kendini bu ay hamile sananlar buraya

saol canım okuduğun dualar için sauna konusuna gelince; ben gitmek istemem çünkü bi kere çok hijyenik olmalı,diğer yandan özellikle ilk aylarında ise,vücut gevşiyor rahatlıyor belki bişey olur korkusuyla..normalde ben duş altında oturmadan banyoda kalırdım ama hamile kalırsam oturarak banyo yaparım diye düşünüyorum:26:

canlarım hiç olmaz böyle üzülüyoruz tabi ki. yazılanları okudum şaşırdım da.sabah neşeliydiniz kendinize bunu yapmaya değer mi ne güzel bebişleriniz var onlarıda üzüyonuz.

kızlar ne kadar güzel konuşuyoruz,dertleşiyoruz,gülüyoruz,tanımadığımız halde birbirimize üzülüyoruz...tartışılan konu gerçekten kırılmaya küsmeye değecek şeyler değil...şimdi insanlar birbirlerine bir maşallah demeyi istemezken biz tanımadığımz halde birbirimize dua ediyoruz...ben bebeğimi kaybedince,zaten o bebeğin yaşamayacağını biliyodum diyenler oldu,en yakınım dedğim insanlardan biri bir geçmiş olsuna dahi aramadı...insanın yaşadığı gerçek acılar dost ile düşmanı ayırt etmekte o kadar güzel vesileki...o insanları hayatımdan eksiltti ama sizleri kattı..o tanıdığım insanlardan daha çok güveniyorum sizin samimiyetinize...dimeh ve francesca daha tazecik annelersiniz ikinizinde içinde minicik canlar var,umarım kaldığınız yerden devam edersiniz..çünkü arada büyük şeyler yok..hepimiz süper anne olmak istiyoruz bunun bir neticesi diyelimmm....güzeel br gün olsın inşallaaaaahh....GÜNAYYYYYYDIIINNN

Son düzenleme:
önce sen düzelt uslübunu tatlım sana sormadım doktorun kaç numara die :)) yaşın kaç bilmiyorum ama doktorumun 10 numara olduğunu unutma deyişinle düşün artık yaşının kaç oldunu ayrıca çok üzülürüm ben sen benimle muhatap olmazsan herşeyin 10 numarasını kimden öğrenicez ayrıca doktorun kenarımın doktoru hiçbir doktor heleki 10 numara doktor sigara içebnilirsin 1-2 tane demez çocuk sakat olmaz demez nerde görülmüş aç bi internete bak 1 tanesi için bile neler yazıyon neyse sen içmeye devam et 10numara doktoruna güven :))e tabi pofpoflanınca hasta böle 10 numara oluyo ayrıca benimle muhatap olmıcan için nasıl üzülüyorum senden öğrenicek ne kadar çok şeyim vardı halbuki serpil neyse duada etmiştim dün akşam hadi allah kabul etsin

ecemcim günaydın aman okudum yazdımda zaten rahatsızmıdır nedir ya ben bişi demdim kompleksli karı ya

günaydın ecem günaydın kızlar

ne olmuş dünden beri okuyamadım kim kime niye küstü kız :44: ne güzel anlaşıp gidiyorduk yahu.
ecem ne güzel şeyler yazmışsın öyle, duygulandım sabah sabah liste ne alemde canımcım var mı bilgin

gunaydın:))))

nabersınız mıllet ,,,
bedenım hala hamıle degıl galıba ama ruhumun hamıle oldugundan kesın emınım:)))))))))))))))))))

hımsss accık yanlıs anlasılmalar mı olmus ne,,,,,

dımehınde francesca nında hormonları degısım surecınde,,,,boyle ınısler cıkıslar olur,,,mıllet ıkısı dısındakı kısıler cok yorum yapmayalım konu yanlıs yere gıder,,
ıkısıde ıyı ınsanlar ,,,,ıkısıde bırbırınden ,bızım onlardan,onların bızden ogrencegı cok sey var ,,,olur kızlar oyle kelıme hataları dıyelım,,,,,,,

gubn ıcersınde dımeh ve francesca yanlıs anlasılmayı duzeltıp ,,eskı muhabbetlere gerı donerler,,ama bu surece yazdıklarımıza dıkkat edelım ve bız dıger kullanıcılar bu olaya lutfen karısmayalım

günaydın kızlar bugün adetim 3 gün geçti ama hamileliğe dair hiç bi belirtim yokkkkkkk

kımı ınsanda belırtıler olmuyo mesela benım kuzenın karısı hamıle 6 haftalık ne mıgde bulantısı var ne uykusu var bı tek adet olmuyo o kadar,,, ya ıdrar testı yap yada dırek kan testı yaptır,,

ayyyy umutlandım şimdi ama benim biraz dğzensizdir geçen ayda umutlandım ama 5.günde oldum ama içimde rahat etmiyo test yapmadan

GÜNAYDINNN kıslarrr
ayrıca; francesca adına yapılan dualar kabul olur inşllh rabbm hepimizin gönlüne göre versin..
gunaydın ,,hosgeldın,,,
amın ınsallah kabul olur saglıklı sıhhatlı evladını kucagına almayı Mevlam kabul eder,,, acaba kac kısı okudukkı serpıl ( frencesca)?

olsun sen yinede bekle benimde öle oluyodu ama günündede olduğum olmuştur onun için beklemiştim hadi inşallah olmazsın

bakalım ınsallah hamıleyımdır ama daha var ogrenmeye:)))

ee senın nasıl gıdıo anlat basladımı bulantıların??*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…