- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.361
merhaba arkadaşlar ben yeniyim.mart ayından beri takip ediyorum cesaret edip üye oldum SAT 10 mayıs idi. bende ilişkiden 3-4 gün sonra adet olacakmış gibi kasık ağrısı,batmalar başladı.tansiyonum 2-3 gündür düşük gibi gözlerim hafif kararıyor. idrarda beyaz tortular var. baş ağrısı var 2 gündür. adet belirtisi yok bugun ya da yarın olmam lazım. ellerimin için terliyor ve dün karnımda sanki ateş topu varmış gibi sıcaktı son günlerde vücudum sıcak acaba hamile miyim ki ?
oyy oyy ilk mesajını atmışın hayırlı olsun inşallah...bi kaç mesaj öncede yazdım canım belirtiler yanıltıcı oluyor..günün geçince kesinleşir..merhaba arkadaşlar ben yeniyim.mart ayından beri takip ediyorum cesaret edip üye oldum SAT 10 mayıs idi. bende ilişkiden 3-4 gün sonra adet olacakmış gibi kasık ağrısı,batmalar başladı.tansiyonum 2-3 gündür düşük gibi gözlerim hafif kararıyor. idrarda beyaz tortular var. baş ağrısı var 2 gündür. adet belirtisi yok bugun ya da yarın olmam lazım. ellerimin için terliyor ve dün karnımda sanki ateş topu varmış gibi sıcaktı son günlerde vücudum sıcak acaba hamile miyim ki ?
13 haziran dedi...mal mı bu...benim sadece bir kez bir hafta adetim gecikti...adet siklusumu 33 gün diye hesapladı...
13 haziran dedi...mal mı bu...benim sadece bir kez bir hafta adetim gecikti...adet siklusumu 33 gün diye hesapladı...
kuzularrrrrr nbrsinizzzzzzzz
ne var ne yokkk havadis varmııııı?
yasinlere devammı benden tamamdır bugünde
canım sen normalde kaç gün arayla oluyodun..mesela 28 günde oluyosan son adet tarihine 28 ekle..ama gün sekmesi iyidir...seke seke gelicek bebişlerin
bu arada hoşbulduk arkadaşlar inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz çokkkkkk çokkkkkk yakın olur bu süre inşallah
hoşgeldin canım...tam hız devam.hatta listeye eklenenler var:) çığ gibi büyüyoz mübarek
göğüslerimde şişme var şu anda...halsizlik çok var ama progestan yüzünden sanırım...mal, hizmeti yokkk bencedeeebenide 11 gösterdi ve sirkulasyon 27 idi sanırımmm bi hafta önceden belirtilerin oluyomuydu adetten bende mide fenalaşması bulantı göğüste şişme oldu geçen hafta bir hafta önceden o tarihten sonra beş yada yedi gün sonrasını hesapla :)
göğüslerimde şişme var şu anda...halsizlik çok var ama progestan yüzünden sanırım...
zaman geçmiyor
angel link vericem ama link vermeye izin varmı site içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?