kendini bu ay hamile sananlar buraya

dimmmmmmmeehh zayıf noktamdan yakaladın beni bende erkekte bahcıvan pantolona bayılırımm..inşallah gönlüne göre sağlıklı sıhhatli oğlun olur...kızda olsa seversin ama madem gönlünden bu geçmiş herşeye gücü yeten rabbim erkekte verir..
bazen erkek yada kız istiyorum diyene kızıyolar ama ben katılmıyorum..ama verilene razı olmayana kızarım tabii...aman eli ayağı düzgün olsun öyle deme diyorlar..çok şükür Allah ın gücü eli ayağı sağlam olan erkeğe de kızada yeter..eksik dilemeden,hayırlısını dileyerek ama gönlümüzden geçenide söyleyerek dua etsek nolurki..
yanlışmı düşünüyorum??????????

biraz geç yazdım işteyim fırsat bulamıyorum evet listede yokum ben ama girmeyi çok isterim duaya herkesin olduğu kadar benimde ihtiyacım var çok saol canım

aminnnnnnnnnn canım amin

biraz geç yazdım işteyim fırsat bulamıyorum evet listede yokum ben ama girmeyi çok isterim duaya herkesin olduğu kadar benimde ihtiyacım var çok saol canım
ekledim canım hayırlı uğurlu olsun

Tünaydın kızlarr :)

Sabah test yaptım 2. çizgiyi gördüm. Geçen ayın 6 sında adet görmüştüm ama geçen ay adetimde gecikme olmuştu. Normalde 1 inde olmam lazımdı. Bu sabah dayanamayıp test yaptım. 2. çizgi çıktı henüz çok net değil ama :) Kan testi için pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum. Umarım hamileyimdir.

bende kızıyorum tabiki eli ayağı düzgün sağlıklı olsun ama mutlaka öle deme diyenlerin bile gönlünden kız yada erkek die bitanesi geçiyodur ayrıca allah biliyo gönlümü neyi kimden saklıcam

kızlar sideroloties gerçek adını yazmamış sanırım...yarın ona okuycaz
bir de merys canım ben tabloyu düzenleyemiyorum senin tablondan devam edelim ama arada paylaşki arkalarda kalmasın..miyopiyide hamile olarak yazalım..eary1 in gerçek adı ayşegül,,mimozagerbera nınkide zülfiye...

tebrıklerr

canımmm çok sevindim darısı başıma inşallah.bebişinin ve senin sağlıklı olmanı diliyorum allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

canım kaç gün geçmişti belirtilerin varmıydı

canımmm çok sevindim darısı başıma inşallah.bebişinin ve senin sağlıklı olmanı diliyorum allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

aminnnnn... çok teşekkür ederim. tabi net değil ama ben hissediyorum sanki var bişeyler :) salı günü test yapmıştım çıkmadı. bugün silik çıktı bakalım sonuç ne olacak. ben kasımda bebeğimi 8 haftalık kaybettim allahım bunu kucağıma almayı nasip eder inşallah

tamam canım eklemeleri yaparım arada eski listeyi paylaşmışım farketmeden:44: özelden değişiklikleri atın isterseniz daha garanti olur

kızlar benim adım aslı, yaa miyopiye niye beklemede yazdın o hamile bişe mi oldu ne oldu?
yok canım ya o eski liste. birşey olmasın hem miyopiye

Canim ya stres yapiyorum. dün esimin arkasinin hamile esini hastahanede görmeye gittik az rahatsizligi vardi

dedim ne olurdu bende böyle hamile olaydim

çoktandır mı bekliyorsun hamilelik? ya olur stres yaparsan zor olur bence kafanı rahat bırak.Başka şeylerle meşgul ol bende 1 haftadır bulantılarım yüzünden işe gitmedim mahfoldum keske gitseydim ya insan kafasını başka bişeye vermeyince berbat oluyor benim 1 haftadır kafamda kurmadığım felaket senaryosu kalmadı evhamdan çatlıcam artık rahat olup allah bilir deyip duamı edip sakinleşmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…