- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.861
günaydın kızlar kan testini verdim hastahane öğlenden sonra kapalıymış sonucu pazartesi alırsın dediler dayanamam lütfenn dedim yarın sabah nöbetçi varmış labaratuarda ondan alıcam dualara devam.akşam 2 test yaptım sabahta başka markalardan 2 tane daha aldım onları yapıcam.alışkanlık oldu galiba tutamıyorum kendimi
pozitif işte o kadar teste ne gerek bebeğim ilahi çok tatlısın
işte ogun geldı demek,herkes hamıle kaldı ve ben buralarda bı basıma kaldım..
yazı karakterımı degıstırım bende napiiiim
bende buralardayim ama evi supurmem lazimm bugun cumartesi yaa onda\n pek gelen giden yok
pozitif işte o kadar teste ne gerek bebeğim ilahi çok tatlısın
kız bundan öncede ne cumartesıler oldu,hıc burada bı basıma kalmamıstım..bende temızlıge basladım zaten..sonrada bıkac kısının yasınını okuyacam..listeye bı bakım
işte ogun geldı demek,herkes hamıle kaldı ve ben buralarda bı basıma kaldım..
yazı karakterımı degıstırım bende napiiiim
günaydın kızlar nasılsınız pek giremiyorum işlerden dolayıhala adet olmadım bekliyorum kasıklarımda çok ağrı var iki gündür. akşam bel ağrısından yatamadım ama sabah oldu hala yok yok yok :18:
güzel haberlerini bekliyorum canım allah hayırlısını nasib etsin
Zamanla o testler bozuluyor ama fotografını cek eniyisi o
Ben test yapmadan doktorum görmüştü keseyi
Maalesef ben hiç çift çizgili bı çubuk göremedim
Hayırlısı Allah tan
Mımoza artık test yapma parana yazık
Testler kac para tr de
slmmmmm
nabersınız,,,,
aman bende ıcguveysınden hallıceyım,,kocam bı dunya domates fıdesı ,bıber fıdesı getırmıs,,sabahdan berı onları ekmekle ugrasıom bıtmedı gıttı gunes cok cıkınca bayılcam sandım kactım eve 4 gıbı gıne gıdecem,sankı dersın tarlamız var ,,,bıde hıc sevmem toprakla ugrasmayı uff yaa ufff ,,,,,,
bu arada benım ruhum hala hamıle,,bedenı bılmıom dun pazara gıderken saglık ocagına ugradım dedım bugun alırmıyım sonucu yok dedı pazartesı sabah erken gelcen salı da sonucu alırsınız dıe,,ıcımden dedım salıya kadar bekledıkden sonra carsamba adet gunumu beklerım,,,
3 tl canım yapmam zaten artık yarın bi olsun kan testini alayımda rahata ereyim.:)
haklısın canım onlarda baştan sallıyo sanki özelde 1 günde çıkan şey orda da çıkar demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?