- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
- Konu Sahibi zeynepilke
-
kızlarrrr ben geldim :)
olabilir kuzum yaa. gebeliklerin bir kısmı kendiliğinden sonlanıyormuş ya. ee bu drr. ların dediğine göre de beklersek gün geçerse doğru sonuç çıkıyormuş.yok işte demekki baksana sendede böyle olmuş
ama canım bi sürü kişi bu şekilde öğrenmiş.kafam karıştı yaaa. ne biliyim ozaman kesin benimde yokzaten acayip karnımda kasıklarımda ağrı var.heran olabilirim
hoşgeldiiiiin
ee ne var ne yokkkkk
biz daha ssabahtan basladık delirmeyeeee
ben kızımı silik çizgilerle öğrendim kan testim 113 dü ama bu sefer kan testim 2.00 çıktı kisimi geç döllenmedir diyor
kisimisi ne gatif diyor kafam karıştı
canım aralıklar var bende verriyimi ?
Tarcincim pazartesi doktorda randevum var..
ayyy var ya doktorun basinin etini yiyecegim bu sefer diyecegim lütfen bisey yapin kurtulmak istiyorum bu kistten,yani bana eh meh demeden bakariz makariz demeden bir cözüm bulun lütfen yoksa yine baska bir doktora giderim,hatta ve hatta yemin ederim bu sefer hastanenin aciline gidip diyecegim cok agrim var ve onlar hemen herseyi yapsinlar.
canım aralıklar var bende verriyimi ?
mrb arkadaslar.bendede çikilota kist vardıı cok agrı yapıyordu en son adet gunumde baygınlık gecırır gıbı oldum.kac tane prof.doktora gıttımm yaa ılac verdıler yada gcmıs dedıler en son bır tane hast.gıttım ve cok guzel bır doktora geldım amelıyat oldum kistı aldılar tüplerimide kont ettıler yapısıklık varmı dıye ama cok sukurrr yokmus.sonra iğne tedavısı ve ilac kullandım 7 ay olduu ameyat olalı bu ayda cocuk ıcın doktorum yumurtlama gunlerımı verdı adetım 8 gun gectı suandaa testlerde cıkmıyorr ama insallah hamileyimdir canım .En kısa zamanda guzel bır doktora gıttt benceeee
benim değer doktorlara göre negatif ama ben burda çok okudum ilk başta böyle 2 yada 3 çıkıp yükselen oyüzden şüphedeyim
00-5,00 normal aralık biliosundur gerçi
benmki2,65 çıkdı hamş olmadımı örendm
aaaa harbimi
evet canım yüksek ihtimal negatif zaten ama istisnalar olunca umutta fakirin ekmeği olyor :)))
kırmızıları görünce geçer
evet şeşırtıcı ama var gerçekten adete yakın döllenme olunca böyle oluyormuş sanırım tabi bir varsayım bikaç kişiden okudum
bende bekliyorum kırmızıları
ayyyyyy
inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh kız
benmki nasıl bi umutsuzluktur bilmem adetm geldi
bitsin test yapcam içimden öle geld bu ay
canım aynısı bende oldu 2 gün geckmeyle adetm geldi yani moralini bozmak istmem ama :/
vazgeçdm ya ümitlenmicem
vazgeçdm ya ümitlenmicem
Canim yaaa umutlarimiz olmasa yasayamayiz ki yasariz ama ölü olarak yasariz.
Vallahi duyuyoruz hic bisey imkansiz degil yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?