- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.621
aminnnnn... çok teşekkür ederim. tabi net değil ama ben hissediyorum sanki var bişeyler :) salı günü test yapmıştım çıkmadı. bugün silik çıktı bakalım sonuç ne olacak. ben kasımda bebeğimi 8 haftalık kaybettim allahım bunu kucağıma almayı nasip eder inşallah
tamam canım eklemeleri yaparım arada eski listeyi paylaşmışım farketmeden:44: özelden değişiklikleri atın isterseniz daha garanti olur
yok canım ya o eski liste. birşey olmasın hem miyopiye
dimmmmmmmeehh zayıf noktamdan yakaladın beni bende erkekte bahcıvan pantolona bayılırımm..inşallah gönlüne göre sağlıklı sıhhatli oğlun olur...kızda olsa seversin ama madem gönlünden bu geçmiş herşeye gücü yeten rabbim erkekte verir..
bazen erkek yada kız istiyorum diyene kızıyolar ama ben katılmıyorum..ama verilene razı olmayana kızarım tabii...aman eli ayağı düzgün olsun öyle deme diyorlar..çok şükür Allah ın gücü eli ayağı sağlam olan erkeğe de kızada yeter..eksik dilemeden,hayırlısını dileyerek ama gönlümüzden geçenide söyleyerek dua etsek nolurki..
yanlışmı düşünüyorum??????????
aminnnnn... çok teşekkür ederim. tabi net değil ama ben hissediyorum sanki var bişeyler :) salı günü test yapmıştım çıkmadı. bugün silik çıktı bakalım sonuç ne olacak. ben kasımda bebeğimi 8 haftalık kaybettim allahım bunu kucağıma almayı nasip eder inşallah
canım kaç gün geçmişti belirtilerin varmıydı
kuzular ben duaları inşallah bu akşam toptan okuyacağım doktordan gelince abdest alıcam oturucam okuyabildiğim kadar yasin okuyacağım listeye göre:)
Tünaydın kızlarr :)
Sabah test yaptım 2. çizgiyi gördüm. Geçen ayın 6 sında adet görmüştüm ama geçen ay adetimde gecikme olmuştu. Normalde 1 inde olmam lazımdı. Bu sabah dayanamayıp test yaptım. 2. çizgi çıktı henüz çok net değil ama :) Kan testi için pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum. Umarım hamileyimdir.
Henüz geçmedi arkadaşım. Yani şöyle diyim geçen ay geç adet görmüştüm 6 mayısta gördüm. Aslında normal düzenimde bugün yarın olmam lazımdır. Fakat yumurtlama dönemimden hemen sonra kasıklarımda ağrı başladı. Gülerken falan kasıklarım ağrıyordu. Daha öncede böyle olmuştum. Şimdi adet görcek gibiyim tüm belirtiler aynı ama ağrının çok erken başlamış olmasından süphelendim. Hıı birde hani olur ya hastalanmadan önce yumurtalıklarında kıpraşım olur insanın bi hareket bişey olur o yok bende şuan. Sadece ağrı var. Bi de uyuklamaya başladım dizilerin sonları yok mesela bu hafta :)
merhaba arkadaşlar:) ben foruma yeni katıldım :) içim içimi yiyor ben de kendimi hamile hissediyorum ama umutlanmak da istemiyorum
ovulasyon testi aldım 5 taneydi, sonuncusunu kullandığımda yeni yeni 2. çizgi belirginleşiyordu, yenisini almadım kocacım boşver öyle şeyleri dedi de :)))
21 gün sürerdi ya da 30 gün şu anda 28. gündeyim, 2 kere kahverengi lekelenme oldu, 2 kere adetim başladı sandım ama yarım gün bile sürmedi, göğüslerim şiş ve hassas, ara ara akıntım da oluyor, hamilelik testinde 2. çizgi silik çıktı, daha da test yapmaya korkuyorum(( eskiden hiç çıkmazdı o 2. çizgi, silik olması bile güzel geldi bana ama ne biliyim:)
bana neler oluyor((
ben de pazartesiyi bekliyorum:)))
ümitlendirmeyin beni olur mu:)
aminn canım inşallah rabbim büyük seni ve meleğini korusun.vardır mutlaka öyle doğdu içime.pazartesi hayırlı haberleri alırsın inşallah.senin yerinde olsam durmam bu gün kan testi verirdim canım.:) rabbim bizlerede nasip etsin inşallah aminnnn
merhaba arkadaşlar:) ben foruma yeni katıldım :) içim içimi yiyor ben de kendimi hamile hissediyorum ama umutlanmak da istemiyorum
ovulasyon testi aldım 5 taneydi, sonuncusunu kullandığımda yeni yeni 2. çizgi belirginleşiyordu, yenisini almadım kocacım boşver öyle şeyleri dedi de :)))
21 gün sürerdi ya da 30 gün şu anda 28. gündeyim, 2 kere kahverengi lekelenme oldu, 2 kere adetim başladı sandım ama yarım gün bile sürmedi, göğüslerim şiş ve hassas, ara ara akıntım da oluyor, hamilelik testinde 2. çizgi silik çıktı, daha da test yapmaya korkuyorum(( eskiden hiç çıkmazdı o 2. çizgi, silik olması bile güzel geldi bana ama ne biliyim:)
bana neler oluyor((
ben de pazartesiyi bekliyorum:)))
ümitlendirmeyin beni olur mu:)
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bu ay hamıle kalim noooooooooooolur
nolur bende istiyorum ondan noluuuuuuur
bu aksam yemek yapmıcam ooohhh
allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun canım belirtilerin varmıydı benim 3 gün geçti ama belirtim yok test yapmaya cesaretim yok
amin herkese nasip etsin inşallah
bu aksam yemek yapmıcam ooohhh[/
sanki her akşam yapıyo
bu aksam yemek yapmıcam ooohhh[/
sanki her akşam yapıyo
yapıyoz tabeee..benım kocam bı yedıgını bıdaha yemıyor..ben hariç
Merhaba :) %80 hamilesin. benim ilk hamileliğimde de 2. çizgiyi silik görmüştüm. Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah. Pazartesi güzel haberler alırız inşallah
yapıyoz tabeee..benım kocam bı yedıgını bıdaha yemıyor..ben hariç
ben bayılıyorum yemek yapmaya uğraşmayı da çeşitliliğide severim.her gün bi başka yemek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?