- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.461
oy muzmutum okumazmıyım sana bebemin en yakın arkadaşı senin beben :))
oy muzmutum okumazmıyım sana bebemin en yakın arkadaşı senin beben :))
demek bana nispet haa vay kalleş karı
niye kaynayasın hergün liste çıkıyo karşımıza zaten merak etme
keske herkes bastan ismını söylese..gıremeyene nickyle yasin okuyacaz galıba:S
miyopide bısekılde bıze ısmını yazmadan anlatmaya calıssa keske..yada özelden mesaj atsa ama hıcbırımız burda zıkretmesek ıyı olurdu
yada 1 kısıye mesaj atıp söylerdi..o ona,o ona derken hepımız bılırdık
demin iş arasında baktığımda arkadaşlar yazmıştı hangi sayfada kaldı bilmiyorum bana okumayana bende okumam diye.. ben çalışıyorum sürekli giremiyorum her sayfayıda okuyamıyorum. o yüzden böyle dedim. okuyabildiğim sürece okuyup hepinize dua edicem.okusanızda okumasanda dualarınıza beni katsanızda katmasanızda canınız saolsun.. allah hepimizin dualarını kabul etsin
sen öle şımarıklık yap daha dur sen dur yok ben kek sevmem yok sigara içene aç karnını doyur nispete doyurucam ben seni hıı bide saat kaç olmuş boşalt şurayı dediğinide yazdım
miyopide bısekılde bıze ısmını yazmadan anlatmaya calıssa keske..yada özelden mesaj atsa ama hıcbırımız burda zıkretmesek ıyı olurdu
yada 1 kısıye mesaj atıp söylerdi..o ona,o ona derken hepımız bılırdık
yaz yaz bıtmez,hangımız yazıyoruz acaba..
Iki canlısın dıye ses cıkarmıyoruz
benı zengın sosyetık karısı yapanda sensın..ben bıse dıyormuyum..boyle benzetmelerıne dayanmaya calısıyorum..para var huzur yok
neyse bu konuda bişi demicem sonra hormonlarıma laf geliyo haklıyım die sonra sesizce çıkıp gidiyolar e haklıyım çünkü haklıyııım kimse kimseye zarra vermek kırmak istemez niye isteyelim herkes derdine düşmüş burda lütfen koskoca bebek beklicek kadar aklı başı yerinde insanlarız paronaya olmayalım
yaz yaz bıtmez,hangımız yazıyoruz acaba..
iki canlısın dıye ses cıkarmıyoruz
benı zengın sosyetık karısı yapanda sensın..ben bıse dıyormuyum..boyle benzetmelerıne dayanmaya calısıyorum..para var huzur yok
arkadaşlar bn çıkar yarın grüşürüz SERPİLcim senn adına ve hepimizin adına tanıdığımız tanımadığımız herkesin adına rabbim dualarımı kabul etsin.
uzulmeee kız senınlede esımızın ıslerı aynı buda bır kader ortaklıgı ben senı anlıyom
Eger benden bahsediyorsan ben senin degil kendi hormonlarimdan bahsetmistim. Bu ara cok alinganim ki gayet normal. Tavsiye olaylarindan hic hoslanmam da, kendi aklim gayet yeterli kitap alma konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?