- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.161
aramıza hogeldin canım. kan testi yap diğerine güvenme. en kesin kan testi
ayaklarımı ve belimi koca göbüşüne yaslıyommm canlı bi yastığım oluyo :)))
Merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum , aslında sürekli yazdıklarınızı takip ediyorum ne kadar güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz çok seviniyorum sizlerin bu samimi yazışmalarını okudukça, sanırım bende bu ay kendimi hamile hissediyorum yani 4 gün geçmiş olmakla beraber 3 gün önce test yaptım tek çizgi çıktı ama yinede öyle hissediyorum. :)
çok teşekkür ederim :) eşimle görüştüm bakalım cumaya kadar olmazsam inşallah testi yapıp sizlere güzel haberi veririm. Sizlerdende güzel haberler duymak isterim. Rabbim gönlünüze göre versin.
annam tövbe tövbe bu icki siselerinde oluyor ya tikayip kapatiyor,onlardan mi kullansak cünkü sonucta akiyor
hahahahahaha he yavvvvvvvvv aksam esime diyorum ben nerdeyim burasi neresi sen kimsin ben niye evlendim ne güzel anam babamin yanindaydim
diyo ben kocanim evlendik ve burasi yuvamiz
dedim askim yaaaaaaaaaa sen simdi 35 yasina girdin ya o yüzden gözüme yasli gözüküyon o yüzden afalladim biraz, gülüyor diyor sen 35 ine gel sana hatirlatirim bunlari dedim olsun o zamanda 42 olacaksin diyor olsun sen 35 olacaksin ya sana hatirlatirim
anam orasida öyle tabi cok haklisin fakat kafayi yedi artik
evet canim hatta 4-5 gün kalabiliyor spermcikler vacocanda
anaa sabaha kadar öyle uyumaya kalksam..adam daha cocuk mocuk istemez valla
alemsinnnn kız deluuuuutıpa güzel fikir uygulanabilrmi acep :)
kızlar kan uyuşmazlıgı olan varmı bızımkı gıbı?
Tünaydin hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bilmem farkindamisiniz ama artik fazla girmiyorum buralara cünkü düsünmemeye calismaliyim yaaaaaaaaaaaaa
yoksa tüm hayatima yansitiyorum bu piskolojimi
bakalim nasil gidecek bu durumum
merhaba kızlarr....
yasin okuma günlerimi yapıyorsunuz (pek anlayamadım ama)bende katılabilirmiyim aranızaa
ya 19.gun bugun 2 gun sonra adet olmam lazım,,mıdem eksıo arada bulantıda var hafıf ama şakağım agrıo hafıf ıgne batması gıbı sancım oldu sabah 2 veya 3 sefer kısa kısa,,,ya adet mı olcam yok hamıle mıyım degılmıyım ya cok psıkolojım bozuldu,,,dun kocamın teyzesıne gıttık ,,tum akrabayı talukat ordaydı herkes hamılemısın ,,,yok ınsallah gebesındır yok kafanı takma bılmem ne yok o yok bu walla mutlu duracam kafama takmıo gıbı durcam dıe resmen fenalık geldı ya bılmıom ben degılsem hamıle valla kotu hıssetcem kendımı dunde aglama krızıne tutuldum bugunde walla derler ya hanı hıckıra hıckıra agladım dıe resmen oyleydım,,,offf yaa beklemek ne kotu bı surec ben anlamadım gıtt mıllet ılk atısda nası buluo hedefı bılmem
tamam canım ekliyorum seni de. hoş geldintşkr ederim cnm ok ekleyin benide ...
kur an dan başka dermanımız yok ....
ismim gamze 17 haziran batım
ben de 19 haziran:18:benim bat da 18 veya 19 haziran......
regl dönemi ve gebelik belirtisidir canım ağrı. inş hamilesindirkızlar cuma günü doktoragittim. bebek düşündümüzü söledim muayene etti. herşey normal dedi çok şükür. folbiol verdi? kullanan var mı? bide 10-12-14-16cı günlerimi degerlendirdim :) 2 gündür gögüslerim agrıo. bu yaşıma kadar ilk defa agrıdı? 19 hazirn bat. gögüsler neden agrır ki dokununca
işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuYapmayin uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
hatunlarrrrrrrrrrrrrr
bizim ruhumuz hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
heeee heeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy kim tutar bizi
önümüzdeki maclara bakacagizzzzzzzzzzzzz bu ruhlar bu bedenlerde hamile kalabiliyorsa Allahin izniyle bu bedenlerde kisa sürede
ya 19.gun bugun 2 gun sonra adet olmam lazım,,mıdem eksıo arada bulantıda var hafıf ama şakağım agrıo hafıf ıgne batması gıbı sancım oldu sabah 2 veya 3 sefer kısa kısa,,,ya adet mı olcam yok hamıle mıyım degılmıyım ya cok psıkolojım bozuldu,,,dun kocamın teyzesıne gıttık ,,tum akrabayı talukat ordaydı herkes hamılemısın ,,,yok ınsallah gebesındır yok kafanı takma bılmem ne yok o yok bu walla mutlu duracam kafama takmıo gıbı durcam dıe resmen fenalık geldı ya bılmıom ben degılsem hamıle valla kotu hıssetcem kendımı dunde aglama krızıne tutuldum bugunde walla derler ya hanı hıckıra hıckıra agladım dıe resmen oyleydım,,,offf yaa beklemek ne kotu bı surec ben anlamadım gıtt mıllet ılk atısda nası buluo hedefı bılmem
yok bitanemmmm ama yakınlarımda var ve tedaviside var gebeliğin doktor kontrolunda oluyo ve hiç bi sorun yaşanmıyoama doktorla mutlaka ilk gebelikten itibaren doktrrola oluyo aksatma doktorunu canımmmmm milanımmmm ani artık kan uyuşmazlığı doktor kontrolunda gayet normal
bencede en kesini kan tahlili tatlımmm yaptır derim ve inşallahhh dilediğin ve bizlerinde dilediği gibi hamişsindir alırız güzel haberinizzz :)
kızlar kan uyuşmazlıgı olan varmı bızımkı gıbı?
bizde evlenemden önce saglık kontrolunden gecerken ögrendık..eskıden kan uyusmazlıgı dıye bıse duyunca,çok ıcınden cıkılmaz bı durum olarak algılıyordum..
ama gebelıge engel degıl,ilk dogumda da bı mudahale olmuyor..hatta ılk cocugunda rh (-) olursa anne gıbı..yıne bı mudahale yok..sadece cocuk rh(+) olarak dogarsa anneye hemen bı igne vururyorlar ıkıncı cocuk ıcın sıkıntı olmasın dıye..
yani kadın (-) erkek (+) rh olursa bu kan uyusmazlıgı oluyormus..bızımkı gıbı...dolayısıyla aslında uyusmazlık cocukla anne arasında meydana gelen bıseymıs..cocukta annesı gıbı (-) kan degerındeyse sorun olmuyor..
var biz ama kan uyuşmazlığının sonucu ne oluyo onu bilmiyorum çarşamba sorucam doktora sen biliyomsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?