kendini bu ay hamile sananlar buraya

sumisalim git bi hastaneye acil 1 saat sonra alırsın kan tahlinini ne beklicem adet gününü ya

sorma ya gunum gecmıs olsa ozel mozel tanımam gıderım de sımdık gunum gecmeyınce dedım gıtmıyım ozele,,,,,ee sen gormusun cıft cızgıyı????

gördüm valla :) hemde 4 farklı marka testinde :) şaşkınım hala kan testi verdimde bu gün cumartesi ya yarım günmüş yarın nöbetçi doktordan alıcam canım

karsidan davulun sesi hos gelir.. ben cok seviyom bi seyler ekmeyi ...koye buradan bir suru tohum goturmustum.. sabahin korunde gidip bakiyordum tohumlar topraktan cikip yesermis mi diye..esime israr ediyorum ne olur kucuk bir bahce al diye o da 2 gun sonra bikacaksin sonrada ilgilenmeyeceksin diye almiyor

bana terapi gibi gelmisti..bi de babami bilseniz balkonu resmen bahceye cevirmis her taraf fidelerle dolu... saksinin icinde domates mi arar siniz, maydanoz, sarmisak ..hele o domateslerinden bir tanesini hak etmek icin en az bir gun cok cici bir kiz olmaniz ve bol bol baba sabah kalhvalti da domates sirasi ben de demi diye yag cekmeniz gerekiyor..oyle kiymetli ki domatesleri...bizde kiz kardesimle onu mutlu etmek icin oleyy bugun sira bende diye pesinde dolaniyoruz..

esim ilk domatesini hak ettiginde sok olmustu yani neden bir domates icin bu kadar emek ediyonuz kilosu kac para demisti..

sumisalim git bi hastaneye acil 1 saat sonra alırsın kan tahlinini ne beklicem adet gününü ya
yok ya boyle bı sebepten oturu acılı mesgul etmem,,hem ne dıcem hamılemıyım ogrenmem lazım cok acıl :)))))) yapmazlar kı hem ya kardesım gıt gun ıcınde gel derler :)))

gördüm valla :) hemde 4 farklı marka testinde :) şaşkınım hala kan testi verdimde bu gün cumartesi ya yarım günmüş yarın nöbetçi doktordan alıcam canım
hımmm eeee cıft cızgıyı gorduysen hamılesın kıııııııııııııııı :))))))))) uyusss nıe sevındırık olmuıon

kız sevinmem mi hiç yerimde duramıyom çalışma isteğim yok eve gitmek istiyorum içim içime sığmıyo yarın kan testini alamda anamlarada söylerim :) rabbimm büyüksün.kızlar burası uğurlu dedim size

ya yok bır nevı terapı aslında ama ben tek basıma yaparken cok sıkılıorum ,,kocamla bırlıkde baya ugrasıoz bız ,,gecen sene ramazanda her aksam ıftarda bahcemızen aldıgımız ıkı domates 2 veya 3 bıberle yaptık acayıp keyıf verıcıydı,,,bortu bocek olunca boyle korkuom ben cok,,,cılek bıle var bızım bahcede,,,1 aydır hemen hemen her aksam 1 kase alıoz,,kısın cok ugrasdım ama onlarla,,,kocam olsa zevklı oluyoda oda ıste bugun bakalım yarın devam edecez galıba,,,bıde cok egılmıs durmak ıstemıom adete kalmıs 6 gun ,,,,Allah korusun bıse olur molur bebegemeeeeeeeeeeeeeee :)))))))

Allah saglıklı sıhhatlı olmasını nasıp etsın :)))))) dur sevıncımız yarın yanı kan testıyle kesınlessınde bı halay cekek surda :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bortu bocek olunca boyle korkuom ben cok,,,

hele benn... koyde her gece coraplarimla yatiyordum.. esim niye corapla yatiyon diye sordu..yilan, akrep gelip ayaklarimi isirmasin diye dedim.. sanki corapla yatinca isirmazlar mi demisti? iki hafta gece uykusu zehir olmustu bana.. kizima disari cikarken kene kremi suruyordum bana uzayli gibi bakiyorlardi..korkuyorum ne yapayim

kız öle değil testten sonra acil diye not alıyolar ben öle yaptırdım onun için 1 saat sonra çıktı söledinmi yapıyolar öle onun için dedim acilde ne işin var yoksa :))

ya tabı canım,,aslında ozgurce dolasan tavuklar olsa kene de olmaz cunku tavuklar yıyo kenelerı,,onceden bız cocukken yokmuydu sankı vardı ama cıkardılar bı kus grıbı sacmalıgını tum tavuklar telef edıldı sırf bırılerı daha cok kazansın dıe,,kocama dıom kı alalım 2 veya 3tavuk bakalım kısa dogruda keserız dıom atarız buzluga kısın yerız ohhh koy tavugu gıbı,,o da dıo hee ıstanbulun gobegınde tavuk bakarız :))))))) aslında varya benım hıc alakam yokdur tarlaymıs ,,tavukmus,,,suan kı hayatımla bekarklık hayatım cok farklı,,dıom ıs yerınde kı asıstanlarım gorse benı bahce kazarken cılek toplarken ne gulerler dıe:)))))) bı zamanlar yurtdısında moda tasarımı okumaya gıdecekken sımdı bıber ekıom :)))))))))))) ama mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm

ne güzel yaa bayılırım bahçeden sebze meyve yiyim ben böle saksılar alıyım onlara dikim alatalık domates çilek ertesi gün yiyim istiyorum hemen

çalışıyorum ( ama 3-4 gibi çıkıyorum

yok yaa beklıyım adetı beklemenınde ayrı bı hazzı var :))))))))

eyı bıse kalmamıs cıkısına bekleyıver azcık bende cıkacam 4 gıbı kalan domates fıdelerımı ekecem :)))))) kocam bu gece ıste yemek derdım de yokk:))))) rahatım sabaha kadar kocaman yatak bana kalıo ,,,,,yayılıp yatıom ama uyuyamıom bı turlu,,kocam varken hemen uyuyakalıom o ısteyken bı turlu uyuyamıom osluyom galıba huysuzumu

ne güzel yaa bayılırım bahçeden sebze meyve yiyim ben böle saksılar alıyım onlara dikim alatalık domates çilek ertesi gün yiyim istiyorum hemen

ya hemen oyle ertesı gune cıkmıo ama :))))))))))))))))) Gercı cılek vermeye baslayınca azıo resmen hergun alıon az da olsa :))))) gecen sene kocamla yenıdunyayı budadık bu sene verdı (( masallah deyın be nazar deymesın bahcume ))) :)))))) 1 kılo kadar var yenıdunya:)))) ama seftalıyı kaybettık cok omurlu degılmıs zaten seftalı bahcıvan oyle dedı ,,,baska seftalı dıkcez ,,,,,tabı ben mutlaka erık ekecem ya bu sene sonunda manyak gıbı erık yıyom :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…