- Konu Sahibi zeynepilke
-
salonun camını 2 saatte bitirdi...şimdi evi süpürüyor...yarım gün kaç saat ediyor...temizmi yapıyor daha bilmiyorum...takip ediyor gibi de olmak istemiyorum..halı koltuk silmeyecek...sadecesüpürüp silip toz alıcak...birde salonun camı vardı...okadar..bende despot olamıyorumki kardeşim..millet çatır çatır iş yaptırıyor...ben kapımı kapatmışım...oturuyorum...
yahu heray acabamı demekten içime fenalık geldi
neden olmuyor oysaki dktor bi sorun yok dedi denemelere devam ouufff 10 gün geçti ama hiç belirti yok
ben bebiş istiyorum hemde çoookkkk
hosgeldin aman
ya ben sanki bu kistle hormonlariminda delirdigini düsünüyorum ayyyy bi gitse Allahim bundan bir kurtulayim
kurban adagim zati vardi,bir kurbanda bunun icin kesecegim
Allahim yüzümü güldür sen artik hersey herkese inat....cektigim sIkintilari unuttur
hoşgeldn aman derken hıhhhhhhhhhhhhhh
canım arkadaşlarım 5 haftalık hamileyim ben bilgilendirebilirim sizi inşallah. benim adetten önce belirtilerim aşırı bel ve kasık ağrılarım vardı. adetime 10 gün kala kasıklarımda iğne batar gibi bir sancı yaşadım. bunların dışında başka belirtilerim olmadı ama ben hamile olduğumu düşünürek adetime 4 gün kala test yaptım negatif çıktı. ama adetim 2 gün geciktikten sonra evde test yaptım pozitif çıktı. umarım işinize yarar bilgiler verebilmişimdir.
Dün silik çıkmıştı bugun hiç bişey çıkmadı yarın artık sağlık ocağına gideyim kanımı vereyim pztsi sonuçla beraber söktürücümü alıpda gelirim eve
Gittim aldım test sonucumu, 0,2oysaki umutlanmıştım.. Neyseki allaha şükür başka bi sorunum yok..
hayırlısı olsun canım...allah hakkında en hayırlı olan zamanda nasip etsin inşallah...
Gittim aldım test sonucumu, 0,2oysaki umutlanmıştım.. Neyseki allaha şükür başka bi sorunum yok..
salonun camını 2 saatte bitirdi...şimdi evi süpürüyor...yarım gün kaç saat ediyor...temizmi yapıyor daha bilmiyorum...takip ediyor gibi de olmak istemiyorum..halı koltuk silmeyecek...sadecesüpürüp silip toz alıcak...birde salonun camı vardı...okadar..bende despot olamıyorumki kardeşim..millet çatır çatır iş yaptırıyor...ben kapımı kapatmışım...oturuyorum...
pzt 8. gün olacak söktürücü içince adetlerim bir kaç düzene giriyor yani gebelik yoksa eger boşuna diğer denemeleri geciktirmenin manası yok
gökce cim senin adetlerin düzensiz mi ki söktürücü kullanıyosun.belki kendi kendine gelir
ya aslında ben de yüzüne birşey diyemem , hep anneme söylerim annem iletir :) iş yaptırmak da marifet. mesai saatleri 8 saattir , yarım gün 4 saat. yarım günlerde normal işyerlerinde ayrıca yemek saati olmaz. yani 4 saat çalışması lazım :) 4 saatte tüm ev süpürülür silinir can da silinir , yetişir yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?