kendini bu ay hamile sananlar buraya

allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun canım belirtilerin varmıydı benim 3 gün geçti ama belirtim yok test yapmaya cesaretim yok

tamam canım eklemeleri yaparım arada eski listeyi paylaşmışım farketmeden:44: özelden değişiklikleri atın isterseniz daha garanti olur

yok canım ya o eski liste. birşey olmasın hem miyopiye

kuzular ben duaları inşallah bu akşam toptan okuyacağım doktordan gelince abdest alıcam oturucam okuyabildiğim kadar yasin okuyacağım listeye göre:)

bende katılmıyorum tatlım herkesin gönlünde var erkek yada kız biz sesli söyleyince deme öle derler allahın bildiğini kuldanmı saklıcam

aminn canım inşallah rabbim büyük seni ve meleğini korusun.vardır mutlaka öyle doğdu içime.pazartesi hayırlı haberleri alırsın inşallah.senin yerinde olsam durmam bu gün kan testi verirdim canım.:) rabbim bizlerede nasip etsin inşallah aminnnn

canım kaç gün geçmişti belirtilerin varmıydı

Henüz geçmedi arkadaşım. Yani şöyle diyim geçen ay geç adet görmüştüm 6 mayısta gördüm. Aslında normal düzenimde bugün yarın olmam lazımdır. Fakat yumurtlama dönemimden hemen sonra kasıklarımda ağrı başladı. Gülerken falan kasıklarım ağrıyordu. Daha öncede böyle olmuştum. Şimdi adet görcek gibiyim tüm belirtiler aynı ama ağrının çok erken başlamış olmasından süphelendim. Hıı birde hani olur ya hastalanmadan önce yumurtalıklarında kıpraşım olur insanın bi hareket bişey olur o yok bende şuan. Sadece ağrı var. Bi de uyuklamaya başladım dizilerin sonları yok mesela bu hafta :)

Son düzenleme:
kuzular ben duaları inşallah bu akşam toptan okuyacağım doktordan gelince abdest alıcam oturucam okuyabildiğim kadar yasin okuyacağım listeye göre:)

bende öyle düşünüyorum canım çünkü pazar günü falan hamile değilsem adet olma ihtimalim var sizleri duasız bırakmak istemem.akşam serpil arkadaşımıza okudum yorgunum diye başka kimseye okuyamadım bu akşam inşallah :) rabbim dualarımızı kabul etsin aminnn

merhaba arkadaşlar:) ben foruma yeni katıldım :) içim içimi yiyor ben de kendimi hamile hissediyorum ama umutlanmak da istemiyorum
ovulasyon testi aldım 5 taneydi, sonuncusunu kullandığımda yeni yeni 2. çizgi belirginleşiyordu, yenisini almadım kocacım boşver öyle şeyleri dedi de :)))
21 gün sürerdi ya da 30 gün şu anda 28. gündeyim, 2 kere kahverengi lekelenme oldu, 2 kere adetim başladı sandım ama yarım gün bile sürmedi, göğüslerim şiş ve hassas, ara ara akıntım da oluyor, hamilelik testinde 2. çizgi silik çıktı, daha da test yapmaya korkuyorum(( eskiden hiç çıkmazdı o 2. çizgi, silik olması bile güzel geldi bana ama ne biliyim:)
bana neler oluyor((
ben de pazartesiyi bekliyorum:)))
ümitlendirmeyin beni olur mu:)

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hamilesin işte kan tahliline gitsene hemen

Allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin. Onlar gelcekleri zamanı biliyorlar inanın buna. Eğer hamileysem kızlar şuna inanın rahat olmak çok önemli. Ben bu ay korunmayı düşünüyordum çünkü 15 haziranda yıllık izin kullanıp tatile çıkacaktık. Dedim şimdi uçak falan filan riske girmeyim. Eşim kabul etmedi olursa olsun dedi. Bu ay çok düşünmedim takmadım kafama.

bu ay hamıle kalim noooooooooooolur
nolur bende istiyorum ondan noluuuuuuur
bu aksam yemek yapmıcam ooohhh

Merhaba :) %80 hamilesin. benim ilk hamileliğimde de 2. çizgiyi silik görmüştüm. Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah. Pazartesi güzel haberler alırız inşallah

Merhaba :) %80 hamilesin. benim ilk hamileliğimde de 2. çizgiyi silik görmüştüm. Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah. Pazartesi güzel haberler alırız inşallah

aminnnnn diyorummm, çok teşekkür ediyorum:)
bir daha test yapmaya korkuyorum, haziranın 14 üne kadar da yapmayacağım kızmayın bana olur mu
bu arada sebboy02 benim kardeşim, ikimizde de bu ay benzer belirtiler var kafayı yemek üzereyiz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…