kendini bu ay hamile sananlar buraya

arkadaşlar benim adetim düzensiz genelde gecer günüm hep...şimdi de geçti 6 gün kadar...alışık olduğum bişey..3 geçme gününde test yaptım ama gündüz öyle saatlerce idrarımı tutmadan,negatif cıktı.ben de bugün temizliğe verdim kendimi ümitsizce,cam sildim falan...sonra çok fena bel ve kasık ağrım oldu...acaba hamilemiyim?off belirsizlik ne kötü...

bende hamile olduğumu bilmiyorum geçen pazar temizlik yaptım 3 gün çok ağrım oldu bel ve kasıktan.dün adet günümdü test yaptım pozitif gidip birde kan testi verdim.sen yine de dikkat et korunmuyorsan her an olabilir

aldım canım bebişim 2 haftalık :) allahım isteyen herkese nasip etsin.rabbim meleklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin amin

iki haftalık olur mu şeker o 1 aylıktır:) kuzuuu ne güzel allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah son adet günün ne zamandı bhcg kaç çıktı?

iki haftalık olur mu şeker o 1 aylıktır:) kuzuuu ne güzel allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah son adet günün ne zamandı bhcg kaç çıktı?

son adet tarihim mayıs 4 canım.bhcg 99.6 çıktı :) baktım aralıklara 2 haftalık gibi görünüyo otomatik doğum tarihi hesaplayıcı da son adet tarihime göre 09.02.2013 ü gösterdi doğru mu :) şimdi bebem ne kadarlık

aaaa 5 haftalık görünüyo öyle mi ki :) son adet tarihine göre mi hesaplanır

kız bebem 4+2 çıkıyo başka sitelerde şimdi ne kadarlık ki fasulyem :) ayyy ben hamileyim ya ciddi ciddi rabbim büyük şükürler olsun bize de nasip etti kızlar size de dua ettim elimi karnıma koyup biriniz demişti ilk öğrenince elini karnına koy dua et diye öyle yaptım allahım kabul etsin.

ya allaha sukur 16 aylik hasret bitti cok sevindim canimmmm sende bize katldin ne guzel yeni profil imzanida eklemissin hesapliyicilar son bat tarihine gore hesaplarlar doktorlarda onu esas alirlar o yuzden senin ki 4 haftalik 5inci haftay yeni girmis falan saylir cok cok dikkat et tutunma donemindesiniz ay hamileyim halayda cekemiyom yaa diger kizlar nerde gelselede bi sevindirik lsak cumleten

sağol canımmm benimm çok mutluyum şimdi bebem 4 haftalık demekki :) inanamak zor yaaa :)

ailene falan soyledi mii esinin tepkisi ne oldu artik listede senide hamile diye gosteririz
eşimin ailesine söylemedim birtek onlara akşam süpriz yapıcam :)allahım hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin bebemi :)çook mutluyum ve kasık ağrım çok adet günümdü ya dün ondan diyorum artık

hamile kalan kaçmış kızlar gelinde az laflayalım yolda hamileyimm diye bağırmak istedim ha :)kan değeri 99.6 bebem küçük demekki daha

daha adet gunun ya ondandirdaha cok yeni gun gun degisecek bak ben 6inci haftadayim halen sancim ve kasik agrim oluyo simdi seninki tutunuyo ondan sonrada kendine yer aciyo diye sanci yapacak alis bunlara

kızlar Yasinlerinizi okuyorum yanlızca yoğunum bu aralar listeye bakmak için giriyorummmm öptümmm çokkk benim de 11 haziran az kaldı ay çok heyecanlıyım ama bu sefer eşime belli etmiyorummm

listeyi bi hatirlatim dedim arka sayfalarda kalmasin derken yanlis alintiyi yapmisim

Son düzenleme:

4 haftalık hamilesin kuzu sen allah tamamını erdirsin sakin bir hamile ol benim gibi panik olma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…