kendini bu ay hamile sananlar buraya

benimde BAT saliydi bugün dayanamayip test yaptim negatif cikti ama hala olmadim bekliyorum

Merhaba, bende bu ay hamile olmak isteyenlerdenim 1 yılı geçti her ay aynı şeyler, yoruldum. Adetime 5 gün var göğüslerim dünden beri acıyor yine ümitlendim acaba psikolojik mi ??

nebiliyim iste üzerini okuyunca bigaza geldim adetten 3 gün önce gösteriyo yaziyodu bidahada yapmam zaten

15 gündür olacakmisim gibi karin agrim var normalde olmadan bikacgün önce agrir, bel ve kasiklarima ara ara sancida giriyo yada hepsi adet belirtisimi bilemiyorum:44:

15 gündür olacakmisim gibi karin agrim var normalde olmadan bikacgün önce agrir, bel ve kasiklarima ara ara sancida giriyo yada hepsi adet belirtisimi bilemiyorum:44:

bendede ara ara ağrı oluyor...kendimi kolluyorum valla..haha mala bağladım...varmı yokmu...geldimi gelmedimi ...ahahha

ama test kuruyunca çıkıyor bu çizgiler gerçi geçen gün yaptığım bariz negatifti okadar beklememe rağmen çıkmadı çizgi filan

bak ben geçen ay 2 sinde oldum herzaman 1-2 gün ileri atar şimdi ben kaç gündür adet olmuyorum...kafam durdu yaw...alın size denklem sorusu

adetin 6 7 gün sürse 1 2 günde ileri atsa, her halükarda bihaftadan fazla gecmis senin bayaa umut var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…