- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.841
ya topiği okuyup geçecektim bu yazıya dayanamadım ben..:2::2:helal olsun sana..allah başınızı bozmasın..bu kadar duyarlı az insan olur şu hayatta..allah iyiki eşinin karşısına seni çıkarmış..itikatına da bayıldım..yaradana sorgu sual olmaz gerçekten..kayınvalidene de allahtan rahmet diliyorum..nur içinde yatsın..ve şanslıymışki oğlunu sana emanet etmiş yaradan..
Allah razi olsun bacilar...
neresinde oturuyosun hangi hastane hangi doktor benimde annemler izmirde yasiyolar bende bi kac ay oncesine kadar ordaydim hangi doktor belki bende taniyorumdur.hayrilisi insallah kandada cikacak ama dikkat et kendine adet sancisi cekeceksin bebek tutunmaya caliscak dikkali ol bu donemlerde
ooo ben iyi doktor diye inim inim inliyorum çocuk doğmadan birine karar verseydim inşallah sen şanslıymışsın kuzu hem güleryüz hem pozitif hem ilgili hem popüler hem 12 tl valla sen hamile kalmıcaksında kim hamile kalıcak:) süper süperr senin son adet günün ne zamandı yaa ben sana diyeyim sakın o idrar tahlilinden bi daha yapma vaktine yazık git kan tahlili yap çıkmış çizgi işte daha ne sidikli sidikli uğraşacaksın:)
canım doktor menemen özel yaşam sağlık hastahanesinde haluk bey ben de kuzenden duyup gittim ona belkide pozitif enerjisi beni etkiledi bilemem.ama kimse kötü demez sadece şakacı farklı açılarla ele alır olayı ona alışkın olmak lazım.ve inan tıp dilinde konuşmuyo güzelce anlatıyo benim yumurta takibini yapıyodu ya öyle bir bahsetti ki sanki yumurtalıklarımı değil de bir belgesel seyrediyom :)
doktor ismini herkes veriyor
reklam olmaz.. ayaklarin usuyo mu mimoza?
ben kizima hamile iken cok usurdum icim buz tuttu derdim demir eksikligi filan da yoktu
sonucu hemen alabiliyor musun? yarin hafta sonu sabahtan giremeyebilirim cok da merak ederim ben simdi bir suru cocukla birlikte olacagim butun enerjimi tuketecekler
insaAllah kizlar gebeyimmmm mesajini okurken butun yorgunlugum gececek
inşallah hemen alabilirim canım sonucu.bende tam bilmiyorum ve inşallah meleğim benim karnımdadır şuan.iyi geceler kızlar
MÜBAREK TABLOMUZ
francesca 31 mayıs ----SERPİL
miyopi 1 haziran------MİYOPİ
sideratolies 2 haz-----ASLI
dimeh 3 haz----DİDEM
muzmut 4 haz----MÜZEYYEN
angel87 5 haz
millan 6haz ---GÜLŞAH
merys 7 haz---MERYEM
su misali 8 haz
mimozagerbera 9 haz---ZÜLFİYE
zeynoaysegulüm 10 haz
eslem 11 haz
gülgüzeli34 12 haz
hnd_sdt 13 haz-----HANDE
ecem5885 14 haz ---HATİCE
yoncamel 15 haz----MELTEM
beyazlım 16 haz
yağmuryk 17 haz
oske55 18 haz
eary1 19 haz------AYŞEGÜL
kızlarr ikinci testi de yaptım oda ikincisi silik çıktı yarın sabah bana sınav yok doğru kan testine :) çok heyecanlıyım ya.inşallah gerçekten bebişim benimledir.eşimde heyecanlı bekliyo beni ve tam belli değil diye kimseye diyemedikinşallah çıkar kan testinde dua edin canlarım
günaydın kızlar nasılsınız pek giremiyorum işlerden dolayıhala adet olmadım bekliyorum kasıklarımda çok ağrı var iki gündür. akşam bel ağrısından yatamadım ama sabah oldu hala yok yok yok :18:
güzel haberlerini bekliyorum canım allah hayırlısını nasib etsin
mimozaaaa merakla bekliyorummmm
cok gecmıs olsun canım kızın ıcın..dımeh ve angel umarım okur bu yazdıklarını,onu ıcerken durup bır kez daha dusunmelerını saglarsın inşallah..ben cok etkılendım,iyikide hıc bulasmamısım o merete..ınsallah kızlarda kurtarır kendılerını o ılletten
çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama bu akşam saat 17 de tam 48 saat olucak hiç içmiyotum faydasını görürüm heralde geç kalmış değilimdir zaten canımda istemiyo içince midem bulanıyo neden bilmem bide utanıyorum içimnce kendimden çocuğum için dayanamıcakmıyım diğer çocukalrdan nesi eksik diyorum valla canım hiç istemiyo 2 gündür umarım geç kalmış değilimdir bebem 6 haftalık henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?