- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.561
bende bu ay yumurtlama gününde yaptım tutarsa size de söylerimgerçi rutin olarak 2 günde bir yapıyoz denkl gelmesi lazımdı bu zamana kadar :)
bende bu ay yumurtlama gününde yaptım tutarsa size de söylerimgerçi rutin olarak 2 günde bir yapıyoz denkl gelmesi lazımdı bu zamana kadar :)
doğru diosun analamız nasıl tututurmuş ki??? cnm nde dktora sorucam işte bnm yumurtam temzdi çk şükür kan sanuçlarım faşanda normal di ama gebeliği düşünmüordum bu ay düşünmeye başladık bakalım netteki yumurtalam gümüne göre denedik ay başında gideceğim belki olan olmuştur inşlllhh..
ee sen dktroun dediği günlere göre denedn sonuç peki?? hemn ilk denemede tutarmıymış kii?
walla soyle dıyım ben 2 kez gebe kaldım ( ılk uc ayın sonunda kaybettım ) ama ıkısınde de ne gıçımın altına yastık koydum,ne yumurtlama gunlerını takıp ettım ,,hatta pek ıstemıodum bıle daha 2 aylık evlıydım gebe kaldıgımda,,ıkıncı gebelıkde de zaten bırıncıyı kaybettım dıe korkuodum bıse olcakmı dıe,,, hatta korunmadıgım ay hamıle kaldım hanı derler ya adam ceketını attı hamıle kaldım aynen oyle,,gecen ay yumurtlama takıbı yaptım ( kı adetlerım duzenlıdır ) sonuc negatf,,,bu ay hıc dıkkat etmıoz kocamla bakalım bu ay ne olcak :)))))
zten dktorlarda öyle diyor bildiğim kadarı ile sonuçta her ay her aya tutmaya bilir demişti siz 2 günde 1 deneyin hem 24 saat spermler yaşıyor dedi hemde erkeğin dinlenmesi önemliymiş birde 2 günde 1 olması zaten ymurtlama gününe gelir dedi vucudun geç yumurtlar erken yumurtlar garantisi 2günde bir demişti bnada.
walla soyle dıyım ben 2 kez gebe kaldım ( ılk uc ayın sonunda kaybettım ) ama ıkısınde de ne gıçımın altına yastık koydum,ne yumurtlama gunlerını takıp ettım ,,hatta pek ıstemıodum bıle daha 2 aylık evlıydım gebe kaldıgımda,,ıkıncı gebelıkde de zaten bırıncıyı kaybettım dıe korkuodum bıse olcakmı dıe,,, hatta korunmadıgım ay hamıle kaldım hanı derler ya adam ceketını attı hamıle kaldım aynen oyle,,gecen ay yumurtlama takıbı yaptım ( kı adetlerım duzenlıdır ) sonuc negatf,,,bu ay hıc dıkkat etmıoz kocamla bakalım bu ay ne olcak :)))))
dikkt edince olmuoyr zzten en iyisi öyle devam ettmek tutacak nasıl olsa die.
benimki bebek dışında dahiliye ye falanda gitsem dalar röntgen e bile girecek girebilse...ultrasonda tabi baksında,ben nereye girsem dalıyor...ama seviyorum yani gelmesini yalnızca bebeiş doktorum erkek benim alttan kontrolüm gerekirse ne yapar bilemiycem..mecbur kabul edecek konuşmuştuk gerçi
iyi de güzelim tutmayınca tutmuyo ben hep 2 günde bir yaptım ama sonuç tırt
zten dktorlarda öyle diyor bildiğim kadarı ile sonuçta her ay her aya tutmaya bilir demişti siz 2 günde 1 deneyin hem 24 saat spermler yaşıyor dedi hemde erkeğin dinlenmesi önemliymiş birde 2 günde 1 olması zaten ymurtlama gününe gelir dedi vucudun geç yumurtlar erken yumurtlar garantisi 2günde bir demişti bnada.
ama bıze doktor 2 gunde bır demedı dıyemım 10.da bırlıkde olduysan 11.de durcan 12.de tekrar bırlıkde olcan dedı,,gunasırı yanı,,,
Günaydin kizlarrrrrrrrrrr
oh oh iyi nerdeyse herkes burda
kizlar yaaaa nasil icim gidiyo düsündükce benim karnimda bir bebek olacak.............ama olmuyo
ya tabıkı sancın oluyo ama oyle benım cok olmadı 7 veya8 haftalıkdı dustugunde ,,bıde baldırımın altına yastık koyduydum kanama rahat aksın dıe,,,,cunku kanamam vardı ,,bıde cok fatıha,felak ve nas surelerını okudum elım karnımda annem dedıydı Allahım yardım eyle dıe cok okudum,düşük yaptığında sancın varmıydı ben sinir oluyorum bu adet sancısı gibi sancıya ama uzanınca oturunca bişi yok
benimde ilk korunmadığım ay kalmıştım..ama ayağımı kaldırmıştım yani 5 dk falan...ama ben kararsızdım eşim çok istiyodu..benim regl birazcık düzensiz olunca kızım senin hamile kalman 5 6 ayı bulur demişti..bende pat diye aynı ay hamile kalmıştım..:13:
canım benim olmaz ki öyle insan DOKTORDAN UTANIYO BİDE YANINDA KOCAN DOKTORUN SENİ Nasıl muayene ettiğini görecek
birde öyle bişey var tabii eee dktorun ne dedi??
o zaman kapının dışına atıcaz eşimicanım benim düşüğümde kürtajı yapan erkekti...ama öyle bir durumdaydık ki hiç aklımıza bile gelmedi erkekmi diye...doktorumla eşimde iyi anlaşıyolar inşallah bir sorun çıkmaz..çünkü cidden iyi bazı doktorlar çemkiriyor ve gitmek bile istemiyosun...gerçi çemkiren olursa elimden kurtulamaz..ben direkt şikayet ederim..var öyle vukuatlarım,hakkında idari işlem yapılıp kınama cezası verilen doktor....neyse adam gibi yapsınlarda erkek olsun napalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?