kendini bu ay hamile sananlar buraya

maşallah :)) sizdede tarla var galiba onca şeyi hangi bahçeye sığdırıyosunuz ben şimdi çilek alsam saksıya diksem kaç günde alırım

kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi allaha emanet olun.akşam görüşürüz az koyayım başımı masaya uykum geldi hazır kimse yokken.cumartesi de çalışılır mı ya :)

maşallah :)) sizdede tarla var galiba onca şeyi hangi bahçeye sığdırıyosunuz ben şimdi çilek alsam saksıya diksem kaç günde alırım

su mevsımde hazır saksıda yetıstırılenlerden alacan,,,tohum falan alırsan yetısmez kı ,,,
ya agaclar yan yana zaten,,,gırısde solda,,sagda da maksımım 6 metrekarelık bı yer vardı ,,,aman bızımkı heves bıde kendımızı oyalamak,,, 2 dusuk yapınca ınsan tutuncak bıseyler arıo,,,elısı dantel yetmıo sana,,karsılıgında bıse gormek ıstıosun ugrastıgın seyle,,mesela sulamaya ınınce derım kızlarım napıonuss:)))))))))))

ne güzel biz apartmandayız bide zaten çalışıyorum aslında çok severim bende uğraşıyım böle karşılığı güzel mis gibi meyveler olsun bak canım işstedi yaa :))

ne güzel biz apartmandayız bide zaten çalışıyorum aslında çok severim bende uğraşıyım böle karşılığı güzel mis gibi meyveler olsun bak canım işstedi yaa :))

sen eve gıderken al bı kılo cılek :)))))) bızde apartmandayız ama apartman kayınpederın olunca bende ıstedıgım gıbı at kosturuom gercı benden baska yapacak kadın yok ya neyse,,,kaynana yok eltı yok gorumce yok,,,,,adam mutlu oluyo ben ugrastıkcaa :)))))

Son İki Aydır Böyle Geçikiyor Aşırı Kilo Verdim Ondan Olabilirmi Bekarım Ben Ayrıca

ya evet kılo verdıysen olabılır hem ayrıca nası verdın bı anlatsan dıom :))))))
bı doktora gorun derım bana sorarsan ,,,,bekar oldugun ıcın gebelıkden bahsetmek olanaksız ( tabı sevgılın varsa ve onunla "ozel " yasantı surdurmuyosanız )

Canım Sevgilim Yok Olsa bile Evlenmeden elini Bile Sürdütmem Bu Sene Çok Rahasızlandım Ayrıca İştahsızım Ondan dolayı Sanırım Kansızlıkta Var ayrıca Son 2 Aydır Geçikti anlayamıyorum

ne güzel öpüyorum hepinizi çıkıyorum ben pazartesi görüşürüz

Canım Sevgilim Yok Olsa bile Evlenmeden elini Bile Sürdütmem Bu Sene Çok Rahasızlandım Ayrıca İştahsızım Ondan dolayı Sanırım Kansızlıkta Var ayrıca Son 2 Aydır Geçikti anlayamıyorum

anladım,cıddı kılo verılmesınde ve kısa surede verıldıyse rahım etkılenebılıo,,bıde sende kansızlık varsa mutlaka gıt derım ,,,,
Allahım su ıstahsızlık olayını bana nasıp yarabbımmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))

Bu Sene Aslında Adetim düzene girdi Bir Ara Adet Görüyoken Merdivenlerden Düşmüştüm O günden sonra Kanamam Çok Oldu 10 sürdü Hastaneye gittim Test Ulturasyonda Baktılar filan Gayet Normal birşeyin yok Deyip gönderdiler

Açıkcası Ogün Belimi Çarpmışım Ogünden Beri En Hafif Hareketimde Ağrıyor Ayrıca Adet Gördüğümde Neyise Sizce anormal Bir Durum mu ?

Belinizi incitmis olmalisiniz, ama emin olmak icin bir ortopediste gidebilirsiniz.
Adet konusunda da endise etmeyin, doktorlar normal dediyse, birsey yoktur.

Belinizi incitmis olmalisiniz, ama emin olmak icin bir ortopediste gidebilirsiniz.
Adet konusunda da endise etmeyin, doktorlar normal dediyse, birsey yoktur.

Sadece 2 Aydır Gecikiyor Hastalığım Okadar

polikistik over Olabilir Demiş Bir arkadaş Araştırdımda Adetim düzenli Ve Tüylenme Filan Yok Niye Korkutuyonuz

baaaaa!!! yıne ben cıkınca herkes gelmiş buraya..şaka mı ne bu,çıkın ortaya hiç hoş degıl bu yaptıgınız
bu arada aslı ve dıdem yasinlerınızı okudum,allah kabul etsin..
neyse ben gıdım de rahat rahat konuşun bariiiiiiiiiii
gıcıklaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…