- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.941
kızlar yarın sabah doktora gidicem bu hamiş olduğumu öğrendikten sonraki ilk doktor kontrolüm olacak bizim için dua edin olurmu ne oluriçinizden ne geliyosa öyle dua edin çok endişeliyim bebişim nasıl acaba onu görebilecekmiyim ki
kızlar yarın sabah doktora gidicem bu hamiş olduğumu öğrendikten sonraki ilk doktor kontrolüm olacak bizim için dua edin olurmu ne oluriçinizden ne geliyosa öyle dua edin çok endişeliyim bebişim nasıl acaba onu görebilecekmiyim ki
Canim icini ferrah tut emiii
cano ya korkma ne olursun bak ne güzel Allaha binlerce sükürler olsun yavrun seninle
sevin hüzünlenme iyi degil bak yavrunada yansir,hadi gül kizzz
dualarım sizinle kuzularrrrr
sağol canım benim darısı başınıza gerçekten çok istiyorum sizinde olsun çünkü çok başka bir şey allahım sizlerede nasip etsin tez zamanda aminn
Sagol canim Allah o güzel kalbine göre versin
dedigim gibi endiselenmemeye calis,dua et bol bol.
Bende istiyorum ki herkesin yüzü gülsün ya
Diyorum Allah herkese hayirli evlatlar versin cünkü sonucta bu dünyada hepimiz yasiyorsak kim bilebilir ki yarin karsilasmiyacagiz??
ki karsilasmasakta dünyada iyi insanlarin oldugunu duymak cok güzel
Canim sen almanyadandin degil mi?
bende almanyadanim,,,ahhhhh ah keske yakinimda oturan benim gibi deli ruhlu bir hamile bulsam arkadas olsak
bol bol belirti yasariz canli canli
kuzum gerçekten biliyorum ki rabbim kendi için dua edenden çok başkasına dua edenin yüzünü güldürüyo ben öyle düşünüyorum ve burada birbirine dua etmeyen,bencil kendini düşünen kimse yok gönül birliği var allahım sizlerinde yüzünü güldürsün aminn.
berlin in berlin
Kızlar ben adet oldum
bu durumda ne denir bilmiyorum sanırım hayırlısı olsun demek yapabileceğimiz tekşey bende aynı durumdayım şuan ve çok umutsuz hissediyorum kendimi[/Q
DÜN BETA HCG *0.100 çıkınca çok üzlmüştüm emindimdemek ki her şey psikolojik öyle önceden hissetme falan yok artık inandım çünkü 2. deneme ve ben 2 sindede emindim belirti bile vardı hiç adet oalcak gibi değildim gecikce daha umutlanmıştım
slm kkızlar,,,
ıkı gun yokdum cunku ne yazıkkı adet oldum( 2 gun hatta 3 gun vardı adetıme ,,,gecen ayda bır hafta varken adetıme yıne erken olduydum,,,,
yoktum cunku kendımı cok kotu hıssedıodum 2 veya 3 gundur sadece agladım ,, ama artık ıyıyım,, bıkacgun aglama krızıne gırmek ıyı geldı,,ama hastaneye gıdıp sakınlestırıcı ıgne olmak kotuydu,,bıde daha kotusu ben kendımı mahvederken aslında esımın bıttıgını gordum ,,,hastanede sakınlestırıcı yemıs mal mal yatarken onun her akıttıgı gozyası resmen kalbıme damlıodu,,benı sevdıgını bılıodum ama onun hayatının merkezının ben oldugumu bılmıodum,,
sanırım bız burda bısekılde dertlesırken beylerı unutup onların omzunda zırıl zırıl aglarken onlara yukledıgımız sorumlulugun farkında deılız,,,,,
suan cok ıyım artık bıcok seyı sındırmıs durumdayım,,,ama bır kere hıslerımı dınledım husrana ugradım artık eskısı gıbı mantıgımla hareket edıcem,,,,
ve bıseyı ne kadar cook ıstersen o kadar cabuk olurmus sozu yalan hatta kım demısse kesın sahtekar bırıydı,,,,,
artık hayatta herseyın bır zamanı olduguna ınanıyorum,,,,
hee bu arada bedenım hamıle degıl bılıyorum ,,,ruhuma gelınce onunda hamıle olmadıgını cok ıyı bılıyorum,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?