kendini bu ay hamile sananlar buraya

angel baştan konuşucaktın. mesela koltuklar silinecek,cam silinicek vs. orayı şu bezle burayı bu bezle vs. gibi. arada kapıyı açıp bakabilirsin. nasıl gidiyo diye

yahu heray acabamı demekten içime fenalık geldi
neden olmuyor oysaki dktor bi sorun yok dedi denemelere devam ouufff 10 gün geçti ama hiç belirti yok
ben bebiş istiyorum hemde çoookkkk

hoşgeldn aman derken hıhhhhhhhhhhhhhh

canım arkadaşlarım 5 haftalık hamileyim ben bilgilendirebilirim sizi inşallah. benim adetten önce belirtilerim aşırı bel ve kasık ağrılarım vardı. adetime 10 gün kala kasıklarımda iğne batar gibi bir sancı yaşadım. bunların dışında başka belirtilerim olmadı ama ben hamile olduğumu düşünürek adetime 4 gün kala test yaptım negatif çıktı. ama adetim 2 gün geciktikten sonra evde test yaptım pozitif çıktı. umarım işinize yarar bilgiler verebilmişimdir.

teşekkürler, hayırlı olsun canım, allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al bebeğini, bizde hamilelik haberlerimizi alıp sana eşlik ederiz , hamileliğimizi birlikte geçiririz inşallah.

Dün silik çıkmıştı bugun hiç bişey çıkmadı yarın artık sağlık ocağına gideyim kanımı vereyim pztsi sonuçla beraber söktürücümü alıpda gelirim eve

Gittim aldım test sonucumu, 0,2 oysaki umutlanmıştım.. Neyseki allaha şükür başka bi sorunum yok..

pzt 8. gün olacak söktürücü içince adetlerim bir kaç düzene giriyor yani gebelik yoksa eger boşuna diğer denemeleri geciktirmenin manası yok

ya aslında ben de yüzüne birşey diyemem , hep anneme söylerim annem iletir :) iş yaptırmak da marifet. mesai saatleri 8 saattir , yarım gün 4 saat. yarım günlerde normal işyerlerinde ayrıca yemek saati olmaz. yani 4 saat çalışması lazım :) 4 saatte tüm ev süpürülür silinir can da silinir , yetişir yani :)

iyide bu kadın 2 saat sırf bir camı sildi..aheste aheste napıyım ben şimdi..fazladan paramı versemki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…