- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.541
cnm bnm ovulasyonum 30 da bitti çalışmalar mı etkiledi ne?? inşlhh olmuştur bişeyler belki buluşmuştur bizimkiler içerlerde..
haftaya dktoruma gideceğim ne diyecek bakalım birde o versin uygun günleri gerçi bizim tam olarak denediğimiz ilk ayımız kısmet tabi inşllh çok istiorum gerçekten
aynen cnm ama biliorum ki umutsuzluga kapılmamalıyız rabbimn bize sınavı belkide sabır etmemiz gerektiğini işaret ediordur ne olursa olsun dualarımız her anne ve adayları ile inşlhh rabbim gönlümüze göre verir inşallah inşallah inşallah
inşallah kolay bi hamilelik olur bulantı çok zor diyolar arkadaşım hamileydi ondan biliyorum kafası yastıktan kalkmazdı
nası 30 mayısda mı bıttı daha adetın ???
ben adamakıllı bi doktor bulamadım hala:44: insanlar konuşmaktan aciz, ağzından lafı cımbızla alıyorsun. inşallah iyidir doktorun hnd
belki ev de olsam bunlardan bile şikayetçi olmıcam ama çalışınca çok daha zor stres sandalye tepesindesin zor yani
ya kızlar birde bu doktor kontrollerinizde eşinizde dalıyomu odaya benimki gibi.....
at kızama doktorlarımızın masallahı var televızyona cıktıklarında bır sohbet bır yardımsever bır alakalı oluyorlar kı sorma gıtsın,,,
bazen bı kactanesıne kafaa atasım gelıo
ben eşimi yanımda istiyorum ya destek buluyorum galibaya kızlar birde bu doktor kontrollerinizde eşinizde dalıyomu odaya benimki gibi.....
ya kızlar birde bu doktor kontrollerinizde eşinizde dalıyomu odaya benimki gibi.....
yok cnm adetim 22 sinde bitti ayın 30 u bnm yumurtlama günümdü. değerlendirdik ama bakalım..
ben adamakıllı bi doktor bulamadım hala:44: insanlar konuşmaktan aciz, ağzından lafı cımbızla alıyorsun. inşallah iyidir doktorun hnd
hım hadı hayırlısı o zaman,,walla bıze doktor anlattı yok bıgun olcak sonra olmıcak su gunler olcak falan dıe,,ıyıde benım kocam 1 gun tam gun calısıo eve gelmıo ertesı sabah selıo halıyle bızım o gunku eksın hopp gıdıo,,sabahın korunde kahvaltı bıle yapmadanda olmuyo ,,,hatta bı kere erken kalktık dedık hanı sabah ıse hgıtmeden yapak dıe ama ne onda heves ne bende ıstek olmayınca dedım askım uyuyalım bosver analarımız hep yumurtlama gunlerını mı takıp ettı :))))
evet cnm şükür ii ama dediğin gibi artı birşey söylemiorlar belkide daha iyi sonuçta ağızlarından çıkan herşeyi biz onların anlattığı gibi algılamıyabiliriz o olumlu söyler dktor dili ile biz problem ararız içinden eminim dogru olan budur bni geerektiren önmli nktoları söylüodur die düşünüorum o yüzden içimi ferah tutuorum bn avcılar hospital a gidiyorum.
yok kız o nerden çıktı hiç başıma gelmedi :) gir desem girmez kocam
doğru diosun analamız nasıl tututurmuş ki??? cnm nde dktora sorucam işte bnm yumurtam temzdi çk şükür kan sanuçlarım faşanda normal di ama gebeliği düşünmüordum bu ay düşünmeye başladık bakalım netteki yumurtalam gümüne göre denedik ay başında gideceğim belki olan olmuştur inşlllhh..
ee sen dktroun dediği günlere göre denedn sonuç peki?? hemn ilk denemede tutarmıymış kii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?