kendini bu ay hamile sananlar buraya

ne diyon lennn sen

Allahin izniyle iki vakte kadar hamilesin :)

tmm ben yazarken angel bacim mesaj yazmis

ben turk pazarina gidecem cuma gunu insaAllah... abi bi koli igne ver celik olsun diyecem artik saat basi yaparim igneden ucuz ne var

Canim sen almanyadandin degil mi?

bende almanyadanim,,,ahhhhh ah keske yakinimda oturan benim gibi deli ruhlu bir hamile bulsam arkadas olsak

bol bol belirti yasariz canli canli

merhabalar arkadaşlar,
ben hala adet olmadım, kendimi çok sıkıyorum o yüzden olmuyorum sanırım, aklımda sürekli hamilelik ve mayıs ayında neden olmadığı, hamile değilim yani
silik testlerden sonra yine yaptım tek çizgi gözüme girdi
bari adet olsam da yeni maçlara baksak diyorum

ahuaha lan sevindirik oldum bir anda akıntımda azaldı ...bu vucudum harbi gerizekalı

muhahahahahaha

bilirim ben o vücudun yaptigi gerizekaliliklari

Ama yok canooooooo sabir edip hayirlisiyla anne olacagiz bizde!

muzmut bacimmmmmmmmm sagolasin canim benim afiyet olsun

Allah sofrani bol etsin

Kıslar siz hala burdamısınız

Ben bu arada yemeğimi pilavımı çorbamı yaptım tatlımı yaptım buyrun gelin

Çok açım iftarı bekliorum

muhahahahahaha

bilirim ben o vücudun yaptigi gerizekaliliklari

Ama yok canooooooo sabir edip hayirlisiyla anne olacagiz bizde!

muzmut bacimmmmmmmmm sagolasin canim benim afiyet olsun

Allah sofrani bol etsin

allahrazi olsun bacim cumlemizkini insallah ay kizlar bu gogusler gun gectikce hacimi buyuyo agirlastilar sanki omuzum yerinde cikmis gibi aciyo :2:

cnm benimde son bikaç ay hep erken geldi 7 gün ve 5 gün en azı bundada bekledim 23mart satım gelmedi sancılarda aynen devam ediyor olunca mecburen insan yoktur diyor ama gelmiş bebiş...
ayrıca ben zaten duymuştum hamile kalmadan önceki aylarda adet düzensizliği başlarmış...
dudubadem,
Canım söylediklerin doğrumu, ya inan içime su serptin inşallah öyledir. Ben hep 28 günde bir adet olurdum geçen ay ilk defa 34. gün adet oldum. Bu ay doktora gittim bu ay da adetin gecikecek dedi. Yani bu ay da 34 gün felan sürebilirmiş....hamile kalmadan önceki aylarda adet düzensizliği yaşayanlar var mı başka ?

Beğen

bakin arkadaslar bunu kk da buldum

ayyyyyyyyy benimde son aylarda tuhafladi ya acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????

Arkadaşlar bugün 2 arkadaşla konuştum. ikisinin de hamilelik öncesi adet düzenleri bozulmuş, genellikle gecikmiş. Ortalama 1 hafta ila 10 gün arası gecikmiş. Hamililelikten 2-3 ay önce böyle olmuş. Bebek yerini hazırlıyor demiş herkes...Çocuk isteyipte adet düzeni bozulanlara moral verici bir haber :)

bunuda buldum anam

muhahahahaha süpersin canim

afiyet bal sekerler olsun size bacimmmm seninde Allah sofrani bol etsin

tez zamandada bebegin gelsin veeeeeee yediklerinin tadi dahada tatlansin

aminn aminn cnm..Neyse ezan okunmaya az kaldı bende gidip dualarıma başlayım ..sizideeee unutmicamm tabikiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…