kendini bu ay hamile sananlar buraya

canım ya netleşmesine çoook sevindim arada kalmak neymiş şimdi daha iyi anladım :) rabbim korusun sizi sizleri çok sevdim ben yaa canlarım iyiki varsınız

sancın nıye oldukı? neyse en azından kesınlesmesıne sebep oldu sancı..cocuk restı cektı artık,hop bızde varız burda dıyor

inşallah hersey ıstedıgın gıbı olur canım..inşallah bebeıs vardır..ınsallah saglıklı bı sekılde kucagına alırsın onu

aminnn allahım yardımcımız olsun inşallah meleğimi bana sağ salim nasip etsin çok istiyorum onu çünkü.kızlar sizin dualarınız sayesinde sizlere çok şey borçluyum

öyle olacak inşallah ya ne zormuş hamile kalmak :) çok yoruldum bu 16 ayda psikolojim çöktü şimdi ben hamilemiyim yaaa gerçekten mi :)

ben varya hamıle kalsam..dırek nasıl dogurcam dıye dusunmeye baslayıp,korkudan sevınemem bıle..tam hamılelık havasına gırerım sonra yıne aklıma dogum gelır:18::18::18:

ben varya hamıle kalsam..dırek nasıl dogurcam dıye dusunmeye baslayıp,korkudan sevınemem bıle..tam hamılelık havasına gırerım sonra yıne aklıma dogum gelır:18::18::18:

kız o kadar istiyom ki şartlar normal değerde olsun normal doğum bile yaparım ben kuzuma hiç düşünmüyom kimler kimler doğuruyo ben mi doğurmucam :)

kız o kadar istiyom ki şartlar normal değerde olsun normal doğum bile yaparım ben kuzuma hiç düşünmüyom kimler kimler doğuruyo ben mi doğurmucam :)

bende korkmama ragmen normal dogum taraftarıyım..sezeryan asla yaptırmam kendı ıstegımle..normal dogumda kadın yenıden dogmus gıbı oluyormus,hastalıgı kalmıyormus,kıloda kalmıyor..
kardesım bıle catır catır dogurdu 2 tane 19 yasında..ben nıye bu kadar korkuyorsam:18::18::18:

doğumdan korkulurmu kuzum ne kadar mükemmel birşey getiriyorsun dünyaya allah sabrını verir onu görünce çektiğin acıyı unutursun.rabbim çekemeyeceğin acıyı vermez yap ve doğur korkma sakın

doğumdan korkulurmu kuzum ne kadar mükemmel birşey getiriyorsun dünyaya allah sabrını verir onu görünce çektiğin acıyı unutursun.rabbim çekemeyeceğin acıyı vermez yap ve doğur korkma sakın

kız herhalde olsun doguracaz elbet,içimde saklamıcam hoş
öncelıkle hamıle kalma asamasını bı atlatalım,sonra doguma gelır sıra

mımozaaaaaaaamm hamilemisinn?? ben yeni girdim öyle bişeyler var burda..ruhen değil dimiiii? ay çok seviniyorum bu topikte hamile çıkıncaaaaa

inşallah öyleyimdir canım ya az önce test yaptım ikinci çizgiyi silik gördüm rabbim nasip etmiştir inşallah dua edin ne olur yarın kan testi yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…