kendini bu ay hamile sananlar buraya

haklısın canım ya.bende mi yapsam acaba ovulasyon testi ayyy iyice bi delirmiyim ordanda bi sonuç çıkar ona takarım

Ayyy kiz hatirladikca agresif oluyorum

cünkü yaptim ovu tesi ve degerlendirdikte ama iste yok bisey

gerci bende deli doktor dedi kistinizden dolayi belki siz yumurtlamiyorsunuz bile

dedi bosverin o testlere itimat etmeyin..

ayyyyyyyyy yaaaa cok sinir ediyor bu kist beni

af edersiniz gece agridi ve iliskiyi baslayamadan bitirdik.

offfffff ya suan sinirden var ya karnima karnima vurmak istiyorum

Allahim duy sesim ya Rabbim

günaydın kızlar :) hamile olduğunu sanma aşamasından , hamile olduğunu bilme aşamasına geçsek bi, daha 7 gün var, kan testi yaptırsam çıkar mı acaba , pfffh .....

evet yaa dimi sanmak ve olmak işte bütün mesele buuu

Canım dur bakalım Allah tan ümit kesilmez
keşke gün gecmedne test yapmasak yawwwww

banada oldu aynısı
bak bide o yetmezmiş gibi bide 2 filan cıkıyo ya sonuc...
hadi gel cık işin içinden...

canım sen daha iyi bilirsin ama
hamlieliğin 1 ayında içilen ilaçlar bebeği etkilemezmiş....

dalen cvp bu canım

canım seninde çift çizgi biri silik ve değer düşük mü çıkıyor.şaşırtıcı.ee doktorlar ne diyor ki? inş. hamileliktir yaa

canım seninde çift çizgi biri silik ve değer düşük mü çıkıyor.şaşırtıcı.ee doktorlar ne diyor ki? inş. hamileliktir yaa

bana gecen ay öyle oldu
ve bende hamilelik belirtileri yaşadım silikçizgiler gördüm belki 5 tane test yaptım sonra kana gittim 1.27 cıktı..

sonraki gün hastalandım ilk defa adetim parcalı oldu
belkide düşük yaptım

5 gün gecikmişti benimde hiç gecikmezdi...
ve hiç ilişkiye girmek istemedim son 10 gün filan...

canım üzme kendini.belki hemen geçecek bişeydir üzüldüğüne değmez. Allah kurtarsın en kısa zamanda inş.

Tarcincim pazartesi doktorda randevum var..

ayyy var ya doktorun basinin etini yiyecegim bu sefer diyecegim lütfen bisey yapin kurtulmak istiyorum bu kistten,yani bana eh meh demeden bakariz makariz demeden bir cözüm bulun lütfen yoksa yine baska bir doktora giderim,hatta ve hatta yemin ederim bu sefer hastanenin aciline gidip diyecegim cok agrim var ve onlar hemen herseyi yapsinlar.

canımcım sana tavsiyem tek doktora bağlı kalmaman. 2 doktora git birşey kaybetmezsin.çünkü hamilelik düşünüyosun ciddi bir durum...Allah şifalar versin

olabilir kuzum yaa. gebeliklerin bir kısmı kendiliğinden sonlanıyormuş ya. ee bu drr. ların dediğine göre de beklersek gün geçerse doğru sonuç çıkıyormuş.yok işte demekki baksana sendede böyle olmuş

francesca ne oldu sonuç hamile değilmisn :S

kızlarrrr ben geldim :)

Hosgeldin canimmmm

Insallah tez zamanda tek gelmezsin

canımcım sana tavsiyem tek doktora bağlı kalmaman. 2 doktora git birşey kaybetmezsin.çünkü hamilelik düşünüyosun ciddi bir durum...Allah şifalar versin

sagol canim.

aynen bu gidecegim simdi ikinci doktor olacak..onunda fikrini alacagim

bakalim bu ne diyecek.

Merhabalar
7sinde adet olmam gerekiyordu. Hala olmadim ama lekelenmeler oluyor.
Hamilelik belirtilerine baktim ama bende hicbi belirti yok.
Ama adetim neden geciktiki bulamiyorum. Birde leke geldigi zaman ogun
Yada bigun sonra oluyodum. Sizce mevsim deisikliinden gecikmis olabilirmi
Yoksa cokmu kafayi taktim. Ara karnim agrio ama bi gelisme yok. Idrar testinde cikarmi

canım aynısı bende oldu 2 gün geckmeyle adetm geldi yani moralini bozmak istmem ama :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…