- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.481
neyse bu konuda bişi demicem sonra hormonlarıma laf geliyo haklıyım die sonra sesizce çıkıp gidiyolar e haklıyım çünkü haklıyııım kimse kimseye zarra vermek kırmak istemez niye isteyelim herkes derdine düşmüş burda lütfen koskoca bebek beklicek kadar aklı başı yerinde insanlarız paronaya olmayalım
Onu ben demistim ama ciddi olarak yazmadigim devam eden sayfalarda vardi. Korkmayin, herkese okunacak :)
yazmadan edemicem muzmut oku oku bu hamile karıya kek vermiyo su vermiyo olma bununla bişi
geçmişi okuuuuuuuuuuuuuuuu
ne güzel sende kimseye tavsiye etme ozamn unutma diyerek 10 numara ama tanımadımız doktorunu olurmu canım hadi hoşçakal
ne güzel sende kimseye tavsiye etme ozamn unutma diyerek 10 numara ama tanımadımız doktorunu olurmu canım hadi hoşçakal
aaaaaaahhh noluyor yaaaaaa..
iki hamıle karı utanmıyonuz mu sac saca,bas basa girmisiniz
baslıcam alınganlıgınıza da,doktorunuza da,kıtabınıza da..
kavga yok,benım gıbı uyumlu ılımlı olun [/
Benim hayatim boyumca komplekslerim olmadi. Olanlarla da yapamiyorum iste.
Doktorumun yorumunu yazip, doktorum 10 numara unutma yazdim. Evet oyle. Aldigim kitap da super egitici.
Ben kimsenin akliyla yasamiyorum. Cok sukur akil sagligim gayet yerinde.
aaaaaaahhh noluyor yaaaaaa..
iki hamıle karı utanmıyonuz mu sac saca,bas basa girmisiniz
baslıcam alınganlıgınıza da,doktorunuza da,kıtabınıza da..
kavga yok,benım gıbı uyumlu ılımlı olun [/
Benim hayatim boyumca komplekslerim olmadi. Olanlarla da yapamiyorum iste.
Doktorumun yorumunu yazip, doktorum 10 numara unutma yazdim. Evet oyle. Aldigim kitap da super egitici.
Ben kimsenin akliyla yasamiyorum. Cok sukur akil sagligim gayet yerinde.
tamam canım..ikinizde kendi fikrinizi söylerken böyle gerginliklere girmeyin..
sonucta yazıyla kendımızı ıfade etmeye calısıyoruz,yanlış anlasılmalar olabılır tabii..
kırmayın birbirinizi..
Arkadaslar ben bu topige artik girmeyecegim. Zaten topigin ilk acildigi zamandaki arkadaslar da yok artik, girmiyorlar.
Lutfen kisisel almayin ama biseyden soguyunca benim icin tamamen bitiyor. Ben buraya sinirim bozulsun diye girmiyorum.
Kimseyle atisacak kadar basit hissetmiyorum kendimi ki kalirsam cevap yazmak zorunda kalicam.
Emin olmanizi istedigim birsey var. Dualarinizi yapicam. Zaten hergun yasin okutmaya karar vermistim. Sizler icin borcumu odeyecegimden emin olun lutfen.
İnsallah hepiniz yakin zamanlarda hamile kalir ve saglikli cocuklar dunyaya getirirsiniz.
Hepinizi opuyorum.
canlarım hiç olmaz böyle üzülüyoruz tabi ki.yazılanları okudum şaşırdım da.sabah neşeliydiniz kendinize bunu yapmaya değer mi ne güzel bebişleriniz var onlarıda üzüyonuz.
bencede kızlar bebeişleri üzmeyin!! seviyorum hepiniziii
inşallah tez zamanda kalırsın canım ya senide ekleseydik ya listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?