kendini bu ay hamile sananlar buraya

ende etlı yemeklerle evlenınce tanıstım..6 aylık evlıyken ılk kez cıg et ve tavuga elımı surdum..sımdı adama paso tavuklu bıseyler yapıyorum,etle henuz okadar kaynasamadım hala..her yaptıgımda eti mahvettım kıyma ve tavukla kandırıyorum napiiiim[/QUOTE]

valla cnm iş yerinde çok tavuk veriorlar bn evde ya tavuk sote yaparım ya çorbaaya katarım tavuk eti yda şinitsel yaparım. kızartmam kolay kolay ağır geliorr bna.

sen çok tavuk yedirme kocana çiftlik tavukları hakkında çok dedikodu var sen etle besle adamı:)

yaa etı dukkanda bol bol yıyor zaten..ben hıc elımı bılmedıgım ıse sokmak ıstemıyorum..valla zıyan ettıgım etler bıtek vodkaya yaradı

aa evet kesinlikle tarçınlıda çok yedik sıkıldıkça üst malzemeyi değiştiriyoruz ama tarçınlıda çok lezzetli

deesene snde emn değilsin bu ay hiç bir şeyden yastık ayak kaldırma kalkmama hepsini denedim ama bakalım hyırlısı inşlhh rabbim nasip etmiştir belkide..
yok walla degılm emın,,,hatta sankı degılım gıbı gelıo ama bı yanımda galıba hamıleyım dıo :)))) Kısacası sagımda bılmıo solumda bılmıo ne durumda oldugumu :))))) ne dengesız hatunum ya:))))))))))))

sutlu tatlıları severım ben,huysuzuum serbetlı sever ama ben hep sutlu yaparrımmm serbetlı ayda1 :))))))

sutlu tatlıları severım ben,huysuzuum serbetlı sever ama ben hep sutlu yaparrımmm serbetlı ayda1 :))))))

benımkı bı sutlacı sevmez..onun dısında tatlı delisi,hergun yer..kendıne yas pastalar alır,kendı kendıne eglenıyor..bende saskın saskın ızlıyorum yemesını..çok garıp gelıyor

acil cıkıs ,,,,,,,,,,,,,,

huysuzum aradı eve gelıomus karnı acmıs,,,
ya daha tavuk cozulmedı ,,,,
neysem optum sızı dıkkat edın kendıze :))))))

hoşcakal su misali
kızlar bende kaçarr malumm evi darmaduman ettim gidim toplim biraz öpüldünüz yarın görüşürüz inşallahh

siderolites canım adını vercekmisin? yarın senın yasının okuncak ya senıde nıcklı mı okuyacaz yoksa

Böyle birlik olmanız birbiriniz için dualar etmeniz ne güzel :)

Son düzenleme:
ya ecem gelsede herkesın gercek ısmını yazsa tabloya..toptan okuma yapanlar ısım kullanamıcak cunku bu sekılde

benim 7.haftaya giricek normal heralde dimi

canım 3 bucukta doktora gideceğim bu hafta evhamdan kendimi helak ettiğim için bunların hepsini soracağım yazıyorum hatta soru varsa söyle bana doktorun başının etini yiyeceğim baktım sorularıma dayanıyor bundan sonra ona gideceiğim:)

El- EVVEL günde 37 Her hayır işinde birinci olmak için okunur

Ya Evvel ismini zikreden her isteğine ve dileğine kavuşur. Yolculuğa çıkarken okunursa okuyan yol sıkıntılarından kurtulur

İlk, evveli olmayan evvel!
İki Cihan Saadeti İçin Gerekli Sır:

Allah'ın rızasını kazanmak için ibadetlere özen göstermeli, özellikle namazı eda etmekte ve doğru yoldan ayrılmamakta gayret etmeliyiz.
a) Bir işin başlangıcında 37 defa “Yâ Evvel” ism-i şerifi okunursa o iş hayırla ve başarıyla neticelenir.
b) Evladı olmayanlar, 4 Cuma üstüste (herbirinde 1000 defa) “Yâ Evvel” ism-i şerifini okuyarak dua ederlerse Allah'ın izniyle dileklerine kavuşurlar

c) Cuma günleri bin defa “Yâ Evvel” ism-i şerifini okuyan vatanına ve akrabasına kavuşur.

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, align: center"]

[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK GÜN[/TD]
[TD]GERÇEK İSMİ[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD]Serpil[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD]Didem[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD]Gülşah[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD]Meryem[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Su_misali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]Zülfiye[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülgüzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beyazlim[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oske55[/TD]
[TD]18 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mfm[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]

[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…