kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar yarın sabah doktora gidicem bu hamiş olduğumu öğrendikten sonraki ilk doktor kontrolüm olacak bizim için dua edin olurmu ne olur içinizden ne geliyosa öyle dua edin çok endişeliyim bebişim nasıl acaba onu görebilecekmiyim ki

Canim icini ferrah tut emiii

cano ya korkma ne olursun bak ne güzel Allaha binlerce sükürler olsun yavrun seninle

sevin hüzünlenme iyi degil bak yavrunada yansir,hadi gül kizzz

Canim icini ferrah tut emiii

cano ya korkma ne olursun bak ne güzel Allaha binlerce sükürler olsun yavrun seninle

sevin hüzünlenme iyi degil bak yavrunada yansir,hadi gül kizzz

sağol canım benim darısı başınıza gerçekten çok istiyorum sizinde olsun çünkü çok başka bir şey allahım sizlerede nasip etsin tez zamanda aminn

sağol canım benim darısı başınıza gerçekten çok istiyorum sizinde olsun çünkü çok başka bir şey allahım sizlerede nasip etsin tez zamanda aminn

Sagol canim Allah o güzel kalbine göre versin

dedigim gibi endiselenmemeye calis,dua et bol bol.

Bende istiyorum ki herkesin yüzü gülsün ya

Diyorum Allah herkese hayirli evlatlar versin cünkü sonucta bu dünyada hepimiz yasiyorsak kim bilebilir ki yarin karsilasmiyacagiz??

ki karsilasmasakta dünyada iyi insanlarin oldugunu duymak cok güzel

Canooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

bak mimozada diyor yakinda hamile olacaksin

yürü be angelim kim tutar seniiiiiiiiiiiiiiiiii canim benim

Canim sen almanyadandin degil mi?

bende almanyadanim,,,ahhhhh ah keske yakinimda oturan benim gibi deli ruhlu bir hamile bulsam arkadas olsak

bol bol belirti yasariz canli canli [/QUOTE]

berlin in berlin

kuzum gerçekten biliyorum ki rabbim kendi için dua edenden çok başkasına dua edenin yüzünü güldürüyo ben öyle düşünüyorum ve burada birbirine dua etmeyen,bencil kendini düşünen kimse yok gönül birliği var allahım sizlerinde yüzünü güldürsün aminn.

Canim sen almanyadandin degil mi?

bende almanyadanim,,,ahhhhh ah keske yakinimda oturan benim gibi deli ruhlu bir hamile bulsam arkadas olsak

bol bol belirti yasariz canli canli

berlin in berlin[/QUOTE]

köln in köln canim

yasin kac ? ben 27 amma yaslanmisim yahuuuu

evet canim ne güzel yardimci olup umut olmak bir birimize,sonucta verende alanda Allah,bazen diyorlar ya hani cocugu olan nispet yapiyor

sanki nasil evlat sahibi olmus?

var ya Insan asla kibirlenmemeli sahiden,dedigin gibi ne kadar iyilik istersen o kadarda sana gelir

Ama yazik ki o büyük konusanlara baslarina geliyor

berlin in berlin

köln in köln canim

yasin kac ? ben 27 amma yaslanmisim yahuuuu:[/QUOTE]

kiyamam sana ya 27 yas hayatin en guzel zamani eee ben ablayim abla 2 ay daha Allah in izni 34 um sonrasi malum 35...

zaman nasil gecmis ben ne zaman 35 e dayanmisim farkinda degilim ...

gercekten yaslanmisim..

Son düzenleme:
canlarım uyku bastırması yüzünden iki gün yasin okuyamamıştım bu akşam müzeyyen merve ve gülşah için okudum rabbim kabul eylesin amin.

kuzuuuularrrrrrr ammada kaynatmıssınız heee benımde adet sonunda bıttı bugun eksınlar basladı hadı hayırlısı
su mubarek ayların hürmetine bize bebişlerımızı gönder yarabbimmmmmm

slm kkızlar,,,

ıkı gun yokdum cunku ne yazıkkı adet oldum ( 2 gun hatta 3 gun vardı adetıme ,,,gecen ayda bır hafta varken adetıme yıne erken olduydum,,,,
yoktum cunku kendımı cok kotu hıssedıodum 2 veya 3 gundur sadece agladım ,, ama artık ıyıyım,, bıkacgun aglama krızıne gırmek ıyı geldı,,ama hastaneye gıdıp sakınlestırıcı ıgne olmak kotuydu,,bıde daha kotusu ben kendımı mahvederken aslında esımın bıttıgını gordum ,,,hastanede sakınlestırıcı yemıs mal mal yatarken onun her akıttıgı gozyası resmen kalbıme damlıodu,,benı sevdıgını bılıodum ama onun hayatının merkezının ben oldugumu bılmıodum,,
sanırım bız burda bısekılde dertlesırken beylerı unutup onların omzunda zırıl zırıl aglarken onlara yukledıgımız sorumlulugun farkında deılız,,,,,
suan cok ıyım artık bıcok seyı sındırmıs durumdayım,,,ama bır kere hıslerımı dınledım husrana ugradım artık eskısı gıbı mantıgımla hareket edıcem,,,,
ve bıseyı ne kadar cook ıstersen o kadar cabuk olurmus sozu yalan hatta kım demısse kesın sahtekar bırıydı,,,,,
artık hayatta herseyın bır zamanı olduguna ınanıyorum,,,,

hee bu arada bedenım hamıle degıl bılıyorum ,,,ruhuma gelınce onunda hamıle olmadıgını cok ıyı bılıyorum,,,,,

[/QUOTE]
Canim ohh oh ne güzel

desene esinle cok sükür iyi anlasiyorsunuz

cünkü hani vardir ya öyle hergün illada yemek isteyen erkekler

benim esimde cok sükür cok anlayislidir bu konularda[/QUOTE]

evet cnm çk şükür iyi anlaşıyoruz.. saolsun anlayışlıdır bazen yorgun geldiğimde işten kendisi bişeyler yapar saolsun allah razı olsun

herşeyin hayırlısı üzme sakın kendini dicem ama gerçekten üzme allah herşeyin hayırlsını versin evladında zamanı var demekki allahın nasip ettiği anda eli ayağı düzgün sağlıklı bir evladın olur inşallah zaten hatırladığım kadarıyla daha önce kalabildin sen karıştırmıyosam eğer yani hiç hamile kalamamış değilsin olucak bigün inşallah rabbim kısmetiyle çok güzel zamanda çok güzel bi evlat nasip etsin sana üzme nolur kendini bende çok üzülüyorum tanımıyorum kimseyi ama sanki uzun süredir arkadaşım gibisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…