kendini bu ay hamile sananlar buraya

oy muzmutum okumazmıyım sana bebemin en yakın arkadaşı senin beben :))

he kız son atlarımız bıle aynı bırı erkek bırı kız olursa besık kertmesı yaparık sabahtan berı okumaktan yazamıyom bugun masallahınız var

MÜBAREK TABLOMUZ

francesca 31 mayıs ----SERPİL
miyopi 1 haziran------MİYOPİ
sideratolies 2 haz
dimeh 3 haz----DİDEM
muzmut 4 haz----MÜZEYYEN
angel87 5 haz
millan 6haz ---GÜLŞAH
merys 7 haz---MERYEM
su misali 8 haz
mimozagerbera 9 haz---ZÜLFİYE
zeynoaysegulüm 10 haz
eslem 11 haz
gülgüzeli34 12 haz
hnd_sdt 13 haz-----HANDE
ecem5885 14 haz ---HATİCE
yoncamel 15 haz----MELTEM
beyazlım 16 haz
yağmuryk 17 haz
oske55 18 haz
eary1 19 haz

miyopide bısekılde bıze ısmını yazmadan anlatmaya calıssa keske..yada özelden mesaj atsa ama hıcbırımız burda zıkretmesek ıyı olurdu
yada 1 kısıye mesaj atıp söylerdi..o ona,o ona derken hepımız bılırdık

niye kaynayasın hergün liste çıkıyo karşımıza zaten merak etme

demin iş arasında baktığımda arkadaşlar yazmıştı hangi sayfada kaldı bilmiyorum bana okumayana bende okumam diye.. ben çalışıyorum sürekli giremiyorum her sayfayıda okuyamıyorum. o yüzden böyle dedim. okuyabildiğim sürece okuyup hepinize dua edicem.okusanızda okumasanda dualarınıza beni katsanızda katmasanızda canınız saolsun.. allah hepimizin dualarını kabul etsin

kulaktan kulaga

Onu ben demistim ama ciddi olarak yazmadigim devam eden sayfalarda vardi. Korkmayin, herkese okunacak :)

sen öle şımarıklık yap daha dur sen dur yok ben kek sevmem yok sigara içene aç karnını doyur nispete doyurucam ben seni hıı bide saat kaç olmuş boşalt şurayı dediğinide yazdım

yaz yaz bıtmez,hangımız yazıyoruz acaba..
iki canlısın dıye ses cıkarmıyoruz
benı zengın sosyetık karısı yapanda sensın..ben bıse dıyormuyum..boyle benzetmelerıne dayanmaya calısıyorum..para var huzur yok

neyse bu konuda bişi demicem sonra hormonlarıma laf geliyo haklıyım die sonra sesizce çıkıp gidiyolar e haklıyım çünkü haklıyııım kimse kimseye zarra vermek kırmak istemez niye isteyelim herkes derdine düşmüş burda lütfen koskoca bebek beklicek kadar aklı başı yerinde insanlarız paronaya olmayalım

uzulmeee kız senınlede esımızın ıslerı aynı buda bır kader ortaklıgı ben senı anlıyom

Eger benden bahsediyorsan ben senin degil kendi hormonlarimdan bahsetmistim. Bu ara cok alinganim ki gayet normal. Tavsiye olaylarindan hic hoslanmam da, kendi aklim gayet yeterli kitap alma konusunda.

manyak sanki kötü bişi dedim ne güzel zengin karısı dedim tamam sen fakirsin zengin karııs benim kıyamam nie huzur yokmuş tatile gidicen az kaldı bide bebek tatilde ooh mis hadi çıktım iyi akşamalr

selam arkadaşlar adetime 4-5 gün var iki gündürovulasyon testimde pozitifi görüyorum hatta bugunki testım de T çizgisi C den daha koyuu, beyaz akıntım da var . sizce nedennnnn ?:18:

Eger benden bahsediyorsan ben senin degil kendi hormonlarimdan bahsetmistim. Bu ara cok alinganim ki gayet normal. Tavsiye olaylarindan hic hoslanmam da, kendi aklim gayet yeterli kitap alma konusunda.

ne güzel sende kimseye tavsiye etme ozamn unutma diyerek 10 numara ama tanımadımız doktorunu olurmu canım hadi hoşçakal

selam arkadaşlar adetime 4-5 gün var iki gündürovulasyon testimde pozitifi görüyorum hatta bugunki testım de T çizgisi C den daha koyuu, beyaz akıntım da var . sizce nedennnnn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…