- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.981
oyy çok sağolll cnm benmm..Zaten Müminin mümine ettiği dua kabul olurmuşş..Bende oruçluyum bugün hepiniz için ettm senin içinde özel edicem inş..
hadi bakalım dualarda buluşmak niyetiyle..ben kaçarkaynanaya gidicem daha hazırlanmam lazım kibakın canlar..görüşmek üzere..
[/QUOTE]francesca 31 mayıs,, ----SERPİL
miyopi 1 haziran,,
sideratolies 2 haz,,
dimeh 3 haz,,----DİDEM
muzmut 4 haz.
angel87 5 haz.,
millan 6haz,, ---GÜLŞAH
merys 7 haz,,
su misali 8 haz,,
mimozagerbera 9 haz,,
zenoaysegulüm 10 haz,,
eslem 11 haz.,,
gülgüzeli34 12 haz
hnd_sdt 13 haz,,
ecem5885 14 haz,, ---HATİCE
yoncamel 15 haz,,
beyazlım 16 haz.,,
yağmuryk 17 haz.,,
oske55 18 haz,,
sadece yasin okunacak
senın o guvenı alman onemlı bunu unutma,,,tahlıl ne verdı ??? ( sımdıkden ogrenelım bızde yaptırcaz ınsallah ))
ama bebemm o cok kucuk bebek seklı almasına var daha :)))))
aaaaa sıgara yok mu dedı bak sen Allahın ısıne :))) bız aksıne ıcılmesı lazım dıe bılıoduk sıgara :)))
kızlaaaaaarrr bişey söylycem..öncelikle öske55 senide ekledim kuzum listeye kusuruma bakma ...haziran 18 de senin olsun...
Bu arada eary1 arkadaşımız bizim okuduklarımızı 41 e tamamlayacak..yani biz 18 kişiyiz eary arkadaşıımızda 23 tane okutacak 41 yasinimiz olacak...ama lütfen bizde okumaya çalışalım olurmuu
kızlar dimeh gelmiş.canım benim ya ne güzel bak bebişin iiyiymiş :) hadi hayırlısı kuzum git gide büyür inşallah annesinin meleği
sendemi içiyosun sigara yoksa :)) ne bilim ben şey bekliyodum oo maşallah çok güzel çok sağlıklı görünüyo falan demesini öle demeyince moralim bozuldu biraz tahliller açlık kan şekeri,hemogram,protrombin zamanı,aptt,ab0+rh tayini,tsh,rubella,idrar tetkiki,anti hcv,anti hıv,hbs ag,vdrl
sendemi içiyosun sigara yoksa :)) ne bilim ben şey bekliyodum oo maşallah çok güzel çok sağlıklı görünüyo falan demesini öle demeyince moralim bozuldu biraz tahliller açlık kan şekeri,hemogram,protrombin zamanı,aptt,ab0+rh tayini,tsh,rubella,idrar tetkiki,anti hcv,anti hıv,hbs ag,vdrl
ne bilim mimoza ya çok minik daha nasıl geçicek 8 ay
gelen olursa ekleriz.iyi oldu canım bu yasin okumamız.mutlaka rabbim kabul eder duamızı
ne dıyon qııı sen? gecen gun sıgara ıcmek ıcın cocugun kan pıhtısı halınde oldugunu söyleyende sensın..
bugun gıdıp karnında koca bebek görmek ısteyende sensın..
kafayı yedi bizimki
yagmur duası gıbı toplu gebelık duası edecez
ben dahada umutlandım bu aydan
tamam be içmicem artık içmicem bebeğim sağlıklı olsun bide bişi sölicem bu alttan baktı ya bana boy abdesti almam şartmı yoksa sadece abdest olurmu acaba namaz kılıyorum ya o sebepten
tamam be içmicem artık içmicem bebeğim sağlıklı olsun bide bişi sölicem bu alttan baktı ya bana boy abdesti almam şartmı yoksa sadece abdest olurmu acaba namaz kılıyorum ya o sebepten
temem,,,,ben mı arada ıcerım canım ıcmem demedım kı ama hamıle kalmayı dusundugum an bırakırım hamıle kalmayı beklemeden hemde,,,bıde hergun ıcemem,,bugun 1 tane ıctıysem yarın hayatta ıcmem,,yanı oyle kocam ıcerken haftada 2 veya 3 tane ancaa ıcerım,,,,
bak su aylarda cok ıyı cok saglıklı demıyolar canım cuunku onlarda cok bıse goremıolar,tahlılerınden sonra ve kalp atısından sonra daha net seyler soylerler,,
ama bebegın saglıklı ,,o yuzden moralın hep yuksek olcak senın:))
yok canım ne boy abdestı,sankı karıyla ılıskıye mı gırdın
normal abdestını al devam et namazını kılmaya
akıllım zevke mı gelıon alttan bakılıncada gusul alacan :)))))))
acaba doktormu değiştirsem bilemedimki ben böle güzel sözler bekliyodum ben evlenemden acıbademde bi doktora gitmiştim anam anam kadın bana annemiz die hitap etmeye başlamıştı nasıl tatlı ama parasıda pek tatlı ama insan valla böle şeylerde gözü görmüyo öle bi kadın bekliyodum işte bende
acaba doktormu değiştirsem bilemedimki ben böle güzel sözler bekliyodum ben evlenemden acıbademde bi doktora gitmiştim anam anam kadın bana annemiz die hitap etmeye başlamıştı nasıl tatlı ama parasıda pek tatlı ama insan valla böle şeylerde gözü görmüyo öle bi kadın bekliyodum işte bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?