- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.641
ben bayılıyorum yemek yapmaya uğraşmayı da çeşitliliğide severim.her gün bi başka yemek :)
kız tamam yapması neysede..hergun ne yapacagımı dusunmek zor,şu türk mutfagının zengınlıgını bı ben farkedemedım heralde
yapıyoz tabeee..benım kocam bı yedıgını bıdaha yemıyor..ben hariç[/
anam bende öle allah muhtaç etmesin tabi ama bende öğlen yediğimi akşam yemek istemem yada ertesi gün neden bilmem kocamıda öle alıştırdım o hiç yemek ayırt etmez bende öle olsaydım pek şanslı olucaktım
kız tamam yapması neysede..hergun ne yapacagımı dusunmek zor,şu türk mutfagının zengınlıgını bı ben farkedemedım heralde
çeşit çok güzelim :) bugün küçük toprak kaplar varya fırında sütlaç için onda güveç yapıcam güzel görünüyo öyle tek kişilik oluyo ya yanına pilav salata çorba :)
:18:benımkı bayılıyor o tek kişilik guvec kaplarında ona sundugum yemege..yemek bırden onun gozunde cok ugrasılmış,degerlı ve guzel bı hal alıyor..kurtarıcım onlar benım
demekki görselliğe değer veriyor ne güzel işte önce gözünü sonra karnını doyur eşinin :)
çeşit çok güzelim :) bugün küçük toprak kaplar varya fırında sütlaç için onda güveç yapıcam güzel görünüyo öyle tek kişilik oluyo ya yanına pilav salata çorba :)
benımkı bayılıyor o tek kişilik guvec kaplarında ona sundugum yemege..yemek bırden onun gozunde cok ugrasılmış,degerlı ve guzel bı hal alıyor..kurtarıcım onlar benım
geldım pazardan ,,,
keyıfsızım ben ya neden bılmem
napıonus ne konusuonus,,,
uffyyaa sımdık gıt yemek yap ne yapcam bıde o dert var bıde hec yapasım yok yemek aman yaaaaaaaa
geldım pazardan ,,,
uffyyaa sımdık gıt yemek yap ne yapcam bıde o dert var bıde hec yapasım yok yemek aman yaaaaaaaa
geldım pazardan ,,,
yapın leeeeen işiniz neee..benımkı gece 1 de gelcek,halısahada bugun..oooohh yemek derdım yok..ama yarın tavuk köftesı yapcam..tavuk gögusunu rondodan gecırıp..gecen yapmıstım cok begenmıstı..
yapın leeeeen işiniz neee..benımkı gece 1 de gelcek,halısahada bugun..oooohh yemek derdım yok..ama yarın tavuk köftesı yapcam..tavuk gögusunu rondodan gecırıp..gecen yapmıstım cok begenmıstı..
ya benım huysuzum bıraz huysuzdur,,oyle guvec kabında yemez,,ustu kasarlı ,,basemel soslu,alengırlı seyler yemez,,kofte yaparsın kızart ıster ,,kıymalı yemek yemez,,patlıcan yemez,patateslı,bezelyelı yemek yemez,,kısacası benı cıldırtmak ıcın cabalar huysuzum :)))))
aman erken gelcek huyysuzum benım,,,7 gıbı evde olur sımdı ısın yoksa yemek arastır,fasulye kofte dolma yapamam daha yenı bıttı ,,uffff
mrb hamişler ve hamiş olmak ısteyenler:)
ben bu topıc en uzun zamndır takıp edıyorum ve cok hosuma gıdıo bırbırını tanımayan ınsanların bırbırıne bu kadr destek olabılmesii:)
ve en önemlisi bende bu ay kendımı hamile zannedıyorum ıns. öleyımdırr hazıran 8 i bekllıyorum sabırsızlıklaama cok heycanlı gecmıyoo
ya benım huysuzum bıraz huysuzdur,,oyle guvec kabında yemez,,ustu kasarlı ,,basemel soslu,alengırlı seyler yemez,,kofte yaparsın kızart ıster ,,kıymalı yemek yemez,,patlıcan yemez,patateslı,bezelyelı yemek yemez,,kısacası benı cıldırtmak ıcın cabalar huysuzum :)))))
aman erken gelcek huyysuzum benım,,,7 gıbı evde olur sımdı ısın yoksa yemek arastır,fasulye kofte dolma yapamam daha yenı bıttı ,,uffff
seninkide bişi yemiyomuş ne yapıcan bu adama menemen yiyin bari çay demleyip benim nasıl canım istiyo kocacım çok güzel yapar ama çok pişmiş yumurta yiyebilirmişim onun için yiyemiyorum daya bacım menemeni çayı ooh mis gibi
mrb hamişler ve hamiş olmak ısteyenler:)
ben bu topıc en uzun zamndır takıp edıyorum ve cok hosuma gıdıo bırbırını tanımayan ınsanların bırbırıne bu kadr destek olabılmesii:)
ve en önemlisi bende bu ay kendımı hamile zannedıyorum ıns. öleyımdırr hazıran 8 i bekllıyorum sabırsızlıklaama cok heycanlı gecmıyoo
sayılı zaman cabuk gecer derler ama adet gunu bı turlu gecmek bılmez..neyse 1 haftan kalmıs..benımse 17 gunum var daha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?