- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.761
işediğim test önümde gözümü alamıyom ya :) saklıcam onu ben atmam ki :)
evet guzel dusunmussun bı test daha yap,yemın edıyorum canı gönulden dılıyorum ınşallah hamılesındır..ınşallah allahım yuzumuze boyle sırayla güler
yazıcm mutlaka çişimi tutayım mı yeni test için
yavrum benım
yine tekrardan yapacagın testın sonucunu yazabılcen mı buraya? onuda merak ederım ben sımdı..
eveeeet bıde o var.en az 4 saatlık cış olması lazım
o zaman yatmadan yapar sonucu yazarım olur mu canım 4 saat nasıl geçer ya :)
aminnn canım benim inşallah.bak ben diyorum burası uğurlu 16 ayda o kadar test yaptım silik falan hiç görmedim buraya gireli 1 hafta falan oldu.rabbim herkese nasip etsin şuan ki duygularım karmakarışık kan testi yaptırmadan net olmayacak ama ümitlendim
kız bugun 2 gun nasıl gecer dıyordun yaaaa
inşallah sonuc pozıtıf olur yıne,bu belırsızlık cok zor,ınsan sevınmek ıstıyor ama bı taraftanda ya degılse dıye durdurmaya calısıyor kendını..
massaAllah iniz var yetisemiyom okumaya da yazmaya da
cok keyif aliyom gunun gerginligi stresi filan derken sanki eve gelmis de arkadaslarimi caya davet etmisim uzerimdeki gerginligi dagitayim demisim gibi oluyor
dimeh bacim.... ben ilk hamile kaldigimda 28 yasinda idim maalesef nikotin bagimlilarindanim...hamileligimi ogrendigim ilk bi kac gun sigara kokusu normal geliyordu bana icmemem gerekiyor deyip icmemeye calisiyordum ama kisa zaman sonra o koku bana oyle igrenc geldi ki sanki bir bidon izmarite su dökmussun 3 ay o bidon kapali kalmis gibiydi
kendi doktorum asla icme demisti zaten ama hormonlar mi stres mi nikotin eksikligi mi bilmem cok sinirli olmustum yaktim bi sigara icim kalka kalka ictim onu sonra orda burda yok gunde 5 tane iciliyo yok 2 tanenin zarari yok diye okuyarak yavas yavas o ic kalkmalarini unuturak ictim gunde en cok 5 tane
simdi kizim 5,5 yasinda... 6 aylikken bronsit oldu..sonraki 6 ay da 2 kez tekrarlayan öksürük ataklari ve en son teshis ASTIM
cocuk doktoruna aglayarak ben sigara ictim benim yuzumden dedim yok genelde astim genetiktir sigara astimi tetikler dedi eger bundan sonra onlemilerimizi alir isek 7 yasinda bu illet artik kizinin hayatinda olmayacak dedi
ve o gunden sonra evde hic sigara icmedik oyle gunlerimiz oldu ki esimle sira ile cocugun basinda bekliyorduk astim ataklari genelde gece geliyordu ve soluksuz kalabiliyordu...turkcesini bilmiyorum ama inhalieren gerät resmen emzigimiz olmustu yani astim spreyleri filan degil onlar yetersiz kalmisti evimize buhar makineleri aldik havayi temizleyeciler her sey anti bakteriyel...
cok sukur simdi atlattik diyebiliriz ama cok saglam bir kontrol yasadi 5 yasina kadar..yasitlari kosar oynar iken o oturmak zorunda kalirdi..arkadaslari ip atlar iken o karsidan bakardi...Allah in takdiri tabii ki boynumuzu buktuk tevekkul ettik ama kendimizinde sucu oldugunu kabullendik
emzirme doneminde sigarayi birakmistim esim bari cocuga gidecek o korumali sutte nikotin olmasin hakkimi haram ederim sana demisti...yani benim aklim yok mu var elbette ama bu sonuclarin dogacagini nerden bilebilirdim , olur mu canim dedim madem oyle interntte niye boyle kaynaklar koymuslar 5 taneye kadar zarari yok 1-2 tane icilebilir gibi
simdi direniyorsun biliyorum cok zor Allah yardim etsin insaAllah hamileligin suresince o sigaradan miden bulanir ki hic canin icmek istemez... her sey o karnindaki kucucuk melek icin
hadi hayirlisi...cok sevindim sen umitlendin biz senden cok umitlendik simdi silik de olsa cizgi cizgidir demii
evet canım şok oldum zaten ama varya hiç böyle birşey görmedim şimdiye kadar :)
hadi hayirlisi...cok sevindim sen umitlendin biz senden cok umitlendik simdi silik de olsa cizgi cizgidir demii
inşallah öyledir canım benim yaeşimle doğru düzgün konuşamadım test al gel diye.ben onu sabah idrarı ile yaparım.sabahta sınavım var açık üniversite öğlenden sonra yazarım size artık
valla bana hıc test yapmak nasıp olmadı ama çızgısı sılık cıkanlar hep yenı hamıle kalmıs durumda oldular..cunku gebelık hormonu olmasa o cızgı hıc cıkmazmıs zaten
ayyy ne olur dua edin canlarım benim çok korkuyorum kan testinde çıkmaz diye hala o gördüğüme inanamıyorum resmi atamıyom atsam çektim test çubuğunu :)
muzmut cok sevındım kız..artık tescilli bi hamılesın..o kocanın son durumunuda merak ettım yaniiiiiiiiiii
h\yirliii olsun insallah mimoza bende ilk testimde ikinci cizgiyi slik gormustum uc gun sonraki testte gayet netti cokkk sevindimm test icin en uygun zaman sabah ilk idrar canim sabredebilirsen bekle saabhi bence
ayyy ne olur dua edin canlarım benim çok korkuyorum kan testinde çıkmaz diye hala o gördüğüme inanamıyorum resmi atamıyom atsam çektim test çubuğunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?