- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.921
:) ALLAH tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar bebekler nasip etsin... ben bekarım:) ama annelik dürtülerim öyle arttı ki:) kendimi hamile olarak hayal ediyorum bu aralar:) yastık koyup kendime bakıyorum bazen:) deli miyim neyim:) hayırlısıyla bi evlensemmm aile planlaması asla yapmayacağım:) direk:) bu muhteşem duyguyu tüm isteyenler yaşasın inşallah :) sevgiyle kalın:)
hamilesin işte kan tahliline gitsene hemen
adet günün geçtimi tatlıminşallahhh
2. hamilelik testi de silik çıktı, bunlarla sevinmeye devam etmek istiyorum, kan testine gidip de negatif sonucun tokat etkisi yapmasından korkuyorum(((
hiç cesaret yok bende..
aminnnnn diyorummm, çok teşekkür ediyorum:)
bir daha test yapmaya korkuyorum, haziranın 14 üne kadar da yapmayacağım kızmayın bana olur mu
bu arada sebboy02 benim kardeşim, ikimizde de bu ay benzer belirtiler var kafayı yemek üzereyiz:))))
adet günün geçtimi tatlım
kızzzzz üzülme hemen tatlımmmm benimmm bence bekleeeee benim geçen ay ilk denemydi ve bu yüzden bende ölemi bölemi dedim bide silik çizgi çıkmadannn anladımki en güzeli adetin geçikincebir cesaret geldi ikinci testi yaptım yine silik 2. çizgi(((
bence de evlenınce hıc bekleme..dırek yapın..
bız evlenınce hemen yapmıyalım dedık..
sımdıde hamıle kalmayı beklıyoruz..
yanı sanıldıgı kadar kolay olmuyormus bu işler
kızzzzz üzülme hemen tatlımmmm benimmm bence bekleeeee benim geçen ay ilk denemydi ve bu yüzden bende ölemi bölemi dedim bide silik çizgi çıkmadannn anladımki en güzeli adetin geçikinceama bence silik çizgi ilk beş dakka da çıktıysa büyük olasıkla hamilesin ve bu heyecanı doyasıya yaşa tatlımmmm
siklusum mart ve nisan da 21 gün
mayıs da 30 gün oldu
şu anda 28. gündeyim, iki kere yarım gün bile sürmeyen adetim başladı dediğim kanama oldu, birbuçuk haftadır tüm adet belirtilerim var ama kahverengi azcık akıntı var, bir de silik 2 hamile testi
ilgin için çok teşekkür ediyorum:)
kan testi için 14 haziranı beklicem(((
siklusum mart ve nisan da 21 gün
mayıs da 30 gün oldu
şu anda 28. gündeyim, iki kere yarım gün bile sürmeyen adetim başladı dediğim kanama oldu, birbuçuk haftadır tüm adet belirtilerim var ama kahverengi azcık akıntı var, bir de silik 2 hamile testi
ilgin için çok teşekkür ediyorum:)
kan testi için 14 haziranı beklicem(((
yoncamelcim benim çıkmam lazım, yazarsan okurum yazdıklarını:)
iyi akşamlar...
kızlaaaaaaar merhaba.adet tarihim bugün.fakat ben 5 gündür üst üste gebelik testi yapıyorum ikinci çizgi silik çıkıyor.bugünde yaptım yine silik çıktı.kasıklarım da batma ve ağrılar var 1 haftadır.sizce hamile miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?