- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.021
kız şaşıyom valla sana bu kadar üşenir mi insan yaş kaç kaç yıllık evlisin :)
kız şaşıyom valla sana bu kadar üşenir mi insan yaş kaç kaç yıllık evlisin :)
:))))))) ya walla normalde tamam ama olay cocuk yapcaz gudusuyle olunca bende tum romantızım heves gıdıo ,,,
benım kocamda ben adet olunca "hheh tamam yıne beklemede kaldık bı hafta ,," dıo bıde dıokı" emın mısın olduguna " yok dıom emın degılım tahmınde bulunuom dıom :))))
en komıgıde sey oluyo sımdık kkızıom bıseye soylenıom o da kızıo sımdık falan neyse yatıoz tabı bende ıstek sıfır durumda gelıo yataga eee bugun yapıcakdık dıme gorevı aksatmayalım dıe atlıo gulerek yataga dıom gıt ıstemıom kızdım sana tmam dıo ısımıızı halledelım sonra kızmaya devam edersın :)))))
yas 4 gündür 30
1 bucuk yıllık evlıyım..
eşim de 28 yasına gırcek..
zaman zaman bende de azmalar oluyor ama genelde yapmaya üşeniyorum..
adam sureklı ıstekte bulununca tabii benım azmama fırsat kalmıyor
adam haklı yatağa küs girilmez girilirsede sevişilerek barışılır
:))))))) ya walla normalde tamam ama olay cocuk yapcaz gudusuyle olunca bende tum romantızım heves gıdıo ,,,
benım kocamda ben adet olunca "hheh tamam yıne beklemede kaldık bı hafta ,," dıo bıde dıokı" emın mısın olduguna " yok dıom emın degılım tahmınde bulunuom dıom :))))
kızım bu dua etsin o koca bunu tutuyo bu yemeğe üşenir tatlıyı koca getiriyo pişiriceni koca getiriyo sen napıyosun ama bütün gün evde ne işe yararsın be kadıııın senin kocan olucamkii aah az biel yapıyo adam sana bari o işe yara diyodur onuda yapmazsan millan kocadan olucan sölim bak
kızım bu dua etsin o koca bunu tutuyo bu yemeğe üşenir tatlıyı koca getiriyo pişiriceni koca getiriyo sen napıyosun ama bütün gün evde ne işe yararsın be kadıııın senin kocan olucamkii aah az biel yapıyo adam sana bari o işe yara diyodur onuda yapmazsan millan kocadan olucan sölim bak
zaten hıc küs kalamadık ,,zaten yapı geregı ben küs kalmam ama o hemen barısma yolunu buluo :))))
doktorumla konuştum...dediki yumurtan çatlamış ve döllenmeye hazır hale gelmiş...bu iyi birşey ama hamile olduğunu söyleyemeyiz içerde ne olduğunu henüz bilmiyoruz...progestan adlı bir ilaç verdi..vede bunu günde 3 kere kullan..adet olursan bırak olmazsan devam et kullanmaya dedi...:44::44: durun bir sigara yakıyım
doktorumla konuştum...dediki yumurtan çatlamış ve döllenmeye hazır hale gelmiş...bu iyi birşey ama hamile olduğunu söyleyemeyiz içerde ne olduğunu henüz bilmiyoruz...progestan adlı bir ilaç verdi..vede bunu günde 3 kere kullan..adet olursan bırak olmazsan devam et kullanmaya dedi...:44::44: durun bir sigara yakıyım
kız valla dogru dıyon..nıye böyleyım ben yaaaa..adamda söylenıyor onada hak verıyorum,bu aksam ona tatlıyı ben yapcam,cok sasırıp mutlu oluyor ozaman garıbım
yak anam yak salakmıdır nedir içerdekinin ne oldunu bilemezmiş benmi bilicem adet olursan yok bişi olmazsan var biz bilmiyoduk sanki gerizekalı bazıları ya sinir oluyorum
dondurmalı irmik tatlısı yapcam erkegıme..
gözüne girim azcık
yak anam yak salakmıdır nedir içerdekinin ne oldunu bilemezmiş benmi bilicem adet olursan yok bişi olmazsan var biz bilmiyoduk sanki gerizekalı bazıları ya sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?