kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar ya kasığımın sol tarafı çok ağrıyo bazen bi giriyo nefesim kesiliyo bu kadar belirtiden sonra bebek yoksa ben daha davosa gelmem davos benim için bitmiştir

aa hiç aklıma glmedi nie tamam desinki biz bu akşam yapıcaz allahtan bişi çıkkazsa 9 ay hep yapıcam nie yapmıcakmışım be

hay allah gözunu doyursun..ben bı hamıle kalim dahada elletmem kendıme yeteeeeeeeeeerr bıktımmmmmmmm

kızlar ya kasığımın sol tarafı çok ağrıyo bazen bi giriyo nefesim kesiliyo bu kadar belirtiden sonra bebek yoksa ben daha davosa gelmem davos benim için bitmiştir

:))))))))))))))))

kızdırma bebegeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))))

bak benım bebem duruo uslu uslu depmio benı az once depdi bı kızdım dedım bah benı gızdırma peynır yemem kalsıyumsuz kalırsın dıe dehdıt ettım

seni ellemezse başkasını eller allahım korusun sakın öle bişi yapma gebertirim seni valla

yaaaaaa valla bıktım..adamda ınadına azdı bu ara,ben 2 gunde bır yapılcak dıye zor zaptedıyorum..perısan oldum,helak oldum..süzgeçe döndüm

francesca 31 mayıs,, ----SERPİL
miyopi 1 haziran,,
sideratolies 2 haz,,
dimeh 3 haz,,----DİDEM
muzmut 4 haz.

angel87 5 haz.,
millan 6haz,, ---GÜLŞAH
merys 7 haz,,
su misali 8 haz,,
mimozagerbera 9 haz,,

zenoaysegulüm 10 haz,,
eslem 11 haz.,,
gülgüzeli34 12 haz
hnd_sdt 13 haz,,
ecem5885 14 haz,, ---HATİCE
yoncamel 15 haz,,
beyazlım 16 haz.,,
yağmuryk 17 haz.,,
oske55 18 haz,,
sadece yasin okunacak
eary1 arkadaşımıza söylycem 23 tane okutacak böylece herbirimizin 41 yasini olacakk

kocam diyo zaten bıktım senden kuruttun beni yeter diye ben hasta olunca ne diyo biliyon mu oleyyy be yırttım bir hafta :) kırık kocam benim ya
:))))))) ya walla normalde tamam ama olay cocuk yapcaz gudusuyle olunca bende tum romantızım heves gıdıo ,,,
benım kocamda ben adet olunca "hheh tamam yıne beklemede kaldık bı hafta ,," dıo bıde dıokı" emın mısın olduguna " yok dıom emın degılım tahmınde bulunuom dıom :))))

yaaaaaa valla bıktım..adamda ınadına azdı bu ara,ben 2 gunde bır yapılcak dıye zor zaptedıyorum..perısan oldum,helak oldum..süzgeçe döndüm

en komıgıde sey oluyo sımdık kkızıom bıseye soylenıom o da kızıo sımdık falan neyse yatıoz tabı bende ıstek sıfır durumda gelıo yataga eee bugun yapıcakdık dıme gorevı aksatmayalım dıe atlıo gulerek yataga dıom gıt ıstemıom kızdım sana tmam dıo ısımıızı halledelım sonra kızmaya devam edersın :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…