- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.961
4 haftalık hamilesin kuzu sen allah tamamını erdirsin sakin bir hamile ol benim gibi panik olma:)
ben doktora sordum bel ve kasık ağrısı bu ilk 3 ayımızda çok çok olacakmış doktor korkma dedi benim hala var haftaya8 haftam yani ama devam ediyor birde çok şiddetli hapşırıyorum kasıklarım ağrıyo korkuyorum.
MÜBAREK TABLOMUZ
francesca 31 mayıs ----SERPİL---hamile
miyopi 1 haziran------MİYOPİ----hamile
sideratolies 2 haz-----ASLI-------hamile
dimeh 3 haz----DİDEM-----------hamile
muzmut 4 haz----MÜZEYYEN----hamile
mimozagerbera 9 haz---ZÜLFİYE-hamile
angel87 5 haz
millan 6haz ---GÜLŞAH
merys 7 haz---MERYEM
su misali 8 haz
zeynoaysegulüm 10 haz
eslem 11 haz
gülgüzeli34 12 haz
hnd_sdt 13 haz-----HANDE
ecem5885 14 haz ---HATİCE
yoncamel 15 haz----MELTEM
beyazlım 16 haz
yağmuryk 17 haz
oske55 18 haz
eary1 19 haz------AYŞEGÜL
selam kızlar bende kendimi hamile sanıyorum ama bakalım adetimin 31de gelmesi gerekiyordu gelmedi arada bel ve kasık ağrım var ve göğüslerim çok ağrıyo ilk defa böyle oldu dokunamıyorum bile bide ayın 25de kehverengi leke geldi 3 4 gün sürdü azar azar ama adet falan olmadım test yapmayada korkuyorum bakalım ne olucak
listemizzz kizlar
canım bence hemen test yap çünkü bana göre bu belirtilerde hamilesin bazen anneler hissediyo bende hissedip buraya yazılar yazdım belirtilerim var diye ama yinede herşeye hazırla kendini topla cesaretini test yap inşallah yüce rabbim nasip eder.benimde adet tarihim bu ayın 2sindeydi ama ben ayın 1inde test yaptım idrarda çıktı dünde gittim kan verdim.korkma ve test yap :)
canım o hapşırma bende de var 2 gündür :) grip olcam sandım hapşırdıkça kasıklarım dışarı çıkıp geri giriyo sankikasığım ağrısın hiiiiççç önemli değil bebem gelsin bebemm :)
ya şu dakkaya kadar test yapmak istemiyordum 4 senedirki negatif göre göre artık içimden gelmiyordu ama şimdi kan vermek istiyorum eşim yok diyo yaölecem meraktan
yani hamilelikle alakası var mı bilmiyorum ama ben nisandan beri bu hapşırmayla uğraşıyorum bahar alerjisi heralde mahvetti beni gözümü açamıyorum bazen
ne demek tatlımmm . bu arada bana sanki lekelenme gibi geldi belirtilerinnn inşallahhhh hamişsindir rr tatlımmm ama senide anlıyorumm beklemek kadar köt ü bişe yok şu an bende ağrıdan mahfolsamda ilaç içmicem hamile olabilirim diyeeee beklemek en zoru hayırlısı lsun heepimizin hakkında inşallahhh hamiş haberini alırız tatlımmm aminnnnn
ay evet evet içme canım
inşaallah sen de hamişsindir:)
hamile olduğumu öğrendiğim ilk anda tüm kadınlar kulübü üyelerinin hamiş olup sağlıklı bi şekilde bebiş kucaklaması için dua edicem
hamileyimmmm yaşasınn.:) kızlar çoookkk mutluyum ya iyiki varsınız.
tebriklerrrr:)!!!
Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah canım, çok sevindirici haberler alıyoruz hergün, Allah olmayanlara da nasip etsin
hamişliğin tadını çıkarmanın zamanıdır:)))
bende anlam veremedim 2 gündür :) bebişim var karnımda ya bu ne mükemmel birşey allahım kimseye aratmasın
Hadi hayırlısı cok sevindim
Gebelik takvimi eklemiştin bakayım bebis hangi ay gelecek :))
ben bu gün elimi karnıma koyup sizin için dua ettim kızlar.bu topik uğurlu 2 gün geçiyo hamiş haberi geliyo bende 1 hafta falan olmuştu üye olalı.çünkü burdaki insanlar birbiri için dua ediyo rabbim eminim isteyene nasip edecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?