- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.661
aallh sagıklı bı sekılde kucagına almayı nasip eder inş. baya baya şüphelenıyorum ama cokta umutlanmak ıstemıyorum cunku uzlurumm ve daha ılk dnememmiz:)
1 hafta klana kadrda canım cıktıı gercı yine öle ama ıns hıc bırmız umutları bosa gıtmez::)
amaan bide ilk deneme ne üzülüyosun inşallah hamilesindir ama üzülme diilsende ilk denemezmiş ohoo ben kaçıncıda buldum sen hemen bulursun inşallah
o nasıl kız sölede anneme sölimde yapsın bari banada
walla alısverıs havasında da degıldım bugun ,,ne aldım maydanoz,marul,dereotu,,kabak,fasulye,kara lahana bu kadar,,,barı sinitzel yapım,,,kasarlı makarna ,,salata yapım,, baskada bıse gelmıo aklıma tatlı dıede benı yesın bu seferlıkkız pazardan ne aldın de hemen yemek uyduralım sana :)bak yaza giriyoz güzel kızartmalar yap yanına sos sos olmasada olur tabi.cacık falan yap karnıyarık yap kıymalı yemezse türlü falan yap.:)
sebze kalmadı ya yapmayaa:S senın ısın benımkınden de zormus..ben dun bı kızartma yaptım bıde domateslı makarna anaa bı görecen cocuk gıbı havalara uctu..en sevdıgım yemekler dıye..ben bosuna ugrasıyorum alengırlı seylerle:S
yemek sıtelerıne baksana fıkır gelır aklına..bende dusunuyorum senın ıcın
tavuk köftesı mı bacım?
anlatayım..tavuk gögsunu rondodan gecırıp kıyma kıvamına getırıyorsun..
sonra ıcıne 1 haslanmıs patates,ekmek ıcı,sarmısak,yumurta,maydonoz ve baharatlarını eklıyorsun..kızartıp sonrada ustune kasar dokup fırınlıyorsun..kasarlı tavuk köftesı oluyor..kıvamı bıraz zor alıyor oyuzden yogurduktan sonra az dolapta dınlensın oyle sekıl verın..afıyet olsun
belirtilerin neler adet öncesi??
sayılı zaman cabuk gecer derler ama adet gunu bı turlu gecmek bılmez..neyse 1 haftan kalmıs..benımse 17 gunum var daha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
19 mayısata basladık bız calısmalara :) ovilasayon donemınıdeeee guzelce degrlendırdık :) veee dune kadrr pek bısey yoktuuu ama ıkı gundurr kasıgıma sureklı dgeıl ama arada bırden bı batma hıssedıyorum ve en cok dıkkatımı ceekn göguslerım cok sıssmedı ama ucları koyulasamya basladıı emzıren annler gıbıı bundan bundan baskada belırgınn bı belırtıı hıssetmedım dahaca:)
walla alısverıs havasında da degıldım bugun ,,ne aldım maydanoz,marul,dereotu,,kabak,fasulye,kara lahana bu kadar,,,barı sinitzel yapım,,,kasarlı makarna ,,salata yapım,, baskada bıse gelmıo aklıma tatlı dıede benı yesın bu seferlıkusengecım bugun
benım 5 & 6 gun var :))) catlaaaaaaaaaa :))))) bekle sen 17 gun :))))
evet evet şinitzel yap..menu guzel..hamburgercı menusuerkekler bayılır boyle menulere nıyeyse
evet evet şinitzel yap..menu guzel..hamburgercı menusuerkekler bayılır boyle menulere nıyeyse
asıl ikiniz çatlayın benim 2 günüm kaldı :)
asıl ikiniz çatlayın benim 2 günüm kaldı :)
ses cıkarmadan beklıyoz zaten..belırtı melırtıde yok,zaten neyın belırtısı olcak
konusmak ıcın ayın 12sını beklıyorum
neyse bu hafta senın haftan,konuş dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?