kendini bu ay hamile sananlar buraya

kız şaşıyom valla sana bu kadar üşenir mi insan yaş kaç kaç yıllık evlisin :)

yas 4 gündür 30
1 bucuk yıllık evlıyım..
eşim de 28 yasına gırcek..
zaman zaman bende de azmalar oluyor ama genelde yapmaya üşeniyorum..
adam sureklı ıstekte bulununca tabii benım azmama fırsat kalmıyor

kız şaşıyom valla sana bu kadar üşenir mi insan yaş kaç kaç yıllık evlisin :)

kızım bu dua etsin o koca bunu tutuyo bu yemeğe üşenir tatlıyı koca getiriyo pişiriceni koca getiriyo sen napıyosun ama bütün gün evde ne işe yararsın be kadıııın senin kocan olucamkii aah az biel yapıyo adam sana bari o işe yara diyodur onuda yapmazsan millan kocadan olucan sölim bak

adam haklı yatağa küs girilmez girilirsede sevişilerek barışılır

işte hiç beklemediği bi anda kudur ki adam desin karıda iş var demi ama hep o hep o dicek bunun dötü yerden kalkmıyo

benımkıde adetım yaklasınca ne kadar yapsam kardır havasına gırıyor,olana kadar paso..dolayısıyla adet zamanı o tatılı hakedıyorum beeen!!!!

demi ama kadının iyisi yatakta belli olurmuş erkek atasözüdür kesin ben söylemedim :)

doktorumla konuştum...dediki yumurtan çatlamış ve döllenmeye hazır hale gelmiş...bu iyi birşey ama hamile olduğunu söyleyemeyiz içerde ne olduğunu henüz bilmiyoruz...progestan adlı bir ilaç verdi..vede bunu günde 3 kere kullan..adet olursan bırak olmazsan devam et kullanmaya dedi...:44::44: durun bir sigara yakıyım

kız valla dogru dıyon..nıye böyleyım ben yaaaa..adamda söylenıyor onada hak verıyorum,bu aksam ona tatlıyı ben yapcam,cok sasırıp mutlu oluyor ozaman garıbım

zaten hıc küs kalamadık ,,zaten yapı geregı ben küs kalmam ama o hemen barısma yolunu buluo :))))

:) en güzeli küs kalmamak tatlı kavgalar olur tabi arada.bende küsüyom kızgınlıkla yatıyoz yatağa dönüyo arkasını ben diyom eee sevişmicez mi bi kahkaha patlatıyo sonra malum :)

desene bu aksam eksın

ne güzel işte canım :) hamiş olsan da olmasan da bu günler tam zamanı pekiştir iyice bilgilerini ekşına devam

yak anam yak salakmıdır nedir içerdekinin ne oldunu bilemezmiş benmi bilicem adet olursan yok bişi olmazsan var biz bilmiyoduk sanki gerizekalı bazıları ya sinir oluyorum

hadi hayırlısı canım..progestan süpper uyku yaparrr,mışıl mışıl uyutur adamı...

dondurmalı irmik tatlısı yapcam erkegıme..
gözüne girim azcık

demek bu akşam ekşın lazım... garibim ana babasıyla uğraşmaktan ekşına vaktide halide kalmıyorki...yok yok anam ben bir sigara yakıyım ...bak ...

yak anam yak salakmıdır nedir içerdekinin ne oldunu bilemezmiş benmi bilicem adet olursan yok bişi olmazsan var biz bilmiyoduk sanki gerizekalı bazıları ya sinir oluyorum

o doktor bebeği kist sanan cinstenmiş :) sen başka doktora git la insan göremese bile derki dur kan testi yapalım var mı yok mu bunun işine gelmiş bekle adet varsa yok demek diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…