- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.801
kız herhalde olsun doguracaz elbet,içimde saklamıcam hoş
öncelıkle hamıle kalma asamasını bı atlatalım,sonra doguma gelır sıra
canım benim burda umutsuz kalmak yok bak meler çıkıyo birgün senide duyucam biliyorum eminim burdan kimse kucağı boş ayrılmıcak
o zaman yatmadan yapar sonucu yazarım olur mu canım 4 saat nasıl geçer ya :)
kız bacım kendım kadar sevındım ayyy ne guzelll aklına hıc kotu seyler getırme hamıleyım hamıleyım hamıleyımmmmm de sadece
kan testınıde ıhmal etme hadı guzel haberlerı beklıyoruz senden ben ara ara gırebılıyorum bırazdan kocıs gelırr ama takıpteyım yazamasamsa okuyorum yazdıklarınızı
Hepınızı opuyorum canlar yasınlere devam Allaha emanet olun
Yüzler gülücüklerle göbüşler bebeciklerle dolsun beni bekleyin anacımmmmmm
zaten en cok su hamılelık takvımını profılıme ekleyıp,surda gerıle gerıle gezmek ıstıyorum
mimozaaa hamilesin bebeğim bende de aynen silikti sabah yapmadığın için silik çıkmıştır yarın kan testi ver canım
MİMOZAM ilk öğrendiğinde ettğin dualar kabul olur diyolar bide doğum anında...doğum anı dua okumak zor olurda kan testinde net çıkınca bizide unutmaaa
birde kızlar sidelories in ismi ASLI duamızı öyle yapalım
canım benim çıksın kan testinde eve gelip abdest alıp yasin okucam ve hepiniz için dua edicem inşallah hamiş kalırsınız diye.bu gün ki yasini mi de okucam miyopi için onu da unutmadım bu telaşede ona göre :)
evet canım şükür namazı kıl,iyi geleceğine eminimm
evet canım doktorun teyit etmeden söyleme kimseyesağol canım benim hatta canlarımmm.ben çıkıyorum şimdi annem çağırdı oturalım diye birşey demicem onlara zor tutucam kendimi ama bi netleşsin de :)
miyopi duanı okudum tatlım...rabbim kabul etsin inşallah
sağol kuzummm.ağzından bal damlıyo sabah çıkmadan bi test daha yapıcam sonra doğru kan testi hemde özel hastanede paraya kıycam yavrum için :) inşallah meleğim beni yanlız bırakmaz anne burdayım der kan testindede :)kız yoksa doktor mu hamile bıraktı benio kadar doktor gezdim eli bu kadar uğurlu görmedim :) kızlar izmirde oturuyom o doktora adanadan bile gelen varmış yaklaşımı ve takibi tedavisi süper ki ssk lı olduğum için 12 tl muayene ücreti veriyom 10 içinde gi para vermiyosun
sağol kuzummm.ağzından bal damlıyo sabah çıkmadan bi test daha yapıcam sonra doğru kan testi hemde özel hastanede paraya kıycam yavrum için :) inşallah meleğim beni yanlız bırakmaz anne burdayım der kan testindede :)kız yoksa doktor mu hamile bıraktı benio kadar doktor gezdim eli bu kadar uğurlu görmedim :) kızlar izmirde oturuyom o doktora adanadan bile gelen varmış yaklaşımı ve takibi tedavisi süper ki ssk lı olduğum için 12 tl muayene ücreti veriyom 10 içinde gi para vermiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?