kendini bu ay hamile sananlar buraya

o zaman yatmadan yapar sonucu yazarım olur mu canım 4 saat nasıl geçer ya :)

kız bacım kendım kadar sevındım ayyy ne guzelll aklına hıc kotu seyler getırme hamıleyım hamıleyım hamıleyımmmmm de sadece
kan testınıde ıhmal etme hadı guzel haberlerı beklıyoruz senden ben ara ara gırebılıyorum bırazdan kocıs gelırr ama takıpteyım yazamasamsa okuyorum yazdıklarınızı
Hepınızı opuyorum canlar yasınlere devam Allaha emanet olun
Yüzler gülücüklerle göbüşler bebeciklerle dolsun beni bekleyin anacımmmmmm

MÜBAREK TABLOMUZ

francesca 31 mayıs ----SERPİL
miyopi 1 haziran------MİYOPİ
sideratolies 2 haz-----ASLI
dimeh 3 haz----DİDEM
muzmut 4 haz----MÜZEYYEN
angel87 5 haz
millan 6haz ---GÜLŞAH
merys 7 haz---MERYEM
su misali 8 haz
mimozagerbera 9 haz---ZÜLFİYE
zeynoaysegulüm 10 haz
eslem 11 haz
gülgüzeli34 12 haz
hnd_sdt 13 haz-----HANDE
ecem5885 14 haz ---HATİCE
yoncamel 15 haz----MELTEM
beyazlım 16 haz
yağmuryk 17 haz
oske55 18 haz
eary1 19 haz------AYŞEGÜL

sağol canım benim tabiki ben hamileyim diyorum inşallah yarın tescillicem kan testiyle :) dua et bak inşallah bebişim benimledir .:)

mimozaaa hamilesin bebeğim bende de aynen silikti sabah yapmadığın için silik çıkmıştır yarın kan testi ver canım

MİMOZAM ilk öğrendiğinde ettğin dualar kabul olur diyolar bide doğum anında...doğum anı dua okumak zor olurda kan testinde net çıkınca bizide unutmaaa

birde kızlar sidelories in ismi ASLI duamızı öyle yapalım

var ya bu enerji ve sinerji ve de dualarımızla hamile kalmayan kalmayacak bu başlık altında teker teker hamileler çoğalıyor.

mimozaaa hamilesin bebeğim bende de aynen silikti sabah yapmadığın için silik çıkmıştır yarın kan testi ver canım

sağol kuzummm.ağzından bal damlıyo sabah çıkmadan bi test daha yapıcam sonra doğru kan testi hemde özel hastanede paraya kıycam yavrum için :) inşallah meleğim beni yanlız bırakmaz anne burdayım der kan testindede :)kız yoksa doktor mu hamile bıraktı beni o kadar doktor gezdim eli bu kadar uğurlu görmedim :) kızlar izmirde oturuyom o doktora adanadan bile gelen varmış yaklaşımı ve takibi tedavisi süper ki ssk lı olduğum için 12 tl muayene ücreti veriyom 10 içinde gi para vermiyosun

canım benim çıksın kan testinde eve gelip abdest alıp yasin okucam ve hepiniz için dua edicem inşallah hamiş kalırsınız diye.bu gün ki yasini mi de okucam miyopi için onu da unutmadım bu telaşede ona göre :)

MÜBAREK TABLOMUZ

francesca 31 mayıs ----SERPİL
miyopi 1 haziran------MİYOPİ
sideratolies 2 haz-----ASLI
dimeh 3 haz----DİDEM
muzmut 4 haz----MÜZEYYEN
angel87 5 haz
millan 6haz ---GÜLŞAH
merys 7 haz---MERYEM
su misali 8 haz
mimozagerbera 9 haz---ZÜLFİYE
zeynoaysegulüm 10 haz
eslem 11 haz
gülgüzeli34 12 haz
hnd_sdt 13 haz-----HANDE
ecem5885 14 haz ---HATİCE
yoncamel 15 haz----MELTEM
beyazlım 16 haz
yağmuryk 17 haz
oske55 18 haz
eary1 19 haz------AYŞEGÜL

ooo ben iyi doktor diye inim inim inliyorum çocuk doğmadan birine karar verseydim inşallah sen şanslıymışsın kuzu hem güleryüz hem pozitif hem ilgili hem popüler hem 12 tl valla sen hamile kalmıcaksında kim hamile kalıcak:) süper süperr senin son adet günün ne zamandı yaa ben sana diyeyim sakın o idrar tahlilinden bi daha yapma vaktine yazık git kan tahlili yap çıkmış çizgi işte daha ne sidikli sidikli uğraşacaksın:)

neresinde oturuyosun hangi hastane hangi doktor benimde annemler izmirde yasiyolar bende bi kac ay oncesine kadar ordaydim hangi doktor belki bende taniyorumdur.hayrilisi insallah kandada cikacak ama dikkat et kendine adet sancisi cekeceksin bebek tutunmaya caliscak dikkali ol bu donemlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…