kendini bu ay hamile sananlar buraya

hoşgeldinnn tatlımmmm bu aradaaa bi idrar testi yap derim ama akan testi en kesini bence kan testi yaptır ve bu bahsettiğin belirtiler hamilelik belirtiside olabilir ama işte kişiden kişiye değiştiği için farklılıkta gösterebiliyor ve inşallahhh hamişsindir tatlımm ve güzel haberlerini verirsin bizleereee :)aminnnnnn

oyy oyy ilk mesajını atmışın hayırlı olsun inşallah...bi kaç mesaj öncede yazdım canım belirtiler yanıltıcı oluyor..günün geçince kesinleşir..

13 haziran dedi...mal mı bu...benim sadece bir kez bir hafta adetim gecikti...adet siklusumu 33 gün diye hesapladı...

mal, hizmeti yokkk bencedeee benide 11 gösterdi ve sirkulasyon 27 idi sanırımmm bi hafta önceden belirtilerin oluyomuydu adetten bende mide fenalaşması bulantı göğüste şişme oldu geçen hafta bir hafta önceden o tarihten sonra beş yada yedi gün sonrasını hesapla :)

cevaplarınız için çok teşekkür ederim bugun ya da yarın olmam lazım :) bugun geçti kaldı yarın çok heyecanlıyım. öyle bakınıp duruyorum her yere deli gibi :) hafiftende baş dönmesi gibi bişi var ama böyle dönmüyor gidiyor geliyor :))

canım sen normalde kaç gün arayla oluyodun..mesela 28 günde oluyosan son adet tarihine 28 ekle..ama gün sekmesi iyidir...seke seke gelicek bebişlerin

evet tatlım annemde aynısını demişti günler dediğin gibi sektikçe bebek kendi için zemin hazırlrmış iyi bişeymiş :)

hoşgeldin canım...tam hız devam.hatta listeye eklenenler var:) çığ gibi büyüyoz mübarek

ohhh negüzellllllbende kocişim gececi oldugu için gunduz gıremıyorum yolcu ettım geldımmm benımde adet bıtımıne kaldı 2 gunnn baslasın ekşınlarrrrrr
kocişe okutuyorummm yasinlerinizi heeee aklınıza başka bişicikler gelmesinnnnnn

göğüslerimde şişme var şu anda...halsizlik çok var ama progestan yüzünden sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…