kendini bu ay hamile sananlar buraya

:18:

geldım pazardan ,,,
keyıfsızım ben ya neden bılmem
napıonus ne konusuonus,,,
uffyyaa sımdık gıt yemek yap ne yapcam bıde o dert var bıde hec yapasım yok yemek aman yaaaaaaaa

geldım pazardan ,,,
uffyyaa sımdık gıt yemek yap ne yapcam bıde o dert var bıde hec yapasım yok yemek aman yaaaaaaaa

yapın leeeeen işiniz neee..benımkı gece 1 de gelcek,halısahada bugun..oooohh yemek derdım yok..ama yarın tavuk köftesı yapcam..tavuk gögusunu rondodan gecırıp..gecen yapmıstım cok begenmıstı..

geldım pazardan ,,,

güveç yap baksana gülşahla zülfiye onu yapıcakalrmış annecime sölimde yapsın bari kocaların hepsi böle süslü püslü bişi görünce çok uğraşıldı sanırlar benimkide öle karım hem çalışıyo hem bebek taşıyo hemde yaptığı uğraştığı şu yemeğe bak desin bari sende öle yap

yapın leeeeen işiniz neee..benımkı gece 1 de gelcek,halısahada bugun..oooohh yemek derdım yok..ama yarın tavuk köftesı yapcam..tavuk gögusunu rondodan gecırıp..gecen yapmıstım cok begenmıstı..

ya benım huysuzum bıraz huysuzdur,,oyle guvec kabında yemez,,ustu kasarlı ,,basemel soslu,alengırlı seyler yemez,,kofte yaparsın kızart ıster ,,kıymalı yemek yemez,,patlıcan yemez,patateslı,bezelyelı yemek yemez,,kısacası benı cıldırtmak ıcın cabalar huysuzum :)))))
aman erken gelcek huyysuzum benım,,,7 gıbı evde olur sımdı ısın yoksa yemek arastır,fasulye kofte dolma yapamam daha yenı bıttı ,,uffff

mrb hamişler ve hamiş olmak ısteyenler:)
ben bu topıc en uzun zamndır takıp edıyorum ve cok hosuma gıdıo bırbırını tanımayan ınsanların bırbırıne bu kadr destek olabılmesii:)
ve en önemlisi bende bu ay kendımı hamile zannedıyorum ıns. öleyımdırr hazıran 8 i bekllıyorum sabırsızlıkla ama cok heycanlı gecmıyoo

seninkide bişi yemiyomuş ne yapıcan bu adama menemen yiyin bari çay demleyip benim nasıl canım istiyo kocacım çok güzel yapar ama çok pişmiş yumurta yiyebilirmişim onun için yiyemiyorum daya bacım menemeni çayı ooh mis gibi

ölesindir ölesindir bende buraya geldimde kendimi hamile sanıyodum ve hamileyim şuan :))

aallh sagıklı bı sekılde kucagına almayı nasip eder inş. baya baya şüphelenıyorum ama cokta umutlanmak ıstemıyorum cunku uzlurumm ve daha ılk dnememmiz:)

kız pazardan ne aldın de hemen yemek uyduralım sana :)bak yaza giriyoz güzel kızartmalar yap yanına sos sos olmasada olur tabi.cacık falan yap karnıyarık yap kıymalı yemezse türlü falan yap.:)

sebze kalmadı ya yapmayaa:S senın ısın benımkınden de zormus..ben dun bı kızartma yaptım bıde domateslı makarna anaa bı görecen cocuk gıbı havalara uctu..en sevdıgım yemekler dıye..ben bosuna ugrasıyorum alengırlı seylerle:S
yemek sıtelerıne baksana fıkır gelır aklına..bende dusunuyorum senın ıcın

:))))))) ahh ahhhh annesı sımartmıs dıcem ama o da yok kucukken vefat etmıs,,kım benım kocamı sımarttı bu kadar bılmem,,,yemekde cok tıtız,kıyafetlerımde tıtız,oturup kalkmama tıtız,,heryere gondermez,,soyledıgım her soze dıkkat edecem ,,,,bazen dıom kı ben bu adamın neyıne asık oldum :)))))))))

sayılı zaman cabuk gecer derler ama adet gunu bı turlu gecmek bılmez..neyse 1 haftan kalmıs..benımse 17 gunum var daha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sayılı zaman cabuk gecer derler ama adet gunu bı turlu gecmek bılmez..neyse 1 haftan kalmıs..benımse 17 gunum var daha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

1 hafta klana kadrda canım cıktıı gercı yine öle ama ıns hıc bırmız umutları bosa gıtmez::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…