- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.901
aleman çükületam hoşgeldin....benim lekelenmem devam ediyor..iğne testini yaptım hafif karardı ..ozaman ruhsal hamileyim
hoşgeldin canım
bugün yeni haberimiz yok miyopi bebeğini kaybetmiş malesefonun haricinde yasinler devam, umutsuzluk yok Allahın izniyle.
dimeh doktora gitti, bizde takılıyoruz öyle.
ne kadar sıcak yaa nasıl daraldım.ruhum ağzımdan çıkacak nerdeyse
canoooooooooooooooooo hosbulduk kiz sana dün demedim mi sen kisa sürede hamile kalacan
umudumu sana bagladim
zeytinyağlı dolma, pilaki, yeşil fasulye yemeği, sebze yemekleri yapabilirsin,eary ama dolapta bile 5 hafta dayanmaz o yemekler. pişirmeden koyarsan belki 1 hafta daha fazladan durur.
yaw bence ben hamile değilim ama bu ay bir sonraki ay inşallah...çünkü dünden beri leke geliyo...az öncede morumsu bir leke geldi..dün akşam koyu kahve leke geldi...vucudum bana leke rengini seç beğen al en son kırmızıyı nasıl olsa alacan diyo resmen...
Arkadaşlar bugün bizim kahvaltı günümüz ikimizde çalıştığımız için eşimle kahvaltılıklar uzun kalıyor çarşamba günlerini kahvaltı günü ilan ettik.. ooh rahatım eve git yemek yap deridm yok bugün ayrıca kasıklarımda ağrı başladı içimde sanki kelebek var yaaaa aaaayyyyyy aaayyyy ruhsal gebliğim yine ön planda...
bende geçen ay senin gibi oldum...sonra adet oldum canım...ama bilmiyorum hamilede olabilirsin en iyi sonuç idrar testi...bu kadar geçtikten sonra mutlaka çıkar çünkü...canlar herkese merhaba uzun zamandan sonra ancak dönebildim. canlarım size birsey soracagımm.. benım adet günüm 31 mayıstı bugun itibariyle adetım 7 gun gectı ve bıraz bırazkahvrengı lekem oluyo sizce hamile olabilir miyim. gerçi cok istıyorum ama bır anlamda yuklemek ıstemıyorum.. ılk defa bu kadar gecıktı.... cevaplnırınızı beklıyorum bıtanelerım......
canlar herkese merhaba uzun zamandan sonra ancak dönebildim. canlarım size birsey soracagımm.. benım adet günüm 31 mayıstı bugun itibariyle adetım 7 gun gectı ve bıraz bırazkahvrengı lekem oluyo sizce hamile olabilir miyim. gerçi cok istıyorum ama bır anlamda yuklemek ıstemıyorum.. ılk defa bu kadar gecıktı.... cevaplnırınızı beklıyorum bıtanelerım......
Canim alip yapsana bir test
canım benım doktora gıdecegız zaten esımle bugunde kasıklarımda agrı var ıdrarımda koyu valla umutlanıp umutlanıp sonra negatif cıkınca sonucu kotu oluyo o yuzden bakalım hayırlsı ınsallah gusel haberler verırım sıze.......
Canim eger ruhun bedenine yer biraktiysahamile olabilirsin daha yeni okudum bi topikte, idrar koyuluguda belirtiymis
igne ile test yapan kimdi kizlarr...
8 saati gecti ben bekliyom noldu o igneyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?