- Konu Sahibi zeynepilke
-
canım gittim doktora...kan almadılar
haklısın canım ya.bende mi yapsam acaba ovulasyon testiayyy iyice bi delirmiyim ordanda bi sonuç çıkar ona takarım
günaydın kızlar :) hamile olduğunu sanma aşamasından , hamile olduğunu bilme aşamasına geçsek bi, daha 7 gün var, kan testi yaptırsam çıkar mı acaba , pfffh .....
kızlar ben sabah doktora gittim. hatta testide götürdüm.testin üzerinde silikte çıksa pozitif yazıyor dedim.sonra dr.da baktı. bu hayali çizgi dedi.şok oldum.ama burada bir arkadaş foto koymuştu ya işte öyleydi çizgi görülüyor yani. doktor dedi ki bu testlerde risk almamak için silik çizgiye pozitif yazıyorlar. o çok küçük ihtimaller için insanlar dava açmasın diye.sen en iyisi ayın 12 sini bekle geçsin adet olmazsan gel yapalım dedi.ben de kendimi hamile sanmıştım.adet sancıısı gibi hatta gece ağrı beni uyandırdı.hala adet olmadım.galiba olucam bilemiyorumkızlar.yani diyeceğim o ki gününüz geçmeden heveslenmemek lazımmış
arkadaşlar merhaba, birşey sormak istiyorum, benim son adet tarihim 20 nisan
ve bu ay korunmadık
ben oğluma hamile kaldığımda çok fena grip olmuştum
ve şimdi de çok fena gribim, ila almazsam iyileşmeyeceğim sanırım, acaba gidip kan testi yaptırsam hamile olup olmadığımı anlasam ondan sonra ilaç alsam diyorum, acaba kanda şimdi çıkar mı? adetim 18-19 mayıs gibi olacak
sağlık ocakları yapıyormu test?
niyeee almadılarr kiii ?
kızlar ben sabah doktora gittim. hatta testide götürdüm.testin üzerinde silikte çıksa pozitif yazıyor dedim.sonra dr.da baktı. bu hayali çizgi dedi.şok oldum.ama burada bir arkadaş foto koymuştu ya işte öyleydi çizgi görülüyor yani. doktor dedi ki bu testlerde risk almamak için silik çizgiye pozitif yazıyorlar. o çok küçük ihtimaller için insanlar dava açmasın diye.sen en iyisi ayın 12 sini bekle geçsin adet olmazsan gel yapalım dedi.ben de kendimi hamile sanmıştım.adet sancıısı gibi hatta gece ağrı beni uyandırdı.hala adet olmadım.galiba olucam bilemiyorumkızlar.yani diyeceğim o ki gününüz geçmeden heveslenmemek lazımmış
anladım canım geçmiş etsin allah kist yerine bebiş olsun oracıkta
canım seninde çift çizgi biri silik ve değer düşük mü çıkıyor.şaşırtıcı.ee doktorlar ne diyor ki? inş. hamileliktir yaa
canım üzme kendini.belki hemen geçecek bişeydir üzüldüğüne değmez. Allah kurtarsın en kısa zamanda inş.
Tarcincim pazartesi doktorda randevum var..
ayyy var ya doktorun basinin etini yiyecegim bu sefer diyecegim lütfen bisey yapin kurtulmak istiyorum bu kistten,yani bana eh meh demeden bakariz makariz demeden bir cözüm bulun lütfen yoksa yine baska bir doktora giderim,hatta ve hatta yemin ederim bu sefer hastanenin aciline gidip diyecegim cok agrim var ve onlar hemen herseyi yapsinlar.
bana gecen ay öyle oldu
ve bende hamilelik belirtileri yaşadım silikçizgiler gördüm belki 5 tane test yaptım sonra kana gittim 1.27 cıktı..
sonraki gün hastalandım ilk defa adetim parcalı oldu
belkide düşük yaptım
5 gün gecikmişti benimde hiç gecikmezdi...
ve hiç ilişkiye girmek istemedim son 10 gün filan...
Canim az once kan verdim. Fakat bana danismadaki kiz ertesi gun dedi yine, kan alan hemsire de p.tesi gelir ancak dedi. Oysa ben zaten p.tesi doktora gidicektim. Kiz bana yine de tel. No verdi siz yine de arayin yarin dedi.cok moralim bozuldu.
Belki de ortada bisey yoktur ama fizyolojik olarak farkli seyler de yok degil. Zaten tahminim eger varsa 3 haftalik olmasi lazim.
Bilmiyorum canim ya
kızlarrrr ben geldim :)
canımcım sana tavsiyem tek doktora bağlı kalmaman. 2 doktora git birşey kaybetmezsin.çünkü hamilelik düşünüyosun ciddi bir durum...Allah şifalar versin
Hosgeldin canimmmm
Insallah tez zamanda tek gelmezsin
Merhabalar
7sinde adet olmam gerekiyordu. Hala olmadim ama lekelenmeler oluyor.
Hamilelik belirtilerine baktim ama bende hicbi belirti yok.
Ama adetim neden geciktiki bulamiyorum. Birde leke geldigi zaman ogun
Yada bigun sonra oluyodum. Sizce mevsim deisikliinden gecikmis olabilirmi
Yoksa cokmu kafayi taktim. Ara karnim agrio ama bi gelisme yok. Idrar testinde cikarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?