kendini bu ay hamile sananlar buraya

ben geldim canlarım çok sayfa atlamışınız şimdi okucam

Allah razi olsun bacilar...

canım çok üzüldüm kayınvaliden için ben kayınvalidemi çok seviyorum ve kaybetmek istemem belki eşim bile benim kadar ilgi göstermiyodur ona.üzmekte istemem kesinlikle.allahım ne olursa olsun onları başımızdan eksik etmesin aileyiz sonuçta

canım doktor menemen özel yaşam sağlık hastahanesinde haluk bey ben de kuzenden duyup gittim ona belkide pozitif enerjisi beni etkiledi bilemem.ama kimse kötü demez sadece şakacı farklı açılarla ele alır olayı ona alışkın olmak lazım.ve inan tıp dilinde konuşmuyo güzelce anlatıyo benim yumurta takibini yapıyodu ya öyle bir bahsetti ki sanki yumurtalıklarımı değil de bir belgesel seyrediyom :)

canım adet tarihim geçen ayın dördü doktor bana dedi ki muhtemelen haziran 2 de olursun.bu ay pazar günü bekliyodum işte yumurtam da adetimin 16.cı günü çatladı onu ultrasonda gördük.doktorum dedi ki bir ay çift günlerde ilişki dene bir ay tek günlerde yani benim yumurta çatlaması 16.cı güne denk geldi ya belki bu 17 olabilirdi kişiden kişiye değişiyor bu benim yumurtam yavaş büyüdüğü için 14 değilde 16 da çatladı :)

canlarım reklam olarak algılamayın şuan çok heyecanlıyım yazdım doktoru falan.tabi ki böyle doktorlar çok belki daha iyileride vardır siz kimde rahatsanız ona gidin tedavi aynıdır sonuçta

cok kisa bir zaman birlikte olmustuk onda da konusma anlasma sansimiz olmamisti. hatta gecen sene bana zeytin gondermisti .tadlari aci idi esime sordum neden boyle diye ? o da susuz tarlanin zeytini bunlar demisti. Sizin sulu tarlaniz var mi dedim var dedi eee niye oranin zeytininden gondermemis dedim ara sor dedi

mumkunse annene soyle susuz tarlanin zeytinlerini bundan sonra eltime yollasin demistim.

ama ortada esinizin yuregi var ise insan icgudusel olarak davraniyor sanki otomatige bagliyorsun ve bir anda merhamet duygusu o an onun incinmeden bunu atlatabilmesi icin bilmeden farkinda olmadan haraket ediyorsun

amac sadece o yara sizin yaninizda acilmasin o yarayi siz gormeyin oluyor annem sonradan soyluyor ben nasil soylerim ben nasil soylerim deyip duruyormusum benden duymasin Allah im benim yanimda duymasin diyormusum

ben sadece 6 senelik evliyim bir coguna gore aaa yeni evlisin diye dusunuluyor ama insan esine ne kadar kizsa da, tartissa da onu korumak zorunda oldugunuz bir zaman geldiginde

ne olursa olsun onu korumak istiyorsunuz

kızlarr ikinci testi de yaptım oda ikincisi silik çıktı yarın sabah bana sınav yok doğru kan testine :) çok heyecanlıyım ya.inşallah gerçekten bebişim benimledir.eşimde heyecanlı bekliyo beni ve tam belli değil diye kimseye diyemedik inşallah çıkar kan testinde dua edin canlarım

ben kizima hamile iken cok usurdum icim buz tuttu derdim demir eksikligi filan da yoktu

sonucu hemen alabiliyor musun? yarin hafta sonu sabahtan giremeyebilirim cok da merak ederim ben simdi bir suru cocukla birlikte olacagim butun enerjimi tuketecekler

insaAllah kizlar gebeyimmmm mesajini okurken butun yorgunlugum gececek

inşallah hemen alabilirim canım sonucu.bende tam bilmiyorum ve inşallah meleğim benim karnımdadır şuan.iyi geceler kızlar

kızlar Yasinlerinizi okuyorum yanlızca yoğunum bu aralar listeye bakmak için giriyorummmm öptümmm çokkk benim de 11 haziran az kaldı ay çok heyecanlıyım ama bu sefer eşime belli etmiyorummm

günaydın kızlar nasılsınız pek giremiyorum işlerden dolayı hala adet olmadım bekliyorum kasıklarımda çok ağrı var iki gündür. akşam bel ağrısından yatamadım ama sabah oldu hala yok yok yok :18:

güzel haberlerini bekliyorum canım allah hayırlısını nasib etsin

günaydınnnnn tatlımmm inşallahhh hamişsinizdir ikinizde benimsaadece midemde yanma var reflüm azdı sanırımm :) öptümmm çok iyi bakın kendinize şimdi benim çıkmam lazım misafirlerim var by :)

çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama bu akşam saat 17 de tam 48 saat olucak hiç içmiyotum faydasını görürüm heralde geç kalmış değilimdir zaten canımda istemiyo içince midem bulanıyo neden bilmem bide utanıyorum içimnce kendimden çocuğum için dayanamıcakmıyım diğer çocukalrdan nesi eksik diyorum valla canım hiç istemiyo 2 gündür umarım geç kalmış değilimdir bebem 6 haftalık henüz

günaydın kızlar kan testini verdim hastahane öğlenden sonra kapalıymış sonucu pazartesi alırsın dediler dayanamam lütfenn dedim yarın sabah nöbetçi varmış labaratuarda ondan alıcam dualara devam.akşam 2 test yaptım sabahta başka markalardan 2 tane daha aldım onları yapıcam.alışkanlık oldu galiba tutamıyorum kendimi

spersin canım aynen devam güveniyorum sana bıraktın artık sen düşünme hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…