kendini bu ay hamile sananlar buraya

pozitif işte o kadar teste ne gerek bebeğim ilahi çok tatlısın

allah allah dunyada tek ınsan ben mı kaldım yoksa?
yahuu niye ıssız buralar?

işte ogun geldı demek,herkes hamıle kaldı ve ben buralarda bı basıma kaldım..
yazı karakterımı degıstırım bende napiiiim

yazı karakterını degıstıren arkadaşlara seslenıyorum..
her seferınde ayar mı yapmak gerekıyor buna yaaaa..
hep normale dönuyor bu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

bende buralardayim ama evi supurmem lazimm bugun cumartesi yaa onda\n pek gelen giden yok

kız bundan öncede ne cumartesıler oldu,hıc burada bı basıma kalmamıstım..bende temızlıge basladım zaten..sonrada bıkac kısının yasınını okuyacam..listeye bı bakım

işte ogun geldı demek,herkes hamıle kaldı ve ben buralarda bı basıma kaldım..
yazı karakterımı degıstırım bende napiiiim

biz gerçek hamile olsakta ruhumuzdada var hala bi hamilelik o yüzden burdayız sizde birer hamile olup çıkana kadar hatta bir birimizin doğumuna tanık olmak istiyorum

sağol canımm.inşallah hasta olmassın da sende hamişsindir.moralini yüksek tut bende yarın alıcam test sonucumu hala muallaktayım yani 4 tane test yaptım farklı marka hepsi pozitif :)ama inanamıyorum hala

çişli testlerimi saklıyom sayıyı teke düşürcem iki hafta sonra yaparım bi tane hem daha net çıkar onu saklarım bebemin çeyizine koyarım anamda ne manyakmış desin

Zamanla o testler bozuluyor ama fotografını cek eniyisi o

Ben test yapmadan doktorum görmüştü keseyi

Maalesef ben hiç çift çizgili bı çubuk göremedim

slmmmmm
nabersınız,,,,
aman bende ıcguveysınden hallıceyım,,kocam bı dunya domates fıdesı ,bıber fıdesı getırmıs,,sabahdan berı onları ekmekle ugrasıom bıtmedı gıttı gunes cok cıkınca bayılcam sandım kactım eve 4 gıbı gıne gıdecem,sankı dersın tarlamız var ,,,bıde hıc sevmem toprakla ugrasmayı uff yaa ufff ,,,,,,

bu arada benım ruhum hala hamıle,,bedenı bılmıom dun pazara gıderken saglık ocagına ugradım dedım bugun alırmıyım sonucu yok dedı pazartesı sabah erken gelcen salı da sonucu alırsınız dıe,,ıcımden dedım salıya kadar bekledıkden sonra carsamba adet gunumu beklerım,,,

haklısın canım onlarda baştan sallıyo sanki özelde 1 günde çıkan şey orda da çıkar demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…