- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.581
snucta bir gün ara ile değilmi? off cnm yaa bn ovulasyon hftamda hergün yaptım ne olcak bakalım rabbm ol derse olacak bu kadar basit rabbim duy sesimiziii.
o zaman kapının dışına atıcaz eşimicanım benim düşüğümde kürtajı yapan erkekti...ama öyle bir durumdaydık ki hiç aklımıza bile gelmedi erkekmi diye...doktorumla eşimde iyi anlaşıyolar inşallah bir sorun çıkmaz..çünkü cidden iyi bazı doktorlar çemkiriyor ve gitmek bile istemiyosun...gerçi çemkiren olursa elimden kurtulamaz..ben direkt şikayet ederim..var öyle vukuatlarım,hakkında idari işlem yapılıp kınama cezası verilen doktor....neyse adam gibi yapsınlarda erkek olsun napalım artık
valla bn hamile giyim magazalarınn önünden geçince bile karnımı seviom kendş kendime gelin güvey oluorum heyecnlanıorum snki içmde bebiş varmış gibi ama yokk
ya tabıkı sancın oluyo ama oyle benım cok olmadı 7 veya8 haftalıkdı dustugunde ,,bıde baldırımın altına yastık koyduydum kanama rahat aksın dıe,,,,cunku kanamam vardı ,,bıde cok fatıha,felak ve nas surelerını okudum elım karnımda annem dedıydı Allahım yardım eyle dıe cok okudum,
senın sancın yerlesme olayıyla alakalı ,,ama topuklu ayakkabı gıymıcen,spor ayyakkabı gıycen,dar kot ıccamarı gırmıcen,belını sıcak tutcan atletsız dolasma ne kadar sıcak olsada hava,,mutlaka pamuklu kısa corap gıy,,eskıler derkı gebelıkde ne kadar dıkkat edersen lohusalıkda o kadar rahat edersın dıe,,bı usutursen varya oyle gıder kı erken dogma rıskı de olur
yok ben doktora gıttıgımde doktor hamıle kalmak ıstemıyosan korun dedı cunku rahımın dollenmek ıcın hazırda beklıo dedıydı,,,zaten o ay hamıle kaldım ,,,bende cok erken dıe dusunuodum esım bunaltıodu cocuk da cocuk dıe sankı o doguracak ya :))))hatta komık bıse dıyımmı bırlıkdelıkden sonra ben kosstur kostur banyoya kosuyodum hemen yıkanıp guzelce yıkıodum oraya hanı dollenme olmasın hesabı :)))) tabı ıse yaramadı :)))
uyumak istiyorum ama istemiyorumda yani aslinda herseyi unutmak istiyorum
ben niye hamile kalamiyorum ya
kiziyorum ara ara gelmezsen gelme diyorum gelmeeeeeeeeeeeeee
ama isyan mi edeyim?
hayir!
eşim çok kıskançtır ama kesinlikle erkek doktor kadın doktor ayırmaz ben bazen bayan ararım bana kızar ne kadar ilkelsin diye.ama sadece doktorlara rahat :)
canım belkide bu kadar takıntı haline getirdiğimiz için olmuyordur.biraz da düşünmemeyi dene ben yavaş yavaş öyle yapıyorum.belki etkisi olur çünkü hormonlar çok etkileniyo ya çocuk olmasına engel olabilir.
tamam canım sağol öle yaparım bide ben dua etmiştim allahım hamile kalıyım doğurana kadar her sancıya razıyım die sesimi çıkarmıcam demiştim ses çıkarmıyorumda şimdi ağrılardan sonra düşük oldunu duydum onun için korkuyorum
tamam canım sağol öle yaparım bide ben dua etmiştim allahım hamile kalıyım doğurana kadar her sancıya razıyım die sesimi çıkarmıcam demiştim ses çıkarmıyorumda şimdi ağrılardan sonra düşük oldunu duydum onun için korkuyorum
uyumak istiyorum ama istemiyorumda yani aslinda herseyi unutmak istiyorum
ben niye hamile kalamiyorum ya
kiziyorum ara ara gelmezsen gelme diyorum gelmeeeeeeeeeeeeee
ama isyan mi edeyim?
hayir!
oyy oyy motivasyonumuz çökmüş. bak güzelim moralimizi yüksek tutuyoruz tamam mı bebek olsa olur olmasada gibi davranmak gerekiyor demekki. bu kadar kişi istemediği hatta bebek düşünmediği zaman hamile kaldığına göre moralin önemi büyük. olumsuz şeyler düşünme lütfenGünaydin kizlarrrrrrrrrrr
oh oh iyi nerdeyse herkes burda
kizlar yaaaa nasil icim gidiyo düsündükce benim karnimda bir bebek olacak.............ama olmuyo
ya genelleme yanlış olurda erkekler daha iyimser,daha dikkatli davranıyor gibi geliyor bana...kadının güleryüzlüsünü bulmak zor
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]NİCK
[/TD]
[TD]OKUNACAK GÜN
[/TD]
[TD]GERÇEK İSMİ
[/TD]
[TD]DURUMU
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca
[/TD]
[TD]31 Mayıs
[/TD]
[TD]Serpil
[/TD]
[TD]Hamile
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi
[/TD]
[TD]1 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hamile
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sideratolies
[/TD]
[TD]2 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hamile
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dimeh
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Didem
[/TD]
[TD]Hamile
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Muzmut
[/TD]
[TD]4 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hamile
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Angel87
[/TD]
[TD]5 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Millan
[/TD]
[TD]6 Haziran
[/TD]
[TD]Gülşah
[/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Merys
[/TD]
[TD]7 Haziran
[/TD]
[TD]Meryem
[/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[TD]19/6/2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Su_misali
[/TD]
[TD]8 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mimozagerbera
[/TD]
[TD]9 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynoaysegulum
[/TD]
[TD]10 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eslem
[/TD]
[TD]11 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülgüzeli34
[/TD]
[TD]12 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hnd_sdt
[/TD]
[TD]13 Haziran
[/TD]
[TD]Hande
[/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecem5885
[/TD]
[TD]14 Haziran
[/TD]
[TD]Hatice
[/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yoncamel
[/TD]
[TD]15 Haziran
[/TD]
[TD]Meltem
[/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beyazlim
[/TD]
[TD]16 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yağmuryk
[/TD]
[TD]17 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oske55
[/TD]
[TD]18 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eary1
[/TD]
[TD]19 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül2807
[/TD]
[TD]20 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kııız dimehhh hergüne bir olumsuz düşünce kitabı yazdırcam sana..düşük sancısı olsa duramazsın orada..sen şimdi netten bebiş elbiselerine,bebeiş odalarına falan bak..hamile elbiseside olabillllllrr
bi gün doktora gittim erkek doktordu ultrasonu alttan sokarken biraz canım acıdı o acıyla dedim ki neden bütün kadındoğumcular erkek :) o da güldü ve dedi ki ilk bu alanı seçerken cazip geldiği için seçiyoruz ama zamanla hem iyi getirisi var diye hemde yaptığımız işi sevdiğimiz için varız.kadın doktorlar daha kaba oluyomuşl bazıları hastalarını çekemiyomuş erkek doktorları tercih ediyolarmış bunları söyledi :)
evet kızlar yok mu yasin okuyan
cnm isyan etmek yoookk.. düşünmemeye çalış özellikle de ilşki sırasında biliorum zor ama rabbm ol diyecek ve olacak biliorsun sabır etmemiz gerek isyan değil dualarımız birbirizle arkadaşlar..
oyy oyy motivasyonumuz çökmüş. bak güzelim moralimizi yüksek tutuyoruz tamam mı bebek olsa olur olmasada gibi davranmak gerekiyor demekki. bu kadar kişi istemediği hatta bebek düşünmediği zaman hamile kaldığına göre moralin önemi büyük. olumsuz şeyler düşünme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?