kendini bu ay hamile sananlar buraya

Canim ya ne kadar sinir bozucu degil mi?

birde deli doktor bana ne dedi biliyormusun : bu kistle cocugunuz olmaz olsada düser....öküz herif yaaa pat diye öyle söylenir mi,hem sanki Allahin isi degilde bi ultrasonla alttan bakti 3-5 saniye ve bana dedigi buydu

ama dedigim gibi pazartesi ki doktorda böyle tuhaf olursa ayyy orada var ya patlarim artik.

Son düzenleme:
ben hala hasta olmadım...dün testim 1.2 çıktı ...arkadaşımın ilk testte 0.5 çıkmış 5 gün sonra 218 olmuş...bende bekliyecem...

cnm bende 2 aydır deniorum olmuo :)
bende yara vardı ondanmı dedm
o etkilemiomuş
psikolojık olabilir
ve herşeyin bi zmanı var
bebişin gelme vakdi gelmeyebilir
ama eğer ben yara oldunu öğrenmeseydm bebek düşünmüodum kesinlikle daha vakit var diodum
sonra bulaşdım bu işlere yaa
sebepsiz bişe olmuo

ayın 14 de dahiliyede randevum var genel kan testleri yaptırıcaktım gebelik içinde isteyeceğim tabi ozamana kadar adet olmazsam

Amin canim,

aynen hic bisey imkansiz degil,

neleeeeeeer neler var,

burada neler okuyoruz..

Allahim en kötü günümüzü bugün gibi yapsin

sen bu forumu okumuyon galiba
neler neler oluo
sen o mal doktorlara bakma moralini bozma cnm
sennde bebişin olcak
burdan bebişsiz çıkan olmıcak sloganımız bu

Bizde 2 aydır deniyoruz. Bende herşeyin zamanı var diorum, hayırlısıyla ozaman alırız kucağımıza. Allah yokluunu aratmasın, hayırlısıyla istediğimiz zamanda versin :)

banada hemen adet söktürücü verdi kadın malo...eşimin arkadaşına sorduk 5 gün daha beklesin yoksa kullanır dedi...ya bu yumurta çatlamaması ultrasonda gözükmezmi...kadın bakmadan ilacı dayadı...birde ukala ukala dioki bebek varsada birşey olmaz...yok ya...ağzımı bozucam valla...zor tutuyorum...elin canı ele tatlı ...

Bizde 2 aydır deniyoruz. Bende herşeyin zamanı var diorum, hayırlısıyla ozaman alırız kucağımıza. Allah yokluunu aratmasın, hayırlısıyla istediğimiz zamanda versin :)

Amin cnm Amiin 1 yıllık deneme sürecinden sonra doktora gtmek gerekiomuş daha vakit var inşallahhh oraya kadar gitmez YArabbbimmmmmmmmmmmmmm

arkadaslar merhaba yarın adet olmak lazım ama hıc bır belırtı yok sadece bu sabah mıde bulantısıyla uyandım bıde karnımda ve kasıklarımda bı gıdıklanma gibi bişey olur sızce bu nedır ?bu arada Allah herkezın gönlüne göre versin hayırlısı ıle bebıslerımızı alalım kucaklarımıza

Ayyy olsun kiz o ümitlenme bile güzel oluyorrr amaaaaan ben suan umutlar icindeyim diyorum ya varsa ya pazartesi doktor derse tebrikler siz hamilesinizzzz

ya sonraki hayal kırıklığı ne olacak idrar testi pozitif çıkınca ne heveslenmiştim dün hastaneden sonucu aldım eve nasıl geldim bilmiyorum ümidim olmsaydı okadar üzülmezdim

angel sen neden bu kadan sabırsızsın yaw
senin bebiş 9 ay nasıl bekler bilmem :))))))))
ilacı kullanma 1 hafta bekle
sabır gerek bu işlere
sakin ol pleaseeeeeeeeeeeeee :)

canımm sen ne zamandır denion

angel sen neden bu kadan sabırsızsın yaw
senin bebiş 9 ay nasıl bekler bilmem :))))))))
ilacı kullanma 1 hafta bekle
sabır gerek bu işlere
sakin ol pleaseeeeeeeeeeeeee :)

işin aslı ben kadının eşimin yanındaki tavrına gıcık oldum..insan bir gel bakalım der...ne var içerde ...çatlamayan yumurtayı göremiyormu bu doktor hanfendiceğiz...

işin aslı ben kadının eşimin yanındaki tavrına gıcık oldum..insan bir gel bakalım der...ne var içerde ...çatlamayan yumurtayı göremiyormu bu doktor hanfendiceğiz...
ya doktor sıfatını taşıyıp
doktor olmayan ne angutlar var
bi haltdan anladıkları yok
sen takma sakin ol o söktürücüyü sakın ha kullanma beklemen lazımbiraz daha
bak neler var neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…