kendini bu ay hamile sananlar buraya

evet guzel dusunmussun bı test daha yap,yemın edıyorum canı gönulden dılıyorum ınşallah hamılesındır..ınşallah allahım yuzumuze boyle sırayla güler

aminnn canım benim inşallah.bak ben diyorum burası uğurlu 16 ayda o kadar test yaptım silik falan hiç görmedim buraya gireli 1 hafta falan oldu.rabbim herkese nasip etsin şuan ki duygularım karmakarışık kan testi yaptırmadan net olmayacak ama ümitlendim

massaAllah iniz var yetisemiyom okumaya da yazmaya da

cok keyif aliyom gunun gerginligi stresi filan derken sanki eve gelmis de arkadaslarimi caya davet etmisim uzerimdeki gerginligi dagitayim demisim gibi oluyor

dimeh bacim.... ben ilk hamile kaldigimda 28 yasinda idim maalesef nikotin bagimlilarindanim...hamileligimi ogrendigim ilk bi kac gun sigara kokusu normal geliyordu bana icmemem gerekiyor deyip icmemeye calisiyordum ama kisa zaman sonra o koku bana oyle igrenc geldi ki sanki bir bidon izmarite su dökmussun 3 ay o bidon kapali kalmis gibiydi

kendi doktorum asla icme demisti zaten ama hormonlar mi stres mi nikotin eksikligi mi bilmem cok sinirli olmustum yaktim bi sigara icim kalka kalka ictim onu sonra orda burda yok gunde 5 tane iciliyo yok 2 tanenin zarari yok diye okuyarak yavas yavas o ic kalkmalarini unuturak ictim gunde en cok 5 tane

simdi kizim 5,5 yasinda... 6 aylikken bronsit oldu..sonraki 6 ay da 2 kez tekrarlayan öksürük ataklari ve en son teshis ASTIM

cocuk doktoruna aglayarak ben sigara ictim benim yuzumden dedim yok genelde astim genetiktir sigara astimi tetikler dedi eger bundan sonra onlemilerimizi alir isek 7 yasinda bu illet artik kizinin hayatinda olmayacak dedi

ve o gunden sonra evde hic sigara icmedik oyle gunlerimiz oldu ki esimle sira ile cocugun basinda bekliyorduk astim ataklari genelde gece geliyordu ve soluksuz kalabiliyordu...turkcesini bilmiyorum ama inhalieren gerät resmen emzigimiz olmustu yani astim spreyleri filan degil onlar yetersiz kalmisti evimize buhar makineleri aldik havayi temizleyeciler her sey anti bakteriyel...

cok sukur simdi atlattik diyebiliriz ama cok saglam bir kontrol yasadi 5 yasina kadar..yasitlari kosar oynar iken o oturmak zorunda kalirdi..arkadaslari ip atlar iken o karsidan bakardi...Allah in takdiri tabii ki boynumuzu buktuk tevekkul ettik ama kendimizinde sucu oldugunu kabullendik

emzirme doneminde sigarayi birakmistim esim bari cocuga gidecek o korumali sutte nikotin olmasin hakkimi haram ederim sana demisti...yani benim aklim yok mu var elbette ama bu sonuclarin dogacagini nerden bilebilirdim , olur mu canim dedim madem oyle interntte niye boyle kaynaklar koymuslar 5 taneye kadar zarari yok 1-2 tane icilebilir gibi

simdi direniyorsun biliyorum cok zor Allah yardim etsin insaAllah hamileligin suresince o sigaradan miden bulanir ki hic canin icmek istemez... her sey o karnindaki kucucuk melek icin

o zaman yatmadan yapar sonucu yazarım olur mu canım 4 saat nasıl geçer ya :)

kız bugun 2 gun nasıl gecer dıyordun yaaaa
inşallah sonuc pozıtıf olur yıne,bu belırsızlık cok zor,ınsan sevınmek ıstıyor ama bı taraftanda ya degılse dıye durdurmaya calısıyor kendını..

hadi hayirlisi...cok sevindim sen umitlendin biz senden cok umitlendik simdi silik de olsa cizgi cizgidir demii

kız bugun 2 gun nasıl gecer dıyordun yaaaa
inşallah sonuc pozıtıf olur yıne,bu belırsızlık cok zor,ınsan sevınmek ıstıyor ama bı taraftanda ya degılse dıye durdurmaya calısıyor kendını..

evet canım şok oldum zaten ama varya hiç böyle birşey görmedim şimdiye kadar :)

cok gecmıs olsun canım kızın ıcın..dımeh ve angel umarım okur bu yazdıklarını,onu ıcerken durup bır kez daha dusunmelerını saglarsın inşallah..ben cok etkılendım,iyikide hıc bulasmamısım o merete..ınsallah kızlarda kurtarır kendılerını o ılletten

hadi hayirlisi...cok sevindim sen umitlendin biz senden cok umitlendik simdi silik de olsa cizgi cizgidir demii

valla bana hıc test yapmak nasıp olmadı ama çızgısı sılık cıkanlar hep yenı hamıle kalmıs durumda oldular..cunku gebelık hormonu olmasa o cızgı hıc cıkmazmıs zaten

Son düzenleme:
evet canım şok oldum zaten ama varya hiç böyle birşey görmedim şimdiye kadar :)

h\yirliii olsun insallah mimoza bende ilk testimde ikinci cizgiyi slik gormustum uc gun sonraki testte gayet netti cokkk sevindimm test icin en uygun zaman sabah ilk idrar canim sabredebilirsen bekle saabhi bence

ayyy ne olur dua edin canlarım benim çok korkuyorum kan testinde çıkmaz diye hala o gördüğüme inanamıyorum resmi atamıyom atsam çektim test çubuğunu :)

valla bana hıc test yapmak nasıp olmadı ama çızgısı sılık cıkanlar hep yenı hamıle kalmıs durumda oldular..cunku gebelık hormonu olmasa o cızgı hıc cıkmazmıs zaten

inşallah öyledir canım benim ya eşimle doğru düzgün konuşamadım test al gel diye.ben onu sabah idrarı ile yaparım.sabahta sınavım var açık üniversite öğlenden sonra yazarım size artık

ayyy ne olur dua edin canlarım benim çok korkuyorum kan testinde çıkmaz diye hala o gördüğüme inanamıyorum resmi atamıyom atsam çektim test çubuğunu :)

inşallah hersey ıstedıgın gıbı olur canım..inşallah bebeıs vardır..ınsallah saglıklı bı sekılde kucagına alırsın onu

muzmut cok sevındım kız..artık tescilli bi hamılesın..o kocanın son durumunuda merak ettım yaniiiiiiiiiii

masallahi var kocamin kiz artik emin ya bebekten deli deli siritiyodu ama sabh doktora gitmeden once o sancilardan falan cok korktu biz acile gittik mecburen sabah zor basladi ama sukur iyiyiz simdi kizlar ben ismimi demistim listeyi duzeltmislerdi simdi yine rumuz kalmis yetkiliiiiiiiiiiii bacim duzelt benim adim muzeyyen

h\yirliii olsun insallah mimoza bende ilk testimde ikinci cizgiyi slik gormustum uc gun sonraki testte gayet netti cokkk sevindimm test icin en uygun zaman sabah ilk idrar canim sabredebilirsen bekle saabhi bence

sağol canım benim çok mutlu ve şaşkınım .sabahı beklerim tabi inşallah olumlu çıkar yarın öğlen sınavdan gelincede kan testi veririm belki sınava bile gidemem bu şaşkınlıkla allahım bana nasip etsin meleğimi de sonraki sınava katılsam hatta seneye okusam da olur kuzum benimmm inşallah benimlesindir şu an :)

ben fotosunu cektim cunku 1 saat sonra ortasina leke geliyo onlarin bozuluyo sonuc sende resmini cek at bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…