kendini bu ay hamile sananlar buraya

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]

[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD]Gülşah[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD]Meryem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]Zülfiye[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mfm[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekbora[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mood[/TD]
[TD]24 Haziran[/TD]
[TD]Gamze[/TD]
[/TR]

[/TABLE]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ben çıkar kızlar yasinleri aman atlamayın. ihtiyacı olan arkadaşlarımız var unutmayın.

aleman çükületam hoşgeldin....benim lekelenmem devam ediyor..iğne testini yaptım hafif karardı ..ozaman ruhsal hamileyim

canoooooooooooooooooo hosbulduk kiz sana dün demedim mi sen kisa sürede hamile kalacan

umudumu sana bagladim

canimmmmmmmmmmm hosbulduk

hadi bee simdi ne üzgündür

ama iste hamile kalsak bile bu riskte var,Allah tan hayirlis

ay bende nefret ederim öyle asiri sicaklardan

böyle 25 dereceye kadar ok

canoooooooooooooooooo hosbulduk kiz sana dün demedim mi sen kisa sürede hamile kalacan

umudumu sana bagladim

yaw bence ben hamile değilim ama bu ay bir sonraki ay inşallah...çünkü dünden beri leke geliyo...az öncede morumsu bir leke geldi..dün akşam koyu kahve leke geldi...vucudum bana leke rengini seç beğen al en son kırmızıyı nasıl olsa alacan diyo resmen...

zeytinyağlı dolma, pilaki, yeşil fasulye yemeği, sebze yemekleri yapabilirsin,eary ama dolapta bile 5 hafta dayanmaz o yemekler. pişirmeden koyarsan belki 1 hafta daha fazladan durur.

Buzluna koyayım diyorum canım saklama poşetlerinde koyarım 1 ogunlul çıkartır mikrodalgada isitir .. Zeytinyağlı dolma aklıma gelmemişti Allah razı olsun

Arkadaşlar bugün bizim kahvaltı günümüz ikimizde çalıştığımız için eşimle kahvaltılıklar uzun kalıyor çarşamba günlerini kahvaltı günü ilan ettik.. ooh rahatım eve git yemek yap deridm yok bugün ayrıca kasıklarımda ağrı başladı içimde sanki kelebek var yaaaa aaaayyyyyy aaayyyy ruhsal gebliğim yine ön planda...

hadiiiii lennnnnnnnnnnnnnnn gelmiyecek o kirmizilar sana

Canim ohh oh ne güzel

desene esinle cok sükür iyi anlasiyorsunuz

cünkü hani vardir ya öyle hergün illada yemek isteyen erkekler

benim esimde cok sükür cok anlayislidir bu konularda

kızlar mrb dayanamadım ve bugün kan testi yaptırdım ama sonuç negatiff adetime 2 3 gün kaldı yanılma payı olamaz dimii?bide duaya bende katılmak isterim sanırım yasin okunuyoo bilgi verebilirmisinizz

canlar herkese merhaba uzun zamandan sonra ancak dönebildim. canlarım size birsey soracagımm.. benım adet günüm 31 mayıstı bugun itibariyle adetım 7 gun gectı ve bıraz bırazkahvrengı lekem oluyo sizce hamile olabilir miyim. gerçi cok istıyorum ama bır anlamda yuklemek ıstemıyorum.. ılk defa bu kadar gecıktı.... cevaplnırınızı beklıyorum bıtanelerım......

bende geçen ay senin gibi oldum...sonra adet oldum canım...ama bilmiyorum hamilede olabilirsin en iyi sonuç idrar testi...bu kadar geçtikten sonra mutlaka çıkar çünkü...

Canim alip yapsana bir test

kizlar meraba benim adetime 3 gün var ama ben idrar testi yaptim 2 gün önce iki cizgi cikti ikincisi biraz silikti bugün gene yaptim bugünde tek cizgi cikti bu ne demek sizde.

Canim eger ruhun bedenine yer biraktiysa hamile olabilirsin daha yeni okudum bi topikte, idrar koyuluguda belirtiymis

Canim eger ruhun bedenine yer biraktiysa hamile olabilirsin daha yeni okudum bi topikte, idrar koyuluguda belirtiymis

heea hiçte bile geçen ay idrarım koyuydu içinde beyaz minnak şeyler vardı..karbonat döktüm köpürdü...ben bilimle savaşıyorum bilim ulan savaşma seviş benle bugunde iğneye şeetttim azcık karardı kırmızı gelmedi daha akıntı var ...ama yarın falan hastalanırım kesin...

tmm ben yazarken angel bacim mesaj yazmis

ben turk pazarina gidecem cuma gunu insaAllah... abi bi koli igne ver celik olsun diyecem artik saat basi yaparim igneden ucuz ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…