kendini bu ay hamile sananlar buraya

demek bu akşam ekşın lazım... garibim ana babasıyla uğraşmaktan ekşına vaktide halide kalmıyorki...yok yok anam ben bir sigara yakıyım ...bak ...

biz bi ara iki gün yapamadık gece uyuduk ya uykudan kalkmışız 3 gibi yaptık ama hatırlamıyom nasıl oldu sarhoş gibiydim :) kim kimi dürttü bilmiyom da hala şaşkınım belki sende uykuda yaparsın ekşın

kızlar ben kactım..yemegı fırına atım,salatayı yapım,benım herıf gelır bırazdan..
neyse bu aksam ekşin yok bızde cok sukur rahat rahat uyuyacam

kızlar nabersiniz? giremiyorum uzun süredir. bişi sorcam size benim sat biteli 1 hafta olduu 1 haftadır çalışmalar tam gaz:) bugün sol kasıklarım da hafif ince batmalar var içten içe kaşınır hissi veriyor. acaba çalışmamı var dersiniz?? :) yani umut ediyorum inşallah :)

hosgeldın canım:)) durmak yok yola devam :))))

ıcerdekı calısmanın sebebıde ucuncu kopru ıcındır :))) kız o yumurtanın catlama zamanı oldugu ıcın sancın :)

mıllett ben gıder:)))
kendınıze dıkkat edın:))))
eksını unutmayın :)))
aksama gelebılırsem gelırım :)))
gelemezsem yarın gorusuruz :)))))))

yak anam yak salakmıdır nedir içerdekinin ne oldunu bilemezmiş benmi bilicem adet olursan yok bişi olmazsan var biz bilmiyoduk sanki gerizekalı bazıları ya sinir oluyorum

ben baştan beri diyorum bu kadında bir mallık var...bana inanmıyorlar stres bastı ulan başlıcam he...progestanı telefonda bana kodluyor...sanki karşısında salak var... hasbinallaaa....

hosgeldın canım:)) durmak yok yola devam :))))

ıcerdekı calısmanın sebebıde ucuncu kopru ıcındır :))) kız o yumurtanın catlama zamanı oldugu ıcın sancın :)

tabi mantıklı :) bu akşam tam gaz durmak yok öleyse :))) ayy cuma doktor randevum var bi kontrol olcam. dua edin bana emi

hani böyle ben bilirim bu işte en iyi benim gibi havalara girenler varya ayar oluyorum heee....ulan adam olsan alçakgönüllü olursun..böyle kıçın 15 cm havada dolanmazsın...karşısındakini hiç konuşturmaz kendi anlatır anlatır ..lan belki arada aklıma birşey geldi...sonradan heyecenadna unutucam yok...burada tecrübe konuşuyormuş hay tecrübene biipp...

iki çizgiyi görene kadar umutlarımızı kaybetmiyoruz. yola devam ediyoruz.. :) Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et bizlere... aminn yarabbimmm

bide bişi sormayada korkuyosun hayır bağırıp çağırıp çıkıcam ondan sonra millet beni kabahatli bulur fasulyeyi gördüm ben bebek şekli bekliyodum ya öle olmayınca moralim bozuldu zırlamaya başladım bu oo diyip ilerledi annemde var yanımda la havle dediim neyse öbür haftada bi bakım yoksa gidicem yiğenimin olduğu hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…