- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.781
masallahi var kocamin kiz artik emin ya bebekten deli deli siritiyodu ama sabh doktora gitmeden once o sancilardan falan cok korktu biz acile gittik mecburen sabah zor basladi ama sukur iyiyiz simdi kizlar ben ismimi demistim listeyi duzeltmislerdi simdi yine rumuz kalmis yetkiliiiiiiiiiiii bacim duzelt benim adim muzeyyen
masallahi var kocamin kiz artik emin ya bebekten deli deli siritiyodu ama sabh doktora gitmeden once o sancilardan falan cok korktu biz acile gittik mecburen sabah zor basladi ama sukur iyiyiz simdi kizlar ben ismimi demistim listeyi duzeltmislerdi simdi yine rumuz kalmis yetkiliiiiiiiiiiii bacim duzelt benim adim muzeyyen
inşallah hersey ıstedıgın gıbı olur canım..inşallah bebeıs vardır..ınsallah saglıklı bı sekılde kucagına alırsın onu
aminnn allahım yardımcımız olsun inşallah meleğimi bana sağ salim nasip etsin çok istiyorum onu çünkü.kızlar sizin dualarınız sayesinde sizlere çok şey borçluyum
ben fotosunu cektim cunku 1 saat sonra ortasina leke geliyo onlarin bozuluyo sonuc sende resmini cek at bence
canım resmini çektim de nasıl atcam buraya bilemiyom ki yapamadım :)
kız bız degıl kocan etti o işi
kızlar allah kocamdan da razı olsun onun sayesinde inşallah gebe kaldım ahanda buraya yazıyom bu doğsun arkası gelecek ben çok hasret kaldım :)
ya buraya atayım ne olacak bakıp bakıp dururum sidikli test masamın üstünde duruyo daha mı iyi ayyyyy inanmıyorum ya :)
buraya at demıyor şaşkın..çöpe at dıyor..resmını cek kendın ıcın,testıde bozulunca cope at dıyor
ya buraya atayım ne olacak bakıp bakıp dururum sidikli test masamın üstünde duruyo daha mı iyi ayyyyy inanmıyorum ya :)
hadı bakalım acılısı yaptın,fabrıka serı uretıme baslıyor desene
öyle olacak inşallah ya ne zormuş hamile kalmak :) çok yoruldum bu 16 ayda psikolojim çöktü şimdi ben hamilemiyim yaaa gerçekten mi :)
hay Allah seni guldursun emi...catladim gulmekten... sidikli test :))
ben varya hamıle kalsam..dırek nasıl dogurcam dıye dusunmeye baslayıp,korkudan sevınemem bıle..tam hamılelık havasına gırerım sonra yıne aklıma dogum gelır:18::18::18:
kız o kadar istiyom ki şartlar normal değerde olsun normal doğum bile yaparım ben kuzuma hiç düşünmüyom kimler kimler doğuruyo ben mi doğurmucam :)
kız işedim sonuçta :) olsun unu bile öpesim geliyo şaşkınlıktankarnımı seviyom meleğim orda mı ki
bende korkmama ragmen normal dogum taraftarıyım..sezeryan asla yaptırmam kendı ıstegımle..normal dogumda kadın yenıden dogmus gıbı oluyormus,hastalıgı kalmıyormus,kıloda kalmıyor..
kardesım bıle catır catır dogurdu 2 tane 19 yasında..ben nıye bu kadar korkuyorsam:18::18::18:
doğumdan korkulurmu kuzum ne kadar mükemmel birşey getiriyorsun dünyaya allah sabrını verir onu görünce çektiğin acıyı unutursun.rabbim çekemeyeceğin acıyı vermez yap ve doğur korkma sakın
mımozaaaaaaaamm hamilemisinn?? ben yeni girdim öyle bişeyler var burda..ruhen değil dimiiii? ay çok seviniyorum bu topikte hamile çıkıncaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?