- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.721
kızlar ben çıkarım doktora doğru yol alırım hayırlı haberlerle dönerim umarım görüşürüz
selam kızlar kasık battmalarım için doktora gittim sat 3 mayıs buarada doktor sol yumutan çatlamamılş kiste dönüşmüs dedi.10 gün bekle o kist bebekte olabilir dedi.10 gün sonra adet olmazsan gebesin demektir gel dedi,ne yapıcam ben şimdi(
,daha önce böyle bir deneyim yaşayan var mı ?
geçmiş olsun böyle bir durum yaşamadım yardımcı olamayacağım o yüzden.inşallah bebektir o kist dediği şeymoralini bozma 10 gün boyunca dua et Rabbim inşalalh dualarımızı duyar
doktora tekrar ne zaman gideceksin ebrsasağol canım inşaallah ya şimdi geçmez ki zaman
doktora tekrar ne zaman gideceksin ebrsaKod:
selam kızlar kasık battmalarım için doktora gittim sat 3 mayıs buarada doktor sol yumutan çatlamamılş kiste dönüşmüs dedi.10 gün bekle o kist bebekte olabilir dedi.10 gün sonra adet olmazsan gebesin demektir gel dedi,ne yapıcam ben şimdi(
10 gün sonra 3 haziran adet günüm aslında ama doktor 10 gün sonra gel dedi 11 haziran yani
nillet erdesiniz yaaaa size haberlerim var..|
doktora gittim acilen sabah felaket bi sanciyla uyandim hemn vin doktora araci falan koyduk kayitsiz mayitsiz uayeneye aldi bi doktor saolsun bebegimi ultrasonda gordummm sonun da hersey iyiymis 10 gun sonra kontrole cagirdihamileligim kesinlesti sonunda kiliiiiiii
doktora gittim acilen sabah felaket bi sanciyla uyandim hemn vin doktora araci falan koyduk kayitsiz mayitsiz uayeneye aldi bi doktor saolsun bebegimi ultrasonda gordummm sonun da hersey iyiymis 10 gun sonra kontrole cagirdihamileligim kesinlesti sonunda kiliiiiiii
nillet erdesiniz yaaaa size haberlerim var..|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?