kendini bu ay hamile sananlar buraya

eşim çok kıskançtır ama kesinlikle erkek doktor kadın doktor ayırmaz ben bazen bayan ararım bana kızar ne kadar ilkelsin diye.ama sadece doktorlara rahat :)

valla bn hamile giyim magazalarınn önünden geçince bile karnımı seviom kendş kendime gelin güvey oluorum heyecnlanıorum snki içmde bebiş varmış gibi ama yokk

uyumak istiyorum ama istemiyorumda yani aslinda herseyi unutmak istiyorum

ben niye hamile kalamiyorum ya

kiziyorum ara ara gelmezsen gelme diyorum gelmeeeeeeeeeeeeee

ama isyan mi edeyim?

hayir!

tamam canım sağol öle yaparım bide ben dua etmiştim allahım hamile kalıyım doğurana kadar her sancıya razıyım die sesimi çıkarmıcam demiştim ses çıkarmıyorumda şimdi ağrılardan sonra düşük oldunu duydum onun için korkuyorum

ama isyan mi edeyim?

hayir!

canım belkide bu kadar takıntı haline getirdiğimiz için olmuyordur.biraz da düşünmemeyi dene ben yavaş yavaş öyle yapıyorum.belki etkisi olur çünkü hormonlar çok etkileniyo ya çocuk olmasına engel olabilir.

eşim çok kıskançtır ama kesinlikle erkek doktor kadın doktor ayırmaz ben bazen bayan ararım bana kızar ne kadar ilkelsin diye.ama sadece doktorlara rahat :)

ya genelleme yanlış olurda erkekler daha iyimser,daha dikkatli davranıyor gibi geliyor bana...kadının güleryüzlüsünü bulmak zor

Canim ne bileyim ya diyorum kendime düsünmeyi azaltacagim minimuma indirecegim ama iste zor

allah korusun canım ya düşünme öyle şeyler.bir hafta öncesine kadar hamile kalayım diye paniktin şimdi düşer diye korkuyon şükür rabbim dualarını kabul etti böyle düşüneceğine dua et ve ona iyi bak yorma kendini.

kııız dimehhh hergüne bir olumsuz düşünce kitabı yazdırcam sana..düşük sancısı olsa duramazsın orada..sen şimdi netten bebiş elbiselerine,bebeiş odalarına falan bak..hamile elbiseside olabillllllrr

ama isyan mi edeyim?

hayir!

cnm isyan etmek yoookk.. düşünmemeye çalış özellikle de ilşki sırasında biliorum zor ama rabbm ol diyecek ve olacak biliorsun sabır etmemiz gerek isyan değil dualarımız birbirizle arkadaşlar..

Günaydin kizlarrrrrrrrrrr

oh oh iyi nerdeyse herkes burda

kizlar yaaaa nasil icim gidiyo düsündükce benim karnimda bir bebek olacak.............ama olmuyo
oyy oyy motivasyonumuz çökmüş. bak güzelim moralimizi yüksek tutuyoruz tamam mı bebek olsa olur olmasada gibi davranmak gerekiyor demekki. bu kadar kişi istemediği hatta bebek düşünmediği zaman hamile kaldığına göre moralin önemi büyük. olumsuz şeyler düşünme lütfen

ya genelleme yanlış olurda erkekler daha iyimser,daha dikkatli davranıyor gibi geliyor bana...kadının güleryüzlüsünü bulmak zor

bi gün doktora gittim erkek doktordu ultrasonu alttan sokarken biraz canım acıdı o acıyla dedim ki neden bütün kadındoğumcular erkek :) o da güldü ve dedi ki ilk bu alanı seçerken cazip geldiği için seçiyoruz ama zamanla hem iyi getirisi var diye hemde yaptığımız işi sevdiğimiz için varız.kadın doktorlar daha kaba oluyomuşl bazıları hastalarını çekemiyomuş erkek doktorları tercih ediyolarmış bunları söyledi :)

evet kızlar yok mu yasin okuyan

valla içim gidiyo bebe kıyafetlerine ama almadım henüz bişi biraz büyüsün eli kolu bi belli olsun ondan sonra doğmamış bebeğe don biçmek olmasın üzülmiyim sonra herşey bizler için kısmetse alınır ama nasıl güzeller varya oğlan olucak inşallah benim die tahmin ediyorum :))))) bir kot bahçıvan beğendim çok manyak el kadar bişi oy anası onun çükünü yesin gaza geldim bak görüyomusn

evet aynen katılıorum daha önce yazmıştım bnde aynısını.. ama şükürler olsun bnm dktorum çıtı pıtı bir hanım çok güler yüzlü.. bn ve eşim şuan memnunuz çok şükür allah razı olsun yaptığı ve yapacağı herşeyden..

cnm isyan etmek yoookk.. düşünmemeye çalış özellikle de ilşki sırasında biliorum zor ama rabbm ol diyecek ve olacak biliorsun sabır etmemiz gerek isyan değil dualarımız birbirizle arkadaşlar..

Yok canim isyan yok

cok dogru diyorsun isyan yoooooooooooooooooooooooooooook

gelecekler ulen kücük haylazlarimiz......ama ara ara icim gidiyor böyle..............

evet canim orasi öyle,sahiden ya bak kac kiside istemedigi halde diyo ay aman gebeyim ne yapayim ben simdi??

eee ne yapacan yapabiliyorsan aldiracan yada doguracan...

Allahin gücüne gitmesin ama ayyyyyy erken diyenler hele sükür edebilseler...

yani gelmisse riskiyla gelmis!!!!

Allah onu yollamis... ama birde 4-5 cocugu falan olupta tekrar hamile kalanlar var ya bak onlarinda durumu zor.

Allahim ya Rabbim sen bu Cuma gününün hayrina burdaki tüm arkadaslarima ve bana tez zamanda sahlikli hayirli gönlümüze göre evlatlar nasip eyle.amin

selam kızlar umarım herkes çok iyidir.Ben işe gidemez oldum bugün patronuma hamile olduğumu söyledim utana sıkıla, mide bulantımdan öleceğim yemek yiyorum bitmeye yakın midem öyle bir bulanıyor ki diğer öğüne kadar.Bugün yine doktora gideceğim kafamda ki tüm soruları soracağım yeni bi doktor iletişim kurabilirsem bunda devam edeceğim aklınıza takılan sorular sorunlar varsa söyleyin bana 3bucukta doktora anlatayım sorayım stresten de ölcem bu doktora gitmeler çok geriyo beni, dün de unuttum x-rayden geçtim 2 saat ağladım heralde sonra baktım netten bi zararı yok dio bazıları var diyo off yani anlayacağınız saçmalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…