kendini bu ay hamile sananlar buraya

ayyyy umutlandım şimdi ama benim biraz dğzensizdir geçen ayda umutlandım ama 5.günde oldum ama içimde rahat etmiyo test yapmadan

duzensız ıse adetlerın o zaman bıse dıyemem,,cunku onun cok duzelı ıdı,,hatta adet olmayınca hıc test bıle yaptırmadı folıkasıt ıcıodu zaten,, adetı gecınce 3 hafta sonra dıerek doktora gıttı dedı ben hamıleyım 3 hafta gectı dıe,,doktor baktı keseyı gordu kalp atısları duydu falan ama herkesde aynı olcak dıe bıse yok,,,,,ıstersen bıraz daha bekle yada bı ıdrar testı yaptır,,

evet kızlar tablodan devam ediyoruz. bugün miyopi için okuyoruz yasinimizi

bnmde hiç düzensiz değildir ama geçen ay 1 hafta önce oldum ayrıca dün acayip kasık ağrısı çektim yaa üşüttüm mü acaba?? uyudum resmen bir uyku hali geldi 19:30 da uyudum.

gecen aya kadar benımde duzenlı ıdı,,, bı hafta once olunca baya sasırdım,, 1 veya 2 gun neysede 1 hafta baya bı uzun sure one gelmesı ıcın,,,,
eger usuttuysen kasık agrın olur yada adetten yenı cıkdıysan yumurta olgunlasıo ya o surecde ısen de agrın oluyo kasıkda,,,,
baya gece kalmısın uyumak ıcın daha erken yataydın yaaaaa:)))))))))))
cok var mı bat a ?

nasıl olsun ya bulantım sadece sabahları oluyo ve çok çok acıkıyorum o saatlerde nedense 6 gibi uyanıyorum ve biraz ağrım var kasıklarda yerleşmeyemi çalışıyo napıyo paşa anlamadım bide aşırı uyku hali bırak sürekli uyuyım bide sigara içmiyorum onun stresi var o kadar (

cnm bnm ovulasyonum 30 da bitti çalışmalar mı etkiledi ne?? inşlhh olmuştur bişeyler belki buluşmuştur bizimkiler içerlerde..

inşallah kolay bi hamilelik olur bulantı çok zor diyolar arkadaşım hamileydi ondan biliyorum kafası yastıktan kalkmazdı

bugüüün miyopiye okuycaz kızlar..kaç tane okundu bilmiyorum ama eary1 arkadaşımız da tanıdıklarına okutmuştu çok olmuştur..ama listede olup hiç girmeyenler var.....kaç tane olduysa Allah kabul etsiin.........

allh kabul etsin cnmm biz niyetimizde herkesi söylüoruz rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizie

inşllh cnm bzen rebbim bna yazmadımı diorum tbikide herşey allahımın izni ile ama demekki daha bni anneliğe hazır olduğumu düşünmüyor rabbim tez zmnda nasip eder inşlhh

bende bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama nasıl bi duyguysa ufak bi ağrı yada bulantı yorgunluk ne bileyim ne olursa acaba diye de aklımdan geçmiyor değil öyle bi durumdayımki umutsuzluğun içinde kocaman bi umudum var içimde

haftaya dktoruma gideceğim ne diyecek bakalım birde o versin uygun günleri gerçi bizim tam olarak denediğimiz ilk ayımız kısmet tabi inşllh çok istiorum gerçekten

bıkac gune alısırsın sıgara ıcmemeye,,,, bebek buyudugu ıcın senden daha hızlı kan cekıo acıkman normal,,,kasıkların dakı hafıf agrılar da normal sayılabılır cunku artık bebegın rahımde ve rahım yavas yavas buyumeye baslıyo,,,
ama sıddet bıcak agrısı gıbı bı agrı yada pembe bı leke,kahverengı gıbı leke yada kanama seklınde bı durum olurssa hıc beklemeden doktora gıdıosun,,,,,,

bu tabloya girip nazar boncuğuyla ismim yazılsın istiyorum allahım ne olur bizede nasi et
amin canım aminnnnnn

Allah kabul etsin ben öğleden sonra okurum inşallah miyopininkini.

umutsuzluk yok mfm duaya sarılacağız inşallah. hem sen bizim listede var mısın sana da okuyalım yasin ağzımız mı eskiyecek

aynen cnm ama biliorum ki umutsuzluga kapılmamalıyız rabbimn bize sınavı belkide sabır etmemiz gerektiğini işaret ediordur ne olursa olsun dualarımız her anne ve adayları ile inşlhh rabbim gönlümüze göre verir inşallah inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…