kendini bu ay hamile sananlar buraya

:) ALLAH tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar bebekler nasip etsin... ben bekarım:) ama annelik dürtülerim öyle arttı ki:) kendimi hamile olarak hayal ediyorum bu aralar:) yastık koyup kendime bakıyorum bazen:) deli miyim neyim:) hayırlısıyla bi evlensemmm aile planlaması asla yapmayacağım:) direk:) bu muhteşem duyguyu tüm isteyenler yaşasın inşallah :) sevgiyle kalın:)

bence de evlenınce hıc bekleme..dırek yapın..
bız evlenınce hemen yapmıyalım dedık..
sımdıde hamıle kalmayı beklıyoruz..
yanı sanıldıgı kadar kolay olmuyormus bu işler

merhaba kızlar en fazla on dakka durup çıkıcam misafirlerim var :) hızlıca bakım dedim ama felaket bi şekilde ağrım var nefes almamı daraltıyo karnım şiş ve canımmm acıyo arada yanlardan üşüttüm sanırımm ay şu 11 i gelsede artık yasinlerinizi okuyorum bu arada

bir cesaret geldi ikinci testi yaptım yine silik 2. çizgi(((

bir cesaret geldi ikinci testi yaptım yine silik 2. çizgi(((
kızzzzz üzülme hemen tatlımmmm benimmm bence bekleeeee benim geçen ay ilk denemydi ve bu yüzden bende ölemi bölemi dedim bide silik çizgi çıkmadannn anladımki en güzeli adetin geçikince ama bence silik çizgi ilk beş dakka da çıktıysa büyük olasıkla hamilesin ve bu heyecanı doyasıya yaşa tatlımmmm

siklusum mart ve nisan da 21 gün
mayıs da 30 gün oldu

şu anda 28. gündeyim, iki kere yarım gün bile sürmeyen adetim başladı dediğim kanama oldu, birbuçuk haftadır tüm adet belirtilerim var ama kahverengi azcık akıntı var, bir de silik 2 hamile testi

ilgin için çok teşekkür ediyorum:)
kan testi için 14 haziranı beklicem (((

yoncamelcim benim çıkmam lazım, yazarsan okurum yazdıklarını:)
iyi akşamlar...

ne demek tatlımmm . bu arada bana sanki lekelenme gibi geldi belirtilerinnn inşallahhhh hamişsindir rr tatlımmm ama senide anlıyorumm beklemek kadar köt ü bişe yok şu an bende ağrıdan mahfolsamda ilaç içmicem hamile olabilirim diyeeee beklemek en zoru hayırlısı lsun heepimizin hakkında inşallahhh hamiş haberini alırız tatlımmm aminnnnn

yoncamelcim benim çıkmam lazım, yazarsan okurum yazdıklarını:)
iyi akşamlar...

tatma tatlımmmm sanada iyiakşamlar öptüm çok ve silik çizginin tadını çıkarrrrrr bence hamişsin anlattıklarına göre ama öteki ihtimali duyunca sakın bozma moralini ki inşallah öteki ihtimal olmıcak bence tatlımmm

kızlaaaaaaar merhaba.adet tarihim bugün.fakat ben 5 gündür üst üste gebelik testi yapıyorum ikinci çizgi silik çıkıyor.bugünde yaptım yine silik çıktı.kasıklarım da batma ve ağrılar var 1 haftadır.sizce hamile miyim?

bana da yardım edinnnnn lütfeeen 28 inde korunmasız bir ilişkim oldu yani adetten birkaçgün önce 30 unda adet olmam gerekiyordu 2 gün sonra oldum çok ağrım oldu herzamanki gibi aslında ama az geliyor o kadar stres yaptımki stresten mi hamilelik mi bilemiyorum bilen biri yardımcı olsun lütfen yerleşme kanaması lekelenme şeklinde mi oluyor benm 1 ped doldu bugün teşekkürler şimdideen

Silik çizgi hamilelik var demek canım
hayırlı olsun Allah devamını getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…