kendini bu ay hamile sananlar buraya

İnanmiyorum yaaaa

İste korktugum sey bu benim de.

Mevsimsel gecikme ve 11 gun. Yok ya ben yarin yaptirmaktan vazgectim simdi.
benim de ilk defa başıma geldi ya çok kötü bebek düşünmüyoduk ama öyle bi heyecanlandık ki ama hayırlısı herşeyin napalım
ahh canım
ne kötü bişey o biliomusun
yaram depreşdi

biliyorum sanki uçurumdan boşluğa itilmiş bırakılmış gibi oluyo insan

mevsımsel gecıkme nasıl oluyor ?? acaba bendemı oyle olcam gercı benım bat a daha 5 gun var ,,,ufff ıcımden bı ses eczaneden gıt test al dıo,dıger test gıt kan tahlılı yaptır dıyo,öbür ses ıse bı sacmala adet bıle gecıkmen yok otur oturdugun yerde dıyo off yaa (

arkadaşlar benim ablam doktor ve onun kadın doğum uzmanı arkadaşı ile testler hakkında konuşmuştuk. kadıın doğum uzmanı olan arkadaşın iki hamileliğinde de idrar testleri negatif çıkmış. bunu diyen doktor , o sebeple testler konusunda bir açık kapı bırakmak lazım :)

Gittim aldım test sonucumu, 0,2 oysaki umutlanmıştım.. Neyseki allaha şükür başka bi sorunum yok..

ayascııım işte böyle bu kandırıkcı yumurtalarrr

:118: kehkehkeeehhh

işte onlar geldimi birden gelirler üstüneeee
çok iki tane otur bekle kuzummmm

dayanmak çok zor ama Dayanmak zorundayız

Son düzenleme:
yumurtlama günlerini değerlendirdik , bat'a 10 gün var ama kendimi çok yorgun hissediyorum, sürekli yatmak istiyorum. bi umut işte hamileyim sanıyorum :)

çok çalıştınız ondandır yorgunlugun

10 gün içinde belli olmuştu benim önceki hamileliğim
gögüslerim patlıcak gidiydiii ilk defa 10 gün önceden fena şişmişlerdiii...

bence de en az adetten 1 hafta gecmesini beklemek lazım kesin sonuç için!!!!
bekleyelim arkadaşlarrr
bat gecmeden test yapmak yasak diye bir topik açıcam he sonundaaa

eee kan tahlılı yaptırsana ne meraksızsın :)))) ıdrar testlerıne guvenme onlarda cok zaman gecmıs olmalıymıs eczacı oyle dedıydı bı keresınde,,yaa ınsallah hamılesındır
,,

ee yaptırdım 1.2 çıktı...geç döllenme olabilir diye düşündüm sonra...bekliyorum...en geç 4. de olmam gerekirdi olmadım...

ee yaptırdım 1.2 çıktı...geç döllenme olabilir diye düşündüm sonra...bekliyorum...en geç 4. de olmam gerekirdi olmadım...

ıyıde kan tahlılınde benım bıldıgım 24 saat yanı 1 tam gun gectıkden sonra cıkıyo dıe bılıyorum yanı en azından az da olsa deger 5 ın uzerınde cıkıyo dıye bılıyorum

ıyıde kan tahlılınde benım bıldıgım 24 saat yanı 1 tam gun gectıkden sonra cıkıyo dıe bılıyorum yanı en azından az da olsa deger 5 ın uzerınde cıkıyo dıye bılıyorum

arkadaşımın adeti 2-3 gün geçmiş kanda 0.5 çıkmış 1 hafta sonra 200 küsürlerde...geç döllenme olursa kandada geç çıkıyormuş

Bende sanmaktayım ama adetıme 13 gun var :-dbatın bıttıgınden berı kendımı hamıle hıssedıyom delırdım galıba;-)

ya kızlar bir işe gıdıom gelıom 20-30 sayfa ılerlıonuz bu ne hız:):)bugun adet gunum agrım bugunde devam ettı gelen gıden yok beklemedym

ya kızlar bir işe gıdıom gelıom 20-30 sayfa ılerlıonuz bu ne hız:):)bugun adet gunum agrım bugunde devam ettı gelen gıden yok beklemedym

Benimde 3 gün geçti, bugün yavaştan bişiler başladı gibi ama farklılık var sanki işte. Bir test yapıp cumartesi gününe kadar değişmezse doktora gitmeyi düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…