- Konu Sahibi zeynepilke
-
şalalallaaaa...kafayı yedim
neden yedin canım anlat bakalım
canım sen büyük ihtimal hamilesin idrar testi yap bi bak bakalım
Peki bugün yapsam yada yarın sabah belli olurmu? ama onu yazdıktan sonra lekeler gelmeye devam etti. Doktoramı gitsem hemen?
Gel bebegim gel yavvvv gelseneeeeeee
nirelerdesinnnnnn bi gel var yaaaaa seni öpücüklerimle cezalandiracagimmmmm yavrummmmm
bence bi yap bak bakalım devamında lekeler gelmeye devam ederse git tabi doktora
canımmmm inşallahhh en kısa zamanda kavuşursun meleğineee aminnnnnnnnnnnnnnnn
Peki bişi daha, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim öncelikle. Heyecan yaptım açıkçası. Bende hiçbir belirti yok, arkadaşların yazdığı gib. Ne bulantı, ne bel, kasık ağrıs, göğüslerde şişme, ağrı. Hiçbirşey yok. Sadece adet olmama yakın olan, arada bir ağrım oluyor karnımda. bilemedim yani. Siz öle çok emin söyleyince. Tabiki bilemezsiniz ama ne bilim daha çok bilgi verirsiniz belki. Mide bulantıları normalde nezaman başlar? Hani herkeste olmayabilir diolar ama anneme çekeceğim düşünülürse olmaması zor bir ihtimal
bir aydınlatın beni yawrular ya...ben bu kadına ne diyim...
valla canım benim annnem hiç kusmamış ama ben 9 ay kustum herkeste aynı şeyler olmaz insan anasına bile çekmiyebilio oyüzden burdaki herkeste olanlar olucak die bişi yok bulantı zaten hemen başlamıyo benim 6 haftada başlamıştı ben derim evde testin varsa yap artı böle oluyomudu daha önce lekelenme yani bide kaç gün geçmişti canım senin adetin
canım bence geldiği saati belirt ve yarım gün için kaç saat çalışması gerektiğini açıkla. 11 de gelip 2 saatte gidecek değil . yaptığı iş nasıl temiz yapıyor mu bari?
beklemek ne zormuş yarabbim ..sen sabrını ver...sonrada müjdeni inşallah....
tabyki :) ben gene geldm bu arada hihihihihhihiAnnemde diyo takilma fazla doktorlara ne insanlar var ki dediler cocugunuz olmaz ve saglikli cocuklari oldu
ya konuyla alakası yok ama birşey sorucam..temizliğe kadın geldi yarım gün...tek salonun camını sil dedim ...2 saatte sildi..11 de geldi..ben buna ne diyim şimdi...saati gelince çıkmak isterse...
salonun camını 2 saatte bitirdi...şimdi evi süpürüyor...yarım gün kaç saat ediyor...temizmi yapıyor daha bilmiyorum...takip ediyor gibi de olmak istemiyorum..halı koltuk silmeyecek...sadecesüpürüp silip toz alıcak...birde salonun camı vardı...okadar..bende despot olamıyorumki kardeşim..millet çatır çatır iş yaptırıyor...ben kapımı kapatmışım...oturuyorum...
tabyki :) ben gene geldm bu arada hihihihihhihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?