- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.881
:)) yap yap bacim 3 tl ise bi sey olmaz
burada biraz pahali turk parasina cevirir isem en ucuzu 10 tl ye geliyor
slmmmmm
nabersınız,,,,
aman bende ıcguveysınden hallıceyım,,kocam bı dunya domates fıdesı ,bıber fıdesı getırmıs,,sabahdan berı onları ekmekle ugrasıom bıtmedı gıttı gunes cok cıkınca bayılcam sandım kactım eve 4 gıbı gıne gıdecem,sankı dersın tarlamız var ,,,bıde hıc sevmem toprakla ugrasmayı uff yaa ufff ,,,,,,
bu arada benım ruhum hala hamıle,,bedenı bılmıom dun pazara gıderken saglık ocagına ugradım dedım bugun alırmıyım sonucu yok dedı pazartesı sabah erken gelcen salı da sonucu alırsınız dıe,,ıcımden dedım salıya kadar bekledıkden sonra carsamba adet gunumu beklerım,,,
sorma ya gunum gecmıs olsa ozel mozel tanımam gıderım de sımdık gunum gecmeyınce dedım gıtmıyım ozele,,,,,ee sen gormusun cıft cızgıyı????
sorma ya gunum gecmıs olsa ozel mozel tanımam gıderım de sımdık gunum gecmeyınce dedım gıtmıyım ozele,,,,,ee sen gormusun cıft cızgıyı????
slmmmmm
nabersınız,,,,
aman bende ıcguveysınden hallıceyım,,kocam bı dunya domates fıdesı ,bıber fıdesı getırmıs,,sabahdan berı onları ekmekle ugrasıom bıtmedı gıttı gunes cok cıkınca bayılcam sandım kactım eve 4 gıbı gıne gıdecem,sankı dersın tarlamız var ,,,bıde hıc sevmem toprakla ugrasmayı uff yaa ufff ,,,,,,,
sumisalim git bi hastaneye acil 1 saat sonra alırsın kan tahlinini ne beklicem adet gününü ya
yok ya boyle bı sebepten oturu acılı mesgul etmem,,hem ne dıcem hamılemıyım ogrenmem lazım cok acıl :)))))) yapmazlar kı hem ya kardesım gıt gun ıcınde gel derler :)))sumisalim git bi hastaneye acil 1 saat sonra alırsın kan tahlinini ne beklicem adet gününü ya
hımmm eeee cıft cızgıyı gorduysen hamılesın kıııııııııııııııı :))))))))) uyusss nıe sevındırık olmuıongördüm valla :) hemde 4 farklı marka testinde :) şaşkınım hala kan testi verdimde bu gün cumartesi ya yarım günmüş yarın nöbetçi doktordan alıcam canım
yok ya boyle bı sebepten oturu acılı mesgul etmem,,hem ne dıcem hamılemıyım ogrenmem lazım cok acıl :)))))) yapmazlar kı hem ya kardesım gıt gun ıcınde gel derler :)))
hımmm eeee cıft cızgıyı gorduysen hamılesın kıııııııııııııııı :))))))))) uyusss nıe sevındırık olmuıon
karsidan davulun sesi hos gelir.. ben cok seviyom bi seyler ekmeyi ...koye buradan bir suru tohum goturmustum.. sabahin korunde gidip bakiyordum tohumlar topraktan cikip yesermis mi diye..esime israr ediyorum ne olur kucuk bir bahce al diye o da 2 gun sonra bikacaksin sonrada ilgilenmeyeceksin diye almiyor
bana terapi gibi gelmisti..bi de babami bilseniz balkonu resmen bahceye cevirmis her taraf fidelerle dolu... saksinin icinde domates mi arar siniz, maydanoz, sarmisak ..hele o domateslerinden bir tanesini hak etmek icin en az bir gun cok cici bir kiz olmaniz ve bol bol baba sabah kalhvalti da domates sirasi ben de demi diye yag cekmeniz gerekiyor..oyle kiymetli ki domatesleri...bizde kiz kardesimle onu mutlu etmek icin oleyy bugun sira bende diye pesinde dolaniyoruz..
esim ilk domatesini hak ettiginde sok olmustu yani neden bir domates icin bu kadar emek ediyonuz kilosu kac para demisti..
kız sevinmem mi hiç yerimde duramıyom çalışma isteğim yok eve gitmek istiyorum içim içime sığmıyo yarın kan testini alamda anamlarada söylerim :) rabbimm büyüksün.kızlar burası uğurlu dedim size
bortu bocek olunca boyle korkuom ben cok,,,
yok ya boyle bı sebepten oturu acılı mesgul etmem,,hem ne dıcem hamılemıyım ogrenmem lazım cok acıl :)))))) yapmazlar kı hem ya kardesım gıt gun ıcınde gel derler :)))
hımmm eeee cıft cızgıyı gorduysen hamılesın kıııııııııııııııı :))))))))) uyusss nıe sevındırık olmuıon
Allah saglıklı sıhhatlı olmasını nasıp etsın :)))))) dur sevıncımız yarın yanı kan testıyle kesınlessınde bı halay cekek surda :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
dımeh sen calısıomuydun cumartesıleri,,, ben senı evde sanıodum ,,,,,
hele benn... koyde her gece coraplarimla yatiyordum.. esim niye corapla yatiyon diye sordu..yilan, akrep gelip ayaklarimi isirmasin diye dedim.. sanki corapla yatinca isirmazlar mi demisti? iki hafta gece uykusu zehir olmustu bana.. kizima disari cikarken kene kremi suruyordum bana uzayli gibi bakiyorlardi..korkuyorum ne yapayim
ya yok bır nevı terapı aslında ama ben tek basıma yaparken cok sıkılıorum ,,kocamla bırlıkde baya ugrasıoz bız ,,gecen sene ramazanda her aksam ıftarda bahcemızen aldıgımız ıkı domates 2 veya 3 bıberle yaptık acayıp keyıf verıcıydı,,,bortu bocek olunca boyle korkuom ben cok,,,cılek bıle var bızım bahcede,,,1 aydır hemen hemen her aksam 1 kase alıoz,,kısın cok ugrasdım ama onlarla,,,kocam olsa zevklı oluyoda oda ıste bugun bakalım yarın devam edecez galıba,,,bıde cok egılmıs durmak ıstemıom adete kalmıs 6 gun ,,,,Allah korusun bıse olur molur bebegemeeeeeeeeeeeeeee :)))))))
çalışıyorum( ama 3-4 gibi çıkıyorum
ne güzel yaa bayılırım bahçeden sebze meyve yiyim ben böle saksılar alıyım onlara dikim alatalık domates çilek ertesi gün yiyim istiyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?