kendini bu ay hamile sananlar buraya

aramıza hogeldin canım. kan testi yap diğerine güvenme. en kesin kan testi

çok teşekkür ederim :) eşimle görüştüm bakalım cumaya kadar olmazsam inşallah testi yapıp sizlere güzel haberi veririm. Sizlerdende güzel haberler duymak isterim. Rabbim gönlünüze göre versin.

bencede en kesini kan tahlili tatlımmm yaptır derim ve inşallahhh dilediğin ve bizlerinde dilediği gibi hamişsindir alırız güzel haberinizzz :)

alemsinnnn kız deluuuuu tıpa güzel fikir uygulanabilrmi acep :)

kızlar kan uyuşmazlıgı olan varmı bızımkı gıbı?

yok bitanemmmm ama yakınlarımda var ve tedaviside var gebeliğin doktor kontrolunda oluyo ve hiç bi sorun yaşanmıyo ama doktorla mutlaka ilk gebelikten itibaren doktrrola oluyo aksatma doktorunu canımmmmm milanımmmm ani artık kan uyuşmazlığı doktor kontrolunda gayet normal

Tünaydin hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bilmem farkindamisiniz ama artik fazla girmiyorum buralara cünkü düsünmemeye calismaliyim yaaaaaaaaaaaaa

yoksa tüm hayatima yansitiyorum bu piskolojimi

bakalim nasil gidecek bu durumum

bende işin falan varda ondan girmiyorsun sanıyordum beyazlım. gel muhabbet ederik kız bebek dışında başka konularda.

merhaba kızlarr ....
yasin okuma günlerimi yapıyorsunuz (pek anlayamadım ama)bende katılabilirmiyim aranızaa

oyy hiç kıyamam sumisali üzme kendini lütfen. lüzumlu lüzumsuz herkesin derdi bebek. başka şeylerle uğraşmaya çalış istersen bi kursa git spor yap ne bileyim. insanın kafası dağılıyor böylece.

tşkr ederim cnm ok ekleyin benide ...
kur an dan başka dermanımız yok ....
ismim gamze 17 haziran batım
tamam canım ekliyorum seni de. hoş geldin

benim bat da 18 veya 19 haziran......
ben de 19 haziran:18:

regl dönemi ve gebelik belirtisidir canım ağrı. inş hamilesindir

işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

uzme canini lutfen sana sorular soran insanlari umursama ilk basta hamile misin? sonrasinda eee karnin cok asagida sen erken dogurursun, aaa cok sismanlamissin kesin sen de seker vardir, ayaklarin sismis doktora gittin mi mutlaka album cikmistir sende

diyecekler toplumumuz boyle sen saglam durmaya calis karsilarinda..benim kendimce bir savunma yontemim var...:)) daha erken cocuk dusunmuyoruz Allah verirse de raziyim tevekkul ettim diyorum ama bende doldum tastim

yine de umudunu yitirme Rabbim ol derse oluverir bol bol dua et..bak bizde hepimiz birbirimize dua ediyoruz

sanmaki cocuk dogurunca her sey bitecek..millet her seyimizin bekcisi...sutun yetmiyor belli bu cocugun karni ac, aaa cok gazli bu yediklerine dikkat etmiyon mu?, ayy canim ya sen bunu tutmayi bilmiyon bak kolu bacagi kirilacak

ayyy ayyy ben daha neler siralayim ki

arkasindan ikinci cocuk ne zaman diye baslarlar

su misalim 2 dk yoktum psikopata bağlamışsın çok üzüldüm valla.kızım delimisin sen kendini tek mi sandın biz ne bok yemeye bu kadar yazılar yazdık yok olmadı tutmadı diye ilk denememiz mi sanki kızım topla kendini psikolojini bozupta hormonlarınla oynama belki şuan hamilesin nerden biliyon olmadığını onu üzmeye değer mi ihtimali bile yeter.kimsenin lafını takmıcan canım birini bi boz bak laf ediyo mu.ben en son dedim deniyoz olmuyo belkide yanlış yapıyoruzdur kimsenin sesi çıkmadı :) kuzummm üzme bizi sen en azından hamile kalabiliyon bu bi gerçek ümitsiz olma bebeğin doğru zamanı bekliyo emin ol.

canlarımmmmmm benim hepinizi çok seviyorumm ve sohbetinize doyum olmuyo ama işler beni bekler eşim gelmeden evi süpüriyimm eşim hiç sevmiyo süpürge sesini sonrada evi toparlarımmmm:) kendinize çok iyi bakınn dualarım sizlerle öptümmm hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnn

bizde evlenemden önce saglık kontrolunden gecerken ögrendık..eskıden kan uyusmazlıgı dıye bıse duyunca,çok ıcınden cıkılmaz bı durum olarak algılıyordum..
ama gebelıge engel degıl,ilk dogumda da bı mudahale olmuyor..hatta ılk cocugunda rh (-) olursa anne gıbı..yıne bı mudahale yok..sadece cocuk rh(+) olarak dogarsa anneye hemen bı igne vururyorlar ıkıncı cocuk ıcın sıkıntı olmasın dıye..

yani kadın (-) erkek (+) rh olursa bu kan uyusmazlıgı oluyormus..bızımkı gıbı...dolayısıyla aslında uyusmazlık cocukla anne arasında meydana gelen bıseymıs..cocukta annesı gıbı (-) kan degerındeyse sorun olmuyor..

bencede en kesini kan tahlili tatlımmm yaptır derim ve inşallahhh dilediğin ve bizlerinde dilediği gibi hamişsindir alırız güzel haberinizzz :)

inşallah, çok teşekkür ederim. hepiniz ne kadar samimisiniz.bir senelik evliyiz 2 aydır çalışmalarımız devam ediyor, annemlere her gittiğimde yolda her gören hamilemisin diye soruyor düşünüyormusunuz demek yok ama burda okuduklarımdan sonra bunu sadece ben yaşamıyormuşum. güzel paylaşımlar yaşanıyor burada.

bende gıdeyım muzeyyenın yasinini okiiim..gelirim yıne bebişlerim

merys ikimizde 19 haziran demek:)) ikimide hamile olursak aynı haftalarda ilerlycez...birimizin kızı birimizinde oğlu olursa kertelimmmmmmiiiiiii

bende öğle namazımı kılayım müzeyyenin duasını okuyayım..bide duha süresi okuyayım içimden geldi,dimeh söylemişti anlamı çok hoşuma gitti..onuda hepimize göndereyim:) rabbim kabul etsin inşallah...merys teklifimi düşün ??

iyi bari sorun yok ozaman demkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…