- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.681
walla alısverıs havasında da degıldım bugun ,,ne aldım maydanoz,marul,dereotu,,kabak,fasulye,kara lahana bu kadar,,,barı sinitzel yapım,,,kasarlı makarna ,,salata yapım,, baskada bıse gelmıo aklıma tatlı dıede benı yesın bu seferlıkusengecım bugun
sebzeyle arası yokdur kı zaten ,evlendıgımızde hıc bıse yemıodu sebze dıe,,ben sureklı yaptım en sonunda dedım kocacım kusura bakma bu evde tencere yemegı olacak ben sana hergun kofte et kızartamam cocuk oldugunda ne yapcam cocuga et mı dayayacam sen yemezsen yeme dedım gıt dısarda ye ben bunları bılıom baskada bıse bılmıom dedım:)))) tırstı adam gıne yıyo artık sebze ama bazılarını sevdıremedım,,,
ooh kız haydi sıyrıl aramızdan kurtar kendınıasıl ikiniz çatlayın benim 2 günüm kaldı :)
bende etlı yemeklerle evlenınce tanıstım..6 aylık evlıyken ılk kez cıg et ve tavuga elımı surdum..sımdı adama paso tavuklu bıseyler yapıyorum,etle henuz okadar kaynasamadım hala..her yaptıgımda eti mahvettımbnmkide kırmızı et hastası hergün koysam önüne yer mahşallh.. düdüklü tenceremn dili olsada konussa
snde varmı belirti??
belirti patlaması var göğüs şişliği uçlarında büyüme yeşil damarlar çıktı.kasıklarım 1 haftadıor batıp duruyo ani harakette acayip ağrıyo. baş ka sayam mı :) test yapmıcam hüsrana uğramak istemiyom psikolojik gebe kalmak niyetindeyim :)
ahh cnm belirtin varmı?? bnm yookk hiç çk nadir kasık mağrım var dun çk şiddetliydi. gaz sancısı gibi ama gazım flan yoktu uyudum biraz geçti bugün yok sadece şişkinliğim var o kdr..
hımm kan testi yptırdınmı inşllh gebesindir..
hemen tarif veriyorum tatlı için şekerim tam 15 dakikanı alır ben hergün yapıyorum kocama kendimde çok seviyorum aşk tatlısı koydum adını :))
malzemeler : bir paket pötibör bisküvi
1.5 su bardağı toz şeker
1 su bardağı un
1 kilo süt
1 paket vanilya
1 çay bardağı süt
1 paket kremşanti
hazırlanışı : 1 kilo sütü şekeri unu vanilyayı koyup pişiriyoruz pişince 10 dakika soğumaya bıraklıyoruz.soğuduktan sonra içine krem şanti ve 1 çay bardağı sütü koyarak mikserde iyice çırpıyoruz.un haline getirdiğimiz bisküviden bir parça borcamın altına seriyoruz üstüne tatlımıız döküyoruz onun üstüne yine bisküvi serip dolaba soğumaya bırakıyoruz
selam hamile bayanlar nasılsınızz bebeleriniz nasıl??
bende öyle düşünüyorum canım çünkü pazar günü falan hamile değilsem adet olma ihtimalim var sizleri duasız bırakmak istemem.akşam serpil arkadaşımıza okudum yorgunum diye başka kimseye okuyamadım bu akşam inşallah :) rabbim dualarımızı kabul etsin aminnn
inşllh gebesindir cnım
Kızlar annem cuma öğle vaktinde dua okur hep bende sizlere okudum allah kabul eder inşallah haftaya işe gideceğim için bu vakitte dua edemem fırsat bu dedim allah kabul ederse inşallah okudum duaları inşallah evhamlarımız vesveselerimiz geçer sağlıklı bebelerimiz olur hepimizin:)
hayal ettım,guzel tatlı..bıskuvıler kakaolu olsun bence..bende yapım bunu yarın
belirti patlaması var göğüs şişliği uçlarında büyüme yeşil damarlar çıktı.kasıklarım 1 haftadıor batıp duruyo ani harakette acayip ağrıyo. baş ka sayam mı :) test yapmıcam hüsrana uğramak istemiyom psikolojik gebe kalmak niyetindeyim :)
ooh kız haydi sıyrıl aramızdan kurtar kendını
bende etlı yemeklerle evlenınce tanıstım..6 aylık evlıyken ılk kez cıg et ve tavuga elımı surdum..sımdı adama paso tavuklu bıseyler yapıyorum,etle henuz okadar kaynasamadım hala..her yaptıgımda eti mahvettımkıyma ve tavukla kandırıyorum napiiiim
yok be ne belırtısı,,,sadece sendekı gıbı ara ara kasık agrısı oluyo ama cok surmuo ,,,gaz vardı baya dun bende ciğ engınar yedım belkı o yuzdendır,,sabahları bazen mıdem eksıo ama her sabah deıl,,,baska da bı halt yok :)))))))))))))
kuzular ben duaları inşallah bu akşam toptan okuyacağım doktordan gelince abdest alıcam oturucam okuyabildiğim kadar yasin okuyacağım listeye göre:)
hayal ettım,guzel tatlı..bıskuvıler kakaolu olsun bence..bende yapım bunu yarın
evet bende yapıom bu tatlıyım ama senın dedıgın gıbı kakaolu bıskuvıden yapıom,,,
dimehin dedıgı gıbı kurtarıcı tatlı o ,,,hatta ustune bıraz tarcın sepeleyıp yıyınce daha guzel oluyo:))))) tabı sevıosan tarcını,,ben tarcın ve nane hastasıyımda :)))
gogus uclarım benım baya cıkdı belırgınlesdı,,,ama acımıo goguslerım( damarlarımda yok (( ruhum da gebe zaten orda sorun yok :)))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?