kendini bu ay hamile sananlar buraya

aallh sagıklı bı sekılde kucagına almayı nasip eder inş. baya baya şüphelenıyorum ama cokta umutlanmak ıstemıyorum cunku uzlurumm ve daha ılk dnememmiz:)

amaan bide ilk deneme ne üzülüyosun inşallah hamilesindir ama üzülme diilsende ilk denemezmiş ohoo ben kaçıncıda buldum sen hemen bulursun inşallah

amaan bide ilk deneme ne üzülüyosun inşallah hamilesindir ama üzülme diilsende ilk denemezmiş ohoo ben kaçıncıda buldum sen hemen bulursun inşallah

inşş canımmm hemncık olurda benıı uzmezzzzz eşimde cokkk ıstıyooooo ıkımızde uzulucezzzz farkındayım olmazsa ama tabı allh bılır nezamn hayırlıysa ozamn olsunn dıe dua edıyorum hepp:)

o nasıl kız sölede anneme sölimde yapsın bari banada

tavuk köftesı mı bacım?
anlatayım..tavuk gögsunu rondodan gecırıp kıyma kıvamına getırıyorsun..
sonra ıcıne 1 haslanmıs patates,ekmek ıcı,sarmısak,yumurta,maydonoz ve baharatlarını eklıyorsun..kızartıp sonrada ustune kasar dokup fırınlıyorsun..kasarlı tavuk köftesı oluyor..kıvamı bıraz zor alıyor oyuzden yogurduktan sonra az dolapta dınlensın oyle sekıl verın..afıyet olsun

kız pazardan ne aldın de hemen yemek uyduralım sana :)bak yaza giriyoz güzel kızartmalar yap yanına sos sos olmasada olur tabi.cacık falan yap karnıyarık yap kıymalı yemezse türlü falan yap.:)
walla alısverıs havasında da degıldım bugun ,,ne aldım maydanoz,marul,dereotu,,kabak,fasulye,kara lahana bu kadar,,,barı sinitzel yapım,,,kasarlı makarna ,,salata yapım,, baskada bıse gelmıo aklıma tatlı dıede benı yesın bu seferlık usengecım bugun

sebzeyle arası yokdur kı zaten ,evlendıgımızde hıc bıse yemıodu sebze dıe,,ben sureklı yaptım en sonunda dedım kocacım kusura bakma bu evde tencere yemegı olacak ben sana hergun kofte et kızartamam cocuk oldugunda ne yapcam cocuga et mı dayayacam sen yemezsen yeme dedım gıt dısarda ye ben bunları bılıom baskada bıse bılmıom dedım:)))) tırstı adam gıne yıyo artık sebze ama bazılarını sevdıremedım,,,

ben tavuk pek sevmem kocamda öle ama böle köfte halinde lezzetli olur heralde öle yaptırıyım bari anneme bide sağol canım

belirtilerin neler adet öncesi??

19 mayısata basladık bız calısmalara :) ovilasayon donemınıdeeee guzelce degrlendırdık :) veee dune kadrr pek bısey yoktuuu ama ıkı gundurr kasıgıma sureklı dgeıl ama arada bırden bı batma hıssedıyorum ve en cok dıkkatımı ceekn göguslerım cok sıssmedı ama ucları koyulasamya basladıı emzıren annler gıbıı bundan bundan baskada belırgınn bı belırtıı hıssetmedım dahaca:)

hımm kan testi yptırdınmı inşllh gebesindir..

evet evet şinitzel yap..menu guzel..hamburgercı menusu erkekler bayılır boyle menulere nıyeyse

benım 5 & 6 gun var :))) catlaaaaaaaaaa :))))) bekle sen 17 gun :))))

ses cıkarmadan beklıyoz zaten..belırtı melırtıde yok,zaten neyın belırtısı olcak
konusmak ıcın ayın 12sını beklıyorum
neyse bu hafta senın haftan,konuş dur

ben geldimmmmmmmm
nbrsınız kuzular bu arada tabloyu kım yaptı kım devraldı kım ekledı kafam karıstı kızzzzz tablo kımdeyse bana batı 31 haziran yazabılır gercı benım adetler duzensız ama olsun
bu arada dunku yasın için ok bu akşamdan ıtıbarende adet bitene kadar eşime emanet merak etmeyın

asıl ikiniz çatlayın benim 2 günüm kaldı :)

hakketten heee mıllanla bız catlıcaz gun mu be 2 gun :))))) ıkı altu ustu 2 :)))

ses cıkarmadan beklıyoz zaten..belırtı melırtıde yok,zaten neyın belırtısı olcak
konusmak ıcın ayın 12sını beklıyorum
neyse bu hafta senın haftan,konuş dur

ya sende ,,,,bende cok belırtı var nedemessın ogur ogur ıcım dısıma cıkıo :)))) basımda donuyo,,,mıdem bulanıo,,sureklı çişe gıdıom,kasık agrım var,,, alalalal he bıde uyuyom onu unutmusum :))))))))
konusmuom ben mımozagerbera konuscak o kıdemlı benım yanımda :)))) ıkı gunu kalmıs 2 gun ya ıkı bıldıgımız 2 gun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…