- Konu Sahibi zeynepilke
-
:))))) hayırlısı hakkımızda ben kırmızıyı örürüsem umut filan kalmaz inşallah çok gecikmez bu sefer geçen ayda söktürücüyle olmuştum
mrb arkadaslar.bendede çikilota kist vardıı cok agrı yapıyordu en son adet gunumde baygınlık gecırır gıbı oldum.kac tane prof.doktora gıttımm yaa ılac verdıler yada gcmıs dedıler en son bır tane hast.gıttım ve cok guzel bır doktora geldım amelıyat oldum kistı aldılar tüplerimide kont ettıler yapısıklık varmı dıye ama cok sukurrr yokmus.sonra iğne tedavısı ve ilac kullandım 7 ay olduu ameyat olalı bu ayda cocuk ıcın doktorum yumurtlama gunlerımı verdı adetım 8 gun gectı suandaa testlerde cıkmıyorr ama insallah hamileyimdir canım .En kısa zamanda guzel bır doktora gıttt benceeee
cnm bende 2 aydır deniorum olmuo :)Teşekkürler, bende bilemedim işte. Hani en azından olsam ha değilmişim, bir dahaki sefere inşallah diecem. ama böyle askıda kalınca daha çok rahatsız ediyor.
cumartesiye kadar böyle devam ederse idrar testine bakıcam, ozaman negatif çıkarsa olmadığım kesinmi olacak acaba. Sizce nezaman doktora gitmeliyim. Sonuçta değilsem ve hala adet olmuyosam sorun ne olabilir
ben hala hasta olmadım...dün testim 1.2 çıktı ...arkadaşımın ilk testte 0.5 çıkmış 5 gün sonra 218 olmuş...bende bekliyecem...
ben hala hasta olmadım...dün testim 1.2 çıktı ...arkadaşımın ilk testte 0.5 çıkmış 5 gün sonra 218 olmuş...bende bekliyecem...
aynen yaa
kimi 9 ay adet görüo
kimi kanama oluo bebek düşmüo
kimi az bi kahve leke görüo bebek düşüo
hiç bişe imkansız değil
bunu öğrendm bu forumda
eeeee yüce Rabbim "OL" diyo oluo :)
neyyse bugünlerimizede şükürlerrr olsun yarabiiimmmmm :)
Canim ya ne kadar sinir bozucu degil mi?
birde deli doktor bana ne dedi biliyormusun : bu kistle cocugunuz olmaz olsada düser....öküz herif yaaa pat diye öyle söylenir mi,hem sanki Allahin isi degilde bi ultrasonla alttan bakti 3-5 saniye ve bana dedigi buydu
ama dedigim gibi pazartesi ki doktorda böyle tuhaf olursa ayyy orada var ya patlarim artik.
cnm bende 2 aydır deniorum olmuo :)
bende yara vardı ondanmı dedm
o etkilemiomuş
psikolojık olabilir
ve herşeyin bi zmanı var
bebişin gelme vakdi gelmeyebilir
ama eğer ben yara oldunu öğrenmeseydm bebek düşünmüodum kesinlikle daha vakit var diodum
sonra bulaşdım bu işlere yaa
sebepsiz bişe olmuo
Amin canim,
aynen hic bisey imkansiz degil,
neleeeeeeer neler var,
burada neler okuyoruz..
Allahim en kötü günümüzü bugün gibi yapsin
al işteeee bunları okuyunca gelde ümitlenme benimde 2.00 çıktıı
Bizde 2 aydır deniyoruz. Bende herşeyin zamanı var diorum, hayırlısıyla ozaman alırız kucağımıza. Allah yokluunu aratmasın, hayırlısıyla istediğimiz zamanda versin :)
Ayyy olsun kiz o ümitlenme bile güzel oluyorrr amaaaaan ben suan umutlar icindeyim diyorum ya varsa ya pazartesi doktor derse tebrikler siz hamilesinizzzz
angel sen neden bu kadan sabırsızsın yawbanada hemen adet söktürücü verdi kadın malo...eşimin arkadaşına sorduk 5 gün daha beklesin yoksa kullanır dedi...ya bu yumurta çatlamaması ultrasonda gözükmezmi...kadın bakmadan ilacı dayadı...birde ukala ukala dioki bebek varsada birşey olmaz...yok ya...ağzımı bozucam valla...zor tutuyorum...elin canı ele tatlı ...
arkadaslar merhaba yarın adet olmak lazım ama hıc bır belırtı yok sadece bu sabah mıde bulantısıyla uyandım bıde karnımda ve kasıklarımda bı gıdıklanma gibi bişey olur sızce bu nedır ?bu arada Allah herkezın gönlüne göre versin hayırlısı ıle bebıslerımızı alalım kucaklarımıza
angel sen neden bu kadan sabırsızsın yaw
senin bebiş 9 ay nasıl bekler bilmem :))))))))
ilacı kullanma 1 hafta bekle
sabır gerek bu işlere
sakin ol pleaseeeeeeeeeeeeee :)
ya doktor sıfatını taşıyıpişin aslı ben kadının eşimin yanındaki tavrına gıcık oldum..insan bir gel bakalım der...ne var içerde ...çatlamayan yumurtayı göremiyormu bu doktor hanfendiceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?