kendini bu ay hamile sananlar buraya

ya konuyla alakası yok ama birşey sorucam..temizliğe kadın geldi yarım gün...tek salonun camını sil dedim ...2 saatte sildi..11 de geldi..ben buna ne diyim şimdi...saati gelince çıkmak isterse...

Gel bebegim gel yavvvv gelseneeeeeee

nirelerdesinnnnnn bi gel var yaaaaa seni öpücüklerimle cezalandiracagimmmmm yavrummmmm

bence bi yap bak bakalım devamında lekeler gelmeye devam ederse git tabi doktora

Peki bişi daha, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim öncelikle. Heyecan yaptım açıkçası. Bende hiçbir belirti yok, arkadaşların yazdığı gib. Ne bulantı, ne bel, kasık ağrıs, göğüslerde şişme, ağrı. Hiçbirşey yok. Sadece adet olmama yakın olan, arada bir ağrım oluyor karnımda. bilemedim yani. Siz öle çok emin söyleyince. Tabiki bilemezsiniz ama ne bilim daha çok bilgi verirsiniz belki. Mide bulantıları normalde nezaman başlar? Hani herkeste olmayabilir diolar ama anneme çekeceğim düşünülürse olmaması zor bir ihtimal

valla canım benim annnem hiç kusmamış ama ben 9 ay kustum herkeste aynı şeyler olmaz insan anasına bile çekmiyebilio oyüzden burdaki herkeste olanlar olucak die bişi yok bulantı zaten hemen başlamıyo benim 6 haftada başlamıştı ben derim evde testin varsa yap artı böle oluyomudu daha önce lekelenme yani bide kaç gün geçmişti canım senin adetin

3 gün geçti adetim. Kaç aydır 7sinde oluyordum hiç şaşmadan. Normalde bir kendini gösterir, sonra bikaçgün devam eder, sonrasında artardı. Ama busefer biraz daha farklı oldu. hatta unutmiim die not aldım. Biraz açık açık yazıcam kusura bakmayın, 7sinde koyu sarı leke vardı sabah, sonrasında bişi olmadı. dün sabah daha pembemsi leke vardı. Bugünde sabahtan beri pembeliği koyulaşan birşekilde lekeler oluyor. En son öğlen arada baktım böyleydi. Bilemedim yani. Hamile değilmişim gibi geliyor ama böylede olmazdı acaba strestenmi. Neyse ben akşama bir test alayım bakalım nasıl çıkıcak. Sonrada doktora giderim düzelmezse.

Tekrar teşekkür ederim

canım bence geldiği saati belirt ve yarım gün için kaç saat çalışması gerektiğini açıkla. 11 de gelip 2 saatte gidecek değil . yaptığı iş nasıl temiz yapıyor mu bari?

salonun camını 2 saatte bitirdi...şimdi evi süpürüyor...yarım gün kaç saat ediyor...temizmi yapıyor daha bilmiyorum...takip ediyor gibi de olmak istemiyorum..halı koltuk silmeyecek...sadecesüpürüp silip toz alıcak...birde salonun camı vardı...okadar..bende despot olamıyorumki kardeşim..millet çatır çatır iş yaptırıyor...ben kapımı kapatmışım...oturuyorum...

angel bakıoyrum keyfimize düşkünüz kih kih kih

tabyki :) ben gene geldm bu arada hihihihihhihi

hosgeldin aman

ya ben sanki bu kistle hormonlariminda delirdigini düsünüyorum ayyyy bi gitse Allahim bundan bir kurtulayim

kurban adagim zati vardi,bir kurbanda bunun icin kesecegim

Allahim yüzümü güldür sen artik hersey herkese inat....cektigim sIkintilari unuttur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…