- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.061
ben baştan beri diyorum bu kadında bir mallık var...bana inanmıyorlarstres bastı ulan başlıcam he...progestanı telefonda bana kodluyor...sanki karşısında salak var... hasbinallaaa....
artismiisn lan deseydin anam bi doğursak rabbim hayırlısıyla ööf öf
kızlar kendinize iyi bakın çıkıyorum ben yarın görüşürüz dualarımızı eksik etmeylim birbirimize ekşınlara devam :))))))))
buralar bana kaldı ben bir horon tepeyim...ha uşak ha ..riv riv riv ...
kimse yokken yazayımm kızlar yarın SERPİL arkadaşımıza yasinimizi okuycaz..o zaten hamile olduğundan kolay hamilelik,kolay doğum ve hayırlı evlat üzerine yapıcaz duamızı....yarın dualarımızı unutmayalım..ayrıca ismini yazdığım bazı arkadaşlar henüz hiç girmediler bu konuya o yüzden yarın gördüklerimize hatırlatalım!!!!
SEVİYORUM HEPİNİZİ VE ENERJİNİZE İNANIYORUM
canım bişey sorcam ben ılk gebelığımı missert abort teshısıyle kaybettım 17 şubatta kurtaj oldum 2 aylıkdı .doktor 3 ay korunma süresi verdı ve doldu doktor baktı ve yumurtalıkların çok ıyı korunmayı bırakabılırsın dedı. ve bana folik asit verdı oda 28 tane var içinde doktora sormayıda unuttum. eğer bu ay gebelık oluşmazsa ben folık asıtı gebe kalana kadar mı kullancam... çok kullanmanın bı zararı olmaz mı
bide psikolojik mi bilmiyorum ama böyle bikaç gündür kasıklarımda (aslında kasıkda değil böyle rahmin üstü,iki kasık arası gibi bi yerde) bi ağrı hissediyorum. ama tabi kendi kendime de başarıyo olabilirim bu ağrıları beyin gücümle:)
Aynen beni tarif etmissiniz
Esim ne bitmez gebelik belirtileri bunlar 5 senedir sadece belirti var icraat yok diyor
canım konu topik sahibemiz ben seni hamile zannediyordummm...başkasıylamı karıştrdım acabaaoh maşaşalh kaçıncı sayfalara gelmişiz ben yokken varmı yeni hamilelelr kızlar ben bu ayda korunmayı bıraktım bakalım neolucak çalışmalara devam
artık millet hapsursan hamileleliğe yorar takma senselam kızlar bir yatmışım öküz gibi :) telefon yağmış onu bile duymamışım meraktan çatlamış herkesbu gün kimi gördüysem çok yorgun ve uykulu bir halin var kız yoksa hamilemisin :) evliyiz ya başka nedeni olamaz sanki illa çocuk olmak zorunda :)
selam kızlar,
topiği gördüm hemen atladım. kendimi bu ay hamile sanıyorum gerçekten. yani inşallah öyleyimdir de çokda kaptırmak istemiyorum.
ilk kez bu ay başladık çalışmalara. sat 13 mayısdı. bi sonraki adetime 10 gün var ben çatlıyorum meraktan.
utanmasam gidip test yaptırıcam da işte herkes adetini bekle diyoo.
bide psikolojik mi bilmiyorum ama böyle bikaç gündür kasıklarımda (aslında kasıkda değil böyle rahmin üstü,iki kasık arası gibi bi yerde) bi ağrı hissediyorum. ama tabi kendi kendime de başarıyo olabilirim bu ağrıları beyin gücümle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?