kendini bu ay hamile sananlar buraya

haftaya dktoruma gideceğim ne diyecek bakalım birde o versin uygun günleri gerçi bizim tam olarak denediğimiz ilk ayımız kısmet tabi inşllh çok istiorum gerçekten

ben adamakıllı bi doktor bulamadım hala:44: insanlar konuşmaktan aciz, ağzından lafı cımbızla alıyorsun. inşallah iyidir doktorun hnd

ya sorunlar olmazsa inanın sabırla beklerim ama her gecen zaman beni okadar korkutuyo ki

bugünleer benim yımırtlama günlerim altın günlerim yaniiii...geçen ay 12.günde bizzat hissetmiştim ...hem akıntı hem ağrıyla...şimdilik bişey yok...gerçi ben temmuz ,ağustostada kalsam olur,okuldan dolayı.o yüzden bu ay biraz rahatım..dimmehhh bulantın ne durumda 6.haftada şiddetleniyo bazı kişilerde

ben adamakıllı bi doktor bulamadım hala:44: insanlar konuşmaktan aciz, ağzından lafı cımbızla alıyorsun. inşallah iyidir doktorun hnd

ama doktorlarımızın masallahı var televızyona cıktıklarında bır sohbet bır yardımsever bır alakalı oluyorlar kı sorma gıtsın,,,
bazen bı kactanesıne kafaa atasım gelıo

belki ev de olsam bunlardan bile şikayetçi olmıcam ama çalışınca çok daha zor stres sandalye tepesindesin zor yani

öyle cnm bnde çalışıorumm gün içindeki stresim diorum zten engel olur herşeye diorum ama yapacak birşey yok sonuçta rabbim dağına göre kar verirmiş herşeyin sabrını verir cnm.

ya kızlar birde bu doktor kontrollerinizde eşinizde dalıyomu odaya benimki gibi.....

tbikideee aman yanlız kamıyayım kadın bna bişey yapar snra ölüyor meraktan odaya giriyor sonra çıkınca paravanın arkasnda ne oldu ne yaptı die soruor dktra neler soruor problem yok demi falan filan neler neler..

ama doktorlarımızın masallahı var televızyona cıktıklarında bır sohbet bır yardımsever bır alakalı oluyorlar kı sorma gıtsın,,,
bazen bı kactanesıne kafaa atasım gelıo
at kız ben her doktora gidişimde yüzüm asık geliyorum eve. bi tane sağlam doktor yokmu memlekette merak ediyorum valla.

ya kızlar birde bu doktor kontrollerinizde eşinizde dalıyomu odaya benimki gibi.....
ben eşimi yanımda istiyorum ya destek buluyorum galiba

yok cnm adetim 22 sinde bitti ayın 30 u bnm yumurtlama günümdü. değerlendirdik ama bakalım..

hım hadı hayırlısı o zaman,,walla bıze doktor anlattı yok bıgun olcak sonra olmıcak su gunler olcak falan dıe,,ıyıde benım kocam 1 gun tam gun calısıo eve gelmıo ertesı sabah selıo halıyle bızım o gunku eksın hopp gıdıo,,sabahın korunde kahvaltı bıle yapmadanda olmuyo ,,,hatta bı kere erken kalktık dedık hanı sabah ıse hgıtmeden yapak dıe ama ne onda heves ne bende ıstek olmayınca dedım askım uyuyalım bosver analarımız hep yumurtlama gunlerını mı takıp ettı :))))

evet cnm şükür ii ama dediğin gibi artı birşey söylemiorlar belkide daha iyi sonuçta ağızlarından çıkan herşeyi biz onların anlattığı gibi algılamıyabiliriz o olumlu söyler dktor dili ile biz problem ararız içinden eminim dogru olan budur bni geerektiren önmli nktoları söylüodur die düşünüorum o yüzden içimi ferah tutuorum bn avcılar hospital a gidiyorum.

doğru diosun analamız nasıl tututurmuş ki??? cnm nde dktora sorucam işte bnm yumurtam temzdi çk şükür kan sanuçlarım faşanda normal di ama gebeliği düşünmüordum bu ay düşünmeye başladık bakalım netteki yumurtalam gümüne göre denedik ay başında gideceğim belki olan olmuştur inşlllhh..

ee sen dktroun dediği günlere göre denedn sonuç peki?? hemn ilk denemede tutarmıymış kii?

bende buyuk şehirde yaşamakisterdim sırf doktor konusu yüzünden.konyada ameliyat olduğum doktorumdan çok memnundum.başkent üni de emel ebru hanım. konyada iyi bi doktor arayanlar varsa kalben tavsiye ederim. ama uzak olunca her istedğinde gidilmiyor işte. burdaki doktorlardan iyi bi tane bulmaya uğraşıyorum bakalım:44:

Son düzenleme:
yok kız o nerden çıktı hiç başıma gelmedi :) gir desem girmez kocam

benimki bebek dışında dahiliye ye falanda gitsem dalar röntgen e bile girecek girebilse...ultrasonda tabi baksında,ben nereye girsem dalıyor...ama seviyorum yani gelmesini yalnızca bebeiş doktorum erkek benim alttan kontrolüm gerekirse ne yapar bilemiycem..mecbur kabul edecek konuşmuştuk gerçi

bende bu ay yumurtlama gününde yaptım tutarsa size de söylerim gerçi rutin olarak 2 günde bir yapıyoz denkl gelmesi lazımdı bu zamana kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…