kendini bu ay hamile sananlar buraya

aman be bende bişi sandım dedim yurtdışında dahi bişi bulduda cinsiyetinimi sölediler bebenin buna zaten biliyoduk hamile olduğunu

bunlar tas devrinde yeni cikmis beyaaaa doktor yeni 6nci haftaya girmis dedi aha cok kucuk ama hersey iyi normal dedi ben acil olarak gittim ya acaba dusuk mu diye sukur degil mis ultrason ciktisi elimde celimsiz fasulye gibi

bunlar tas devrinde yeni cikmis beyaaaa doktor yeni 6nci haftaya girmis dedi aha cok kucuk ama hersey iyi normal dedi ben acil olarak gittim ya acaba dusuk mu diye sukur degil mis ultrason ciktisi elimde celimsiz fasulye gibi

aynen ya çiroz oğlum benim çükü bilem yok daha oğluşumun benim doktorum hiç öle herşey normal demedi haftaya geliyosun kalbini dinlicez dedi

aynen ya çiroz oğlum benim çükü bilem yok daha oğluşumun benim doktorum hiç öle herşey normal demedi haftaya geliyosun kalbini dinlicez dedi

benim ki 10 gun sonra gel bi daha bakalim dedi cok yorgunum her an uyuyabilirim

kızlar ben çıkıyorum evde net yok haftasonu olamayacağım malesef.
liste sizlere emanet ben pazartesi tekrar güncellerim inş. istediğiniz özel birşey varsa yada listeye yeni eklenmek isteyenler mesaj atabilirler.
ayrıca haftasonu okunması gereken yasinleri okudum burdan hepinize sevgiler Allaha emanet kalın
hamileler ve kendini hamile hissedenler herkes kendine ve bebikine iyi baksın. hadi kalın sağlıcakla.......

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: center"]

[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK GÜN[/TD]
[TD]GERÇEK İSMİ[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD]Serpil[/TD]
[TD]http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f31/hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD]Didem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD]Gülşah[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD]Meryem[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Su_misali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]Zülfiye[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülgüzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beyazlim[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oske55[/TD]
[TD]18 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mfm[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]

[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Slm kıslar miyopiye yasin okunmuştur ALLah kabul etsin inş..

İyi oluo böle yaa bi sebeple hergün yasin okumuş oluoz..

oLmadı bi dahaki ay da meryem suresini okuyalım onun tamamı okunmuyor zaten yasinden daha kısa 2 sayfası okunuyor..

Herkes hamile kalana kadar dualara devam

Pazartesiye randevu aldım bu benm yanma için bakalım kötü bişey yoktur inş kasık ağrımda var belimde ağrio kistten korkuorum bakalım ne dicek..

Eşimede aynı gün randevu aldık spermiyogram testi yapılcak bakalım artış var mı yoksa ciddi ciddi tedaviye başlicaz artık napalım dualarını esirgemeyin..

anaaaaam bugunde ne cok yazmışsınız takıp etmekte zorlandım
nereye kayboldu bugun herkes bılmem

miyopinin yasını okunmustur arkadaslar..yarında aslı ve dıdemınkını okuyacam..cunku pazar gunu esım evde dıdemın hamılelıgı ve bebegı ıcın yasın okuyorum dersem,beni anlamayabilir belkı o gazla muzmutuda okurum..angelda gırerse ismini söylese..yada soyledımı bılmıyorum..su tabloyada gercek ısımler eklense artık

şoktayım şokta yarın gidip kan testi yaptırmam lazım hemen :) allahım sana şükürler olsun ağladım ya inanamıyorum

şoktayım şokta yarın gidip kan testi yaptırmam lazım hemen :) allahım sana şükürler olsun ağladım ya inanamıyorum

kız ınsallah kan testıde destekler sonucu..inşallah hamılesındır ama hep sılık cıkanlar hamıle olduklarını ogrendıler,panık yapma ve kımseye soyleme..kesın sonucu bekle..yarın cok guzel olacak

kız ınsallah kan testıde destekler sonucu..inşallah hamılesındır ama hep sılık cıkanlar hamıle olduklarını ogrendıler,panık yapma ve kımseye soyleme..kesın sonucu bekle..yarın cok guzel olacak

aminnn canımmm inşallah :) eşimi aradım bi test daha alsın diye tekrar yapıcam inanamıyorum inanamıyorummm canım ne olur dua et bana öyle çıksın ne olur ya allahım sana şükürler olsun rabbim sen bizi çaresiz bırakma

evet guzel dusunmussun bı test daha yap,yemın edıyorum canı gönulden dılıyorum ınşallah hamılesındır..ınşallah allahım yuzumuze boyle sırayla güler

kızlar bana dua edin şoktayım ya inanamıyorum.beni yanlız bırakmayın lütfen ilk burada paylaştım şu an gördüm testte :) mükemmel birşey silikte olsa görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…