- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.041
demek bu akşam ekşın lazım...garibim ana babasıyla uğraşmaktan ekşına vaktide halide kalmıyorki...yok yok anam ben bir sigara yakıyım ...bak ...
mrb. cnm yeni pazardan geldim konular baya ilerlemişş neoldu senın sonuçlar eekkiizmmiii
kızlar ben kactım..yemegı fırına atım,salatayı yapım,benım herıf gelır bırazdan..
neyse bu aksam ekşin yok bızde cok sukur rahat rahat uyuyacam
irmiği guzel kavur yakmadan
tamam canım adamda sevinsin anam karım benden bişi beklemeden hazırlamış desin ne kadınlar var yaa
tamam hocam..zaten ılk kez yapcam,adam durup durup irmik tatlısını sayıklıyordu,yapımde sevsın benı
kızlar nabersiniz? giremiyorum uzun süredir. bişi sorcam size benim sat biteli 1 hafta olduu 1 haftadır çalışmalar tam gaz:) bugün sol kasıklarım da hafif ince batmalar var içten içe kaşınır hissi veriyor. acaba çalışmamı var dersiniz?? :) yani umut ediyorum inşallah :)
yok zeynom 6 haftalık ama faulye kadar ben bebek şekli bekliyodum
yak anam yak salakmıdır nedir içerdekinin ne oldunu bilemezmiş benmi bilicem adet olursan yok bişi olmazsan var biz bilmiyoduk sanki gerizekalı bazıları ya sinir oluyorum
hosgeldın canım:)) durmak yok yola devam :))))
ıcerdekı calısmanın sebebıde ucuncu kopru ıcındır :))) kız o yumurtanın catlama zamanı oldugu ıcın sancın :)
mıllett ben gıder:)))
kendınıze dıkkat edın:))))
eksını unutmayın :)))
aksama gelebılırsem gelırım :)))
gelemezsem yarın gorusuruz :)))))))
hani böyle ben bilirim bu işte en iyi benim gibi havalara girenler varya ayar oluyorum heee....ulan adam olsan alçakgönüllü olursun..böyle kıçın 15 cm havada dolanmazsın...karşısındakini hiç konuşturmaz kendi anlatır anlatır ..lan belki arada aklıma birşey geldi...sonradan heyecenadna unutucam yok...burada tecrübe konuşuyormuş hay tecrübene biipp...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?