kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızım kızda benım gıbı kocasına falan sallamıs herhalde..kocasıda bılıyor sanırım buraya gırdıgını yazdıkları pıyasaya cıksın ıstemıyor galıba..
bende cok salladım masallah,kocamdan gırdım,kaynanamdan cıktım..eltımden gırdım,kardesımden cıktım..
oyuzden buraya gırdıgımı kımseye söylemem..kocam gelınce hemen kapatıyorum
ama onlar gırdıgımı bılmedıgı ıcın burda rahat rahat ısmımı sülerim,onlarada sallarım

yazmadan edemicem muzmut oku oku bu hamile karıya kek vermiyo su vermiyo olma bununla bişi
geçmişi okuuuuuuuuuuuuuuuu

OKUDUM HEPSINI tamam da saygi duyuyorum.beni baglamaz ben kek sevmem zati gule gule kiz yarin gorusuruk...

ne güzel sende kimseye tavsiye etme ozamn unutma diyerek 10 numara ama tanımadımız doktorunu olurmu canım hadi hoşçakal

Sen sordun ben de soyledim kitabi. Geyik yaparak daha cok bilgi sahibi olabilirsin dogru.

Doktorum istanbulun en iyi doktorlarindan biri evet. Ok senle muhattap olmam artik konusma tarzini duzeltmedikce. Su cevaplarinla birsey kaybetmeyecegim kesin zaten.

ne güzel sende kimseye tavsiye etme ozamn unutma diyerek 10 numara ama tanımadımız doktorunu olurmu canım hadi hoşçakal

aaaaaaahhh noluyor yaaaaaa..
iki hamıle karı utanmıyonuz mu sac saca,bas basa girmisiniz
baslıcam alınganlıgınıza da,doktorunuza da,kıtabınıza da..
kavga yok,benım gıbı uyumlu ılımlı olun

Arkadaslar ben bu topige artik girmeyecegim. Zaten topigin ilk acildigi zamandaki arkadaslar da yok artik, girmiyorlar.

Lutfen kisisel almayin ama biseyden soguyunca benim icin tamamen bitiyor. Ben buraya sinirim bozulsun diye girmiyorum.

Kimseyle atisacak kadar basit hissetmiyorum kendimi ki kalirsam cevap yazmak zorunda kalicam.

Emin olmanizi istedigim birsey var. Dualarinizi yapicam. Zaten hergun yasin okutmaya karar vermistim. Sizler icin borcumu odeyecegimden emin olun lutfen.

İnsallah hepiniz yakin zamanlarda hamile kalir ve saglikli cocuklar dunyaya getirirsiniz.

Hepinizi opuyorum.

oooff yaaaaaaaaaaaa

puuuff gun kötu bıttı,keske daha erken cıksaydım da sahıt olmasaydım..
cok üzüldüm şimdi
kocam gec gelcek belkı yıne gırerım,belkı gırmem napim,canım çok sıkıldı böyle olmasına

Arkadaslar ya hepmizin derdi burda ayni veya ayniydi (hamile kalanlar)

ama bende böyle tatsiz tartismalari görünce sanki enerjime dahada bi negatif etki yapiyor

cünkü keske burada güle oynaya ruhumuzun en manyak yerlerinden en manyak sakalari yapip ruhumuz hamile kalmasa sadece bedenimizde neseyle hamile kalsaaaaaaaaaaaaa

pozitif olalim lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

baslatmayin uleeeeeeeen hormonlarinizaaaaaaaaaaaaaa bizim ruhumuz bir hormon salgilar size delüüüüü hatunlarrrrrrrrrrr

Gündüz giremedim ama liste sağlam ellerde

Ben benimkileri dağıttım

Ama herkes okusun haaa

Bı de kendini bu ay hamile sanan kardesler acaba sauna hamilelikte zararlı mıdır yani insan hamile olduğunu bilmeden sauna ya gitse

canlarım hiç olmaz böyle üzülüyoruz tabi ki. yazılanları okudum şaşırdım da.sabah neşeliydiniz kendinize bunu yapmaya değer mi ne güzel bebişleriniz var onlarıda üzüyonuz.

ben okunulari okumadan bi can havli ile yazmistim sauna mevzusunu ama sonra baktim ki biraz ortalik karismis

ya tam da ben kendime ne guzel topic buldum derken nazar mi degdi hadi yine eskisi gibi kimse kusmeden devam etsin lutfen

hamilelikte kanamasi olan arkadaslar sormuslar ben kizima hamile iken gunde 6 tane magnezyum tableti iciyordum rahim haraketlerini kisitliyor diyodu doktorum hep dusuk tehlikesi gecti hamileligim ama cok sukur su an 5,5 yasinda bi kizim var

endise etmeyin doktor onerdi ise de icin derim..ilac icmeyi hic sevmem ama 6 magnezyum tableti koskocaman iciyordum iste bogazima takiliyordu resmen ama evlad icin her seye katlaniliyor

Kuzular kocıs bugun evdeydı o yuzden gıremedım butun sayfaları okudum offf gozlerım ağrıdı ama üzüldüm yaaaa gerek yokmus hayırlısı olsun ne dıyelım
ben sadece suna takıldım yok bana okumayana ben okumam nıckle okumam ya Allah rızası için yüce rabbimin rızasını kazanmak için yapmıyormuyuz biz bu dua işini robot gibi görev haline getirip bu işi her gün tekrarlamak bence kendini kandırmak gibi geliyor bana içten yapılmayan dua gibi, yapmayın gözünüzü seveyim Allahın gücüne gider
burda bırbırımıze destek olmak için varolalım bence bırbırımızı uzmek için değil ben Allah yukarda yazılanları okuyunca içim bir tuhaf oldu
ben adet oldum kızlar ama esıme okutacagım hiç merak etmeyın Yüce rabbim dualarımızı gerı cevırmesın ınsallah

MÜBAREK TABLOMUZ

francesca 31 mayıs ----SERPİL
miyopi 1 haziran------MİYOPİ
sideratolies 2 haz
dimeh 3 haz----DİDEM
muzmut 4 haz----MÜZEYYEN
angel87 5 haz
millan 6haz ---GÜLŞAH
merys 7 haz---MERYEM
su misali 8 haz
mimozagerbera 9 haz---ZÜLFİYE
zeynoaysegulüm 10 haz
eslem 11 haz
gülgüzeli34 12 haz
hnd_sdt 13 haz-----HANDE
ecem5885 14 haz ---HATİCE
yoncamel 15 haz----MELTEM
beyazlım 16 haz
yağmuryk 17 haz
oske55 18 haz
eary1 19 haz------AYŞEGÜL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…