- Konu Sahibi zeynepilke
-
beyazbulut sen ne vakitdir denemedesin?ya sonraki hayal kırıklığı ne olacak idrar testi pozitif çıkınca ne heveslenmiştim dün hastaneden sonucu aldım eve nasıl geldim bilmiyorum ümidim olmsaydı okadar üzülmezdim
ya sonraki hayal kırıklığı ne olacak idrar testi pozitif çıkınca ne heveslenmiştim dün hastaneden sonucu aldım eve nasıl geldim bilmiyorum ümidim olmsaydı okadar üzülmezdim
banada hemen adet söktürücü verdi kadın malo...eşimin arkadaşına sorduk 5 gün daha beklesin yoksa kullanır dedi...ya bu yumurta çatlamaması ultrasonda gözükmezmi...kadın bakmadan ilacı dayadı...birde ukala ukala dioki bebek varsada birşey olmaz...yok ya...ağzımı bozucam valla...zor tutuyorum...elin canı ele tatlı ...
adet olmadın ama değilmi...
beyazbulut sen ne vakitdir denemedesin?
merhaba kızlar.. bende adet tarihimden 10 gün önce beta hcg yaptırdım ve 1,2 çıktı.. burda okuduklarımdan sonra ben de kendimden şüphelenmeye başladım ne yazıkkiadetim 4 gün geçti.. bugün doktora gittim, beta hcg istedii ne çıkacak bakalım, hayırlısı.. allah herkesin gönlüne göre versin..
hayır olmadım canım
benim bu ay ilk olmazsada son olucak sanırım çok kilo aldım kilolarımı vermem lazım
eğer hamile değilsem korunucam tekrar
anladm cnm :)))
neyse kızlar size iyi eğlenceler
ben kaçdım
görşürüzzzzzzzzzz
:)))))
benim bu ay ilk olmazsada son olucak sanırım çok kilo aldım kilolarımı vermem lazım
eğer hamile değilsem korunucam tekrar
bekle kuzum ozaman...valla benim inancım kalmadı çünkü...doktorların dediğine yani...
kardeşimde bana git kan testi yaptır dedi çıkabilir dedi
işallah çıkar, bakalım ben görücem bugün 15,00 de alıcam sonucu
sen bu forumu okumuyon galiba
neler neler oluo
sen o mal doktorlara bakmamoralini bozma cnm
sennde bebişin olcak
burdan bebişsiz çıkan olmıcak sloganımız bu
merhaba kızlar.. bende adet tarihimden 10 gün önce beta hcg yaptırdım ve 1,2 çıktı.. burda okuduklarımdan sonra ben de kendimden şüphelenmeye başladım ne yazıkkiadetim 4 gün geçti.. bugün doktora gittim, beta hcg istedii ne çıkacak bakalım, hayırlısı.. allah herkesin gönlüne göre versin..
bekliyeceğim canım hayurlısı hakkımızda gelişme olursa sende muhakkak haber ver aynı sayılırız seninle son adet tarihin ne
ya sonraki hayal kırıklığı ne olacak idrar testi pozitif çıkınca ne heveslenmiştim dün hastaneden sonucu aldım eve nasıl geldim bilmiyorum ümidim olmsaydı okadar üzülmezdim
ya doktor sıfatını taşıyıp
doktor olmayan ne angutlar var
bi haltdan anladıkları yok
sen takma sakin ol o söktürücüyü sakın ha kullanma beklemen lazımbiraz daha
bak neler var neler
Canim sende haklisin,,,ben o cift cizgiyi göremedigim icin baska bir manyakca umudum var
birde görüpte olmamak kötü haklisin canim.
aynen yaaa onlarda sadece insan,ve ohooooooooooooooooo ne hatalar yapiyorlarr
Kiz angel yutma o haplari simdilik bekle yoksa gelip sacini basini yolarim
bak anam bende son iki adet döneminde coook az adet olduma ama bu pazartesiyi bekliyorum umarim o zaman daha netlesir durumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?