- Konu Sahibi zeynepilke
-
slm herkesee ben geldım :)) ruhum hala hamile degıskenlık yoksız de durumlar nasıl?
ruhumu sattım oturuyorum...karnım şiş...gelen giden yok...
benim de ilk defa başıma geldi ya çok kötü bebek düşünmüyoduk ama öyle bi heyecanlandık ki ama hayırlısı herşeyin napalımİnanmiyorum yaaaa
İste korktugum sey bu benim de.
Mevsimsel gecikme ve 11 gun. Yok ya ben yarin yaptirmaktan vazgectim simdi.
ahh canım
ne kötü bişey o biliomusun
yaram depreşdi
üzülme canım hayırlısı olsun. Senin adet mi gecikmişti?idrar testi yapmışmıydın
karnım şiş derken ? bebiş ?????
inşallah diyim...kaç gün geçti anlamadım valla...testte negatif...bekliyorum şimdi
Gittim aldım test sonucumu, 0,2oysaki umutlanmıştım.. Neyseki allaha şükür başka bi sorunum yok..
mevsımsel gecıkme nasıl oluyor ?? acaba bendemı oyle olcam gercı benım bat a daha 5 gun var ,,,ufff ıcımden bı ses eczaneden gıt test al dıo,dıger test gıt kan tahlılı yaptır dıyo,öbür ses ıse bı sacmala adet bıle gecıkmen yok otur oturdugun yerde dıyo off yaa(
yumurtlama günlerini değerlendirdik , bat'a 10 gün var ama kendimi çok yorgun hissediyorum, sürekli yatmak istiyorum. bi umut işte hamileyim sanıyorum :)
arkadaşlar benim ablam doktor ve onun kadın doğum uzmanı arkadaşı ile testler hakkında konuşmuştuk. kadıın doğum uzmanı olan arkadaşın iki hamileliğinde de idrar testleri negatif çıkmış. bunu diyen doktor , o sebeple testler konusunda bir açık kapı bırakmak lazım :)
eee kan tahlılı yaptırsana ne meraksızsın :)))) ıdrar testlerıne guvenme onlarda cok zaman gecmıs olmalıymıs eczacı oyle dedıydı bı keresınde,,yaa ınsallah hamılesındır
,,
ee yaptırdım 1.2 çıktı...geç döllenme olabilir diye düşündüm sonra...bekliyorum...en geç 4. de olmam gerekirdi olmadım...
ıyıde kan tahlılınde benım bıldıgım 24 saat yanı 1 tam gun gectıkden sonra cıkıyo dıe bılıyorum yanı en azından az da olsa deger 5 ın uzerınde cıkıyo dıye bılıyorum
çok çalıştınız ondandır yorgunlugun
ya hıc gulcegım yoktu
çok çalıştınız ondandır yorgunlugun
ya hıc gulcegım yoktu
arkadaşımın adeti 2-3 gün geçmiş kanda 0.5 çıkmış 1 hafta sonra 200 küsürlerde...geç döllenme olursa kandada geç çıkıyormuş
ya kızlar bir işe gıdıom gelıom 20-30 sayfa ılerlıonuz bu ne hız:):)bugun adet gunum agrım bugunde devam ettı gelen gıden yok beklemedym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?