kendini bu ay hamile sananlar buraya

selam kızlar bende kendimi hamile sanıyorum ama bakalım adetimin 31de gelmesi gerekiyordu gelmedi arada bel ve kasık ağrım var ve göğüslerim çok ağrıyo ilk defa böyle oldu dokunamıyorum bile bide ayın 25de kehverengi leke geldi 3 4 gün sürdü azar azar ama adet falan olmadım test yapmayada korkuyorum bakalım ne olucak

ben doktora sordum bel ve kasık ağrısı bu ilk 3 ayımızda çok çok olacakmış doktor korkma dedi benim hala var haftaya8 haftam yani ama devam ediyor birde çok şiddetli hapşırıyorum kasıklarım ağrıyo korkuyorum.

4 haftalık hamilesin kuzu sen allah tamamını erdirsin sakin bir hamile ol benim gibi panik olma:)

kız ben sakin ve heyecanlı bir anneyim eminim kayınvalidemlerde çok sevinicek :) rabbime şükürler olsun.tatlım senin duanı bugün okucam ve sıradaki arkadaşımızınkini de.dün bebemin uylusu geldi yattık

canım o hapşırma bende de var 2 gündür :) grip olcam sandım hapşırdıkça kasıklarım dışarı çıkıp geri giriyo sanki kasığım ağrısın hiiiiççç önemli değil bebem gelsin bebemm :)

listemizzz kizlar

canım bence hemen test yap çünkü bana göre bu belirtilerde hamilesin bazen anneler hissediyo bende hissedip buraya yazılar yazdım belirtilerim var diye ama yinede herşeye hazırla kendini topla cesaretini test yap inşallah yüce rabbim nasip eder.benimde adet tarihim bu ayın 2sindeydi ama ben ayın 1inde test yaptım idrarda çıktı dünde gittim kan verdim.korkma ve test yap :)

ya şu dakkaya kadar test yapmak istemiyordum 4 senedirki negatif göre göre artık içimden gelmiyordu ama şimdi kan vermek istiyorum eşim yok diyo ya ölecem meraktan

yani hamilelikle alakası var mı bilmiyorum ama ben nisandan beri bu hapşırmayla uğraşıyorum bahar alerjisi heralde mahvetti beni gözümü açamıyorum bazen

ya şu dakkaya kadar test yapmak istemiyordum 4 senedirki negatif göre göre artık içimden gelmiyordu ama şimdi kan vermek istiyorum eşim yok diyo ya ölecem meraktan

canım eşine söyleme eczaneden bi tane test al onu 4 saatlik idrarını tut öyle yap ama biraz idrarını akıt boşa öyle al testi.çıkmazsa bekle bir iki gün daha adet olmazsan kan testi yap rabbim ol dedikten sonra oluyo sakın üzülme ben 16 aylık evliyim 2 gün sonra 17 ay olacak ve korunmadım hiç nasip yani bu ay oldu

ay evet evet içme canım
inşaallah sen de hamişsindir:)
hamile olduğumu öğrendiğim ilk anda tüm kadınlar kulübü üyelerinin hamiş olup sağlıklı bi şekilde bebiş kucaklaması için dua edicem

ben bu gün elimi karnıma koyup sizin için dua ettim kızlar.bu topik uğurlu 2 gün geçiyo hamiş haberi geliyo bende 1 hafta falan olmuştu üye olalı.çünkü burdaki insanlar birbiri için dua ediyo rabbim eminim isteyene nasip edecektir.

tebriklerrrr:)!!!
Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah canım, çok sevindirici haberler alıyoruz hergün, Allah olmayanlara da nasip etsin
hamişliğin tadını çıkarmanın zamanıdır:)))

aminn canım sağol.darısı tüm isteyenlerin başına.inşallah rabbim korur meleğimi.sabırla beklerim onu.bu kadar beklemişken hiç zor gelmeyecek

kesinlikle doğru:)
bu topik çok aktif, herkes biribirine destek oluyor dua ediyor, bence herkesten tek tek haberler gelmeye devam edecek...
biz ilk defa bu ay korunmadık, ilacı da 9 ay önce bırakmıştım, ben gerçekten bu ay kendimi hamile hissediyorum ama ya:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…