kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlarrrr ben geldim :)

hoşgeldiiiiin
ee ne var ne yokkkkk
biz daha ssabahtan basladık delirmeyeeee

ama sen hemen üzülme.
bende degeri görünce gecikince araştırdım
bu degerleri görüp yükselen de cok kişi var...
yani Allah verince Olur Canım ...
Mecburen beklicez..
bizim tek ilacımız zaman...

ama sen hemen üzülme.
bende degeri görünce gecikince araştırdım
bu degerleri görüp yükselen de cok kişi var...
yani Allah verince Olur Canım ...
Mecburen beklicez..
bizim tek ilacımız zaman...

haklısın tatlım....O ol dedikten sonra.....inş. isteyen herkesin olur

Son düzenleme:
ama canım bi sürü kişi bu şekilde öğrenmiş.kafam karıştı yaaa. ne biliyim ozaman kesin benimde yokzaten acayip karnımda kasıklarımda ağrı var.heran olabilirim

ben kızımı silik çizgilerle öğrendim kan testim 113 dü ama bu sefer kan testim 2.00 çıktı kisimi geç döllenmedir diyor
kisimisi ne gatif diyor kafam karıştı

hoşgeldiiiiin
ee ne var ne yokkkkk
biz daha ssabahtan basladık delirmeyeeee
farketdim delirmeye başlamışınız
bende acayip bi iştahızlık var ya açlıktan bayılcam
hiç bi şeyi yiyemiyorum
acaba hamilemiyim diye delirsem mi bende heheheheheeeehe
şaka yapıorum ama harbiden yemek yiyemiyorum noluo lenn banaa D:

mrb arkadaslar.bendede çikilota kist vardıı cok agrı yapıyordu en son adet gunumde baygınlık gecırır gıbı oldum.kac tane prof.doktora gıttımm yaa ılac verdıler yada gcmıs dedıler en son bır tane hast.gıttım ve cok guzel bır doktora geldım amelıyat oldum kistı aldılar tüplerimide kont ettıler yapısıklık varmı dıye ama cok sukurrr yokmus.sonra iğne tedavısı ve ilac kullandım 7 ay olduu ameyat olalı bu ayda cocuk ıcın doktorum yumurtlama gunlerımı verdı adetım 8 gun gectı suandaa testlerde cıkmıyorr ama insallah hamileyimdir canım .En kısa zamanda guzel bır doktora gıttt benceeee

benim değer doktorlara göre negatif ama ben burda çok okudum ilk başta böyle 2 yada 3 çıkıp yükselen oyüzden şüphedeyim

ayyy cnm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım aynısı bende oldu 2 gün geckmeyle adetm geldi yani moralini bozmak istmem ama :/

Teşekkürler, bende bilemedim işte. Hani en azından olsam ha değilmişim, bir dahaki sefere inşallah diecem. ama böyle askıda kalınca daha çok rahatsız ediyor.
cumartesiye kadar böyle devam ederse idrar testine bakıcam, ozaman negatif çıkarsa olmadığım kesinmi olacak acaba. Sizce nezaman doktora gitmeliyim. Sonuçta değilsem ve hala adet olmuyosam sorun ne olabilir

Canim yaaa umutlarimiz olmasa yasayamayiz ki yasariz ama ölü olarak yasariz.

Vallahi duyuyoruz hic bisey imkansiz degil yani...

aynen yaa
kimi 9 ay adet görüo
kimi kanama oluo bebek düşmüo
kimi az bi kahve leke görüo bebek düşüo
hiç bişe imkansız değil
bunu öğrendm bu forumda

eeeee yüce Rabbim "OL" diyo oluo :)
neyyse bugünlerimizede şükürlerrr olsun yarabiiimmmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…