- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.001
tamam öle yapıyım dün banyo yaptım be dedim bugündemi yapıcam zaten kasığım ağrıyo biraz
dimehcim ilişki hakkında ne dedi doktor devam mı tamam mı :)
aa hiç aklıma glmedi nie tamam desinki biz bu akşam yapıcaz allahtan bişi çıkkazsa 9 ay hep yapıcam nie yapmıcakmışım be
aa hiç aklıma glmedi nie tamam desinki biz bu akşam yapıcaz allahtan bişi çıkkazsa 9 ay hep yapıcam nie yapmıcakmışım be
kızlar ya kasığımın sol tarafı çok ağrıyo bazen bi giriyo nefesim kesiliyo bu kadar belirtiden sonra bebek yoksa ben daha davosa gelmem davos benim için bitmiştir
bende yaparım valla durmam hiç :) hatta doğuma gitmeden de bi yolluk yaparım kocama
bende yaparım valla durmam hiç :) hatta doğuma gitmeden de bi yolluk yaparım kocama
hay allah gözunu doyursun..ben bı hamıle kalim dahada elletmem kendıme yeteeeeeeeeeerr bıktımmmmmmmm
manyak bu iyidi bende öleyapım bari yolluk hazırlarım bende
hay allah gözunu doyursun..ben bı hamıle kalim dahada elletmem kendıme yeteeeeeeeeeerr bıktımmmmmmmm
yuhhh azgın karular :))))))))))))))))))
kız iyi geliyomuş normal doğumda daha rahat oluyomuş doktor söylemişti.çünkü ilişki de vajina spor yapıyo gibi esneklik kazanıyomuş ya ondan.ben çok düşkünüm spora
seni ellemezse başkasını eller allahım korusun sakın öle bişi yapma gebertirim seni valla
çevir kazı yanmasın cok sevıomus sporu ha ha ha
yuruyusde bı spor canım :))))))
kocam diyo zaten bıktım senden kuruttun beni yeter diyeben hasta olunca ne diyo biliyon mu oleyyy be yırttım bir hafta :) kırık kocam benim ya
işte adet oldugum ıcın sevındıgım tek sey bu benımde..
5 gun yatışşşşşş oooohh
işte adet oldugum ıcın sevındıgım tek sey bu benımde..
5 gun yatışşşşşş oooohh
:))))))) ya walla normalde tamam ama olay cocuk yapcaz gudusuyle olunca bende tum romantızım heves gıdıo ,,,kocam diyo zaten bıktım senden kuruttun beni yeter diyeben hasta olunca ne diyo biliyon mu oleyyy be yırttım bir hafta :) kırık kocam benim ya
yaaaaaa valla bıktım..adamda ınadına azdı bu ara,ben 2 gunde bır yapılcak dıye zor zaptedıyorum..perısan oldum,helak oldum..süzgeçe döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?