- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.701
sen çok tavuk yedirme kocana çiftlik tavukları hakkında çok dedikodu var sen etle besle adamı:)
evet bende yapıom bu tatlıyım ama senın dedıgın gıbı kakaolu bıskuvıden yapıom,,,
dimehin dedıgı gıbı kurtarıcı tatlı o ,,,hatta ustune bıraz tarcın sepeleyıp yıyınce daha guzel oluyo:))))) tabı sevıosan tarcını,,ben tarcın ve nane hastasıyımda :)))
yok walla degılm emın,,,hatta sankı degılım gıbı gelıo ama bı yanımda galıba hamıleyım dıo :)))) Kısacası sagımda bılmıo solumda bılmıo ne durumda oldugumu :))))) ne dengesız hatunum ya:))))))))))))deesene snde emn değilsin bu ay hiç bir şeyden yastık ayak kaldırma kalkmama hepsini denedim ama bakalım hyırlısı inşlhh rabbim nasip etmiştir belkide..
benım tatlıyla aram yok ama boyle sutlu tatlıları severım..benım ıcın kocamı susturmak daha muhım..onunda yıyebılecegı bıse,oyuzden artık buda benım kurtarıcı tatlım olur,tarcında sever ooohh kurtardım
sutlu tatlıları severım ben,huysuzuum serbetlı sever ama ben hep sutlu yaparrımmm serbetlı ayda1 :))))))
gogus uclarım benım baya cıkdı belırgınlesdı,,,ama acımıo goguslerım( damarlarımda yok (( ruhum da gebe zaten orda sorun yok :)))))))))))))))))))))))))
kız benim memelerim bugüne kadar nasıl acıyodu bugün bişi yok neden acaba
siderolites canım adını vercekmisin? yarın senın yasının okuncak ya senıde nıcklı mı okuyacaz yoksa
benimde acısı 5 hafta bitince azaldı şimdi ara ara çok ağrıyo
miyopinin yasini okunmuştur. bilgilerinize
miyopinin yasini okunmuştur. bilgilerinize
benim 7.haftaya giricek normal heralde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?