kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar kendinize iyi bakın çıkıyorum ben yarın görüşürüz dualarımızı eksik etmeylim birbirimize ekşınlara devam :))))))))

Dertmidir bu bendeki bilmem

sabir sabirda desem kalp kirik

umut oldukca yasarmis insan

gel umudum hayatima anlam kat

seni bekliyorum yavrum beni cok bekletme emi

gelde kokunu icime cekeyim sana bakip hem güleyim hem aglayayim

gelde hayata doyayim seninle

hayrinla gel sen emi

bakma annecigine o seni cabucak istesede

sen saglicakla gel

neseyle gel yuvamizi senlendir

biz bu günyadan gidersek birgün yasamis oloalim hayati seninle doya doya

degmis olsun hayatimiz yasamaya mis kokulu melegim

kimse yokken yazayımm kızlar yarın SERPİL arkadaşımıza yasinimizi okuycaz..o zaten hamile olduğundan kolay hamilelik,kolay doğum ve hayırlı evlat üzerine yapıcaz duamızı....yarın dualarımızı unutmayalım..ayrıca ismini yazdığım bazı arkadaşlar henüz hiç girmediler bu konuya o yüzden yarın gördüklerimize hatırlatalım!!!!
SEVİYORUM HEPİNİZİ VE ENERJİNİZE İNANIYORUM

allah dualarımızı kabul etsin şimdiden...

selam kızlar,

topiği gördüm hemen atladım. kendimi bu ay hamile sanıyorum gerçekten. yani inşallah öyleyimdir de çokda kaptırmak istemiyorum.

ilk kez bu ay başladık çalışmalara. sat 13 mayısdı. bi sonraki adetime 10 gün var ben çatlıyorum meraktan.

utanmasam gidip test yaptırıcam da işte herkes adetini bekle diyoo.

bide psikolojik mi bilmiyorum ama böyle bikaç gündür kasıklarımda (aslında kasıkda değil böyle rahmin üstü,iki kasık arası gibi bi yerde) bi ağrı hissediyorum. ama tabi kendi kendime de başarıyo olabilirim bu ağrıları beyin gücümle:)

Yok canim. Gebelikten once basliyosun, gebelikten sonra da aynen devam.

Allah sana da kismet etsin insallah.

Aynen beni tarif etmissiniz

Esim ne bitmez gebelik belirtileri bunlar 5 senedir sadece belirti var icraat yok diyor

oh maşaşalh kaçıncı sayfalara gelmişiz ben yokken varmı yeni hamilelelr kızlar ben bu ayda korunmayı bıraktım bakalım neolucak çalışmalara devam

selam kızlar bir yatmışım öküz gibi :) telefon yağmış onu bile duymamışım meraktan çatlamış herkes bu gün kimi gördüysem çok yorgun ve uykulu bir halin var kız yoksa hamilemisin :) evliyiz ya başka nedeni olamaz sanki illa çocuk olmak zorunda :)

oh maşaşalh kaçıncı sayfalara gelmişiz ben yokken varmı yeni hamilelelr kızlar ben bu ayda korunmayı bıraktım bakalım neolucak çalışmalara devam
canım konu topik sahibemiz ben seni hamile zannediyordummm...başkasıylamı karıştrdım acabaa

artık millet hapsursan hamileleliğe yorar takma sen

canım bencede günün geçsin onu bekle,daha heycanlı oluyor hemde daha net olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…