıs sıteye,liste dısında kalan kımse yok gıbı suan[/QUOTE]

gelen olursa ekleriz.iyi oldu canım bu yasin okumamız.mutlaka rabbim kabul eder duamızı

olur mu oyle şey tatlım ben şaka takıldım tamam ben bu akşam ıtıbarıyle baslıyorum yasıne allah hepımıznkılerı kabul eder ınsallah

canım benim tahliller iyiyse zaten çok çok sağlıklıdır.doktor dememiş ama kötü olsa söylerdi annesinden mi saklıcak.ki söylemesi senin ve bebeyin için daha iyi.çünkü erken teşhis ve tedavi daha iyi sonuç veriyo.korkma artık ya bak bebişini de korkutucan sonra büyür mü o haftaya kadar.evham yapana kadar yemek ye besle bebişi :)

ne dıyon qııı sen? gecen gun sıgara ıcmek ıcın cocugun kan pıhtısı halınde oldugunu söyleyende sensın..
bugun gıdıp karnında koca bebek görmek ısteyende sensın..
kafayı yedi bizimki

ne bilim mimoza ya çok minik daha nasıl geçicek 8 ay

tatlım sen onu kazanana kadar kaç ay boşa geçti bi onu düşün geçti mi geçti şükür et insanlar 9 ayda doğuruyo daha fazla olsa nasıl olurdu bak ben 16 aylık evliyim haziran 6 17 ay olacak düşün ki bu kadar ayda 1 değil 2 çocuk olurdu ama olmadı rabbim nasip etsin ben beklerim meleğimi sabırla

temem,,,,ben mı arada ıcerım canım ıcmem demedım kı ama hamıle kalmayı dusundugum an bırakırım hamıle kalmayı beklemeden hemde,,,bıde hergun ıcemem,,bugun 1 tane ıctıysem yarın hayatta ıcmem,,yanı oyle kocam ıcerken haftada 2 veya 3 tane ancaa ıcerım,,,,
bak su aylarda cok ıyı cok saglıklı demıyolar canım cuunku onlarda cok bıse goremıolar,tahlılerınden sonra ve kalp atısından sonra daha net seyler soylerler,,
ama bebegın saglıklı ,,o yuzden moralın hep yuksek olcak senın:))

ne dıyon qııı sen? gecen gun sıgara ıcmek ıcın cocugun kan pıhtısı halınde oldugunu söyleyende sensın..
bugun gıdıp karnında koca bebek görmek ısteyende sensın..
kafayı yedi bizimki

tamam be içmicem artık içmicem bebeğim sağlıklı olsun bide bişi sölicem bu alttan baktı ya bana boy abdesti almam şartmı yoksa sadece abdest olurmu acaba namaz kılıyorum ya o sebepten

tamam be içmicem artık içmicem bebeğim sağlıklı olsun bide bişi sölicem bu alttan baktı ya bana boy abdesti almam şartmı yoksa sadece abdest olurmu acaba namaz kılıyorum ya o sebepten

yok canım ne boy abdestı,sankı karıyla ılıskıye mı gırdın
normal abdestını al devam et namazını kılmaya

acaba doktormu değiştirsem bilemedimki ben böle güzel sözler bekliyodum ben evlenemden acıbademde bi doktora gitmiştim anam anam kadın bana annemiz die hitap etmeye başlamıştı nasıl tatlı ama parasıda pek tatlı ama insan valla böle şeylerde gözü görmüyo öle bi kadın bekliyodum işte bende

aa bencede senı hoş tutmalı havaya sokmalı,moral vermeli..
daha once hıc doktora gıtmedım ama gıtsem bende boyle bıse beklerım..
ben aylarca ugrasım o mercımegı oraya koymak ıcın,o gelsın gayet sıradan bıse gıbı davransın..
ııı-ııııhh olmaz anam..bana madalya takana gıderım ben

canım gözün görmüyo o parayı ama daha 8 ay var sürekli git gel o bebişin rıskından gider.iyi has bi tane bul güzelim ona git.ama içim rahat etsin diyosan o doktorada git ilk haftaların yorumunu ondan al sonra istediğine devam et .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…