kendini bu ay hamile sananlar buraya

uzulmuyoorum aksıne hafıflemıs gıbıyım:)))) cunku kabullenmek zordu ve artık zoru basardım bundan sonrası zaman :)))))
hee dogru hatırlıon ılk uc ayda olsa annelıgı yasadım gercekden guzel bı durum :))))))
ya sen bı dur kızım yegen tasıon alala bı dur sapıtma mutlu ol ,,,sevındırık ol :))))))

tamam sen iyisen sorun yok ona göre üzülün işte herşeye bende üzülüyorum bebem var üzükürken benide düşünün:)))

günaydın kızlar bikaç gündür giremedim nasılsınız herkes iyidir umarım ben cuma doktora gittim tahliller yapıldı kan idrar pazartesi aldım çok kansızmısım canım sıkıldı doktor başka bi ilaç verdi hem kan hapı hem folikasit oluyomus bundan sonra onu içicem 3 hafta sonrada ikili test için gitmem gerekiyormus yani 11 haftamda tırsıyorum hayırlısını diliyorum allahtan.

bende bu sayfayı yeni gördüm bende iki aydır bebek istiyorum ama olmuyor bu ay daha adetime 17 gün var göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum bile ilişkiden iki gün sonra başladı ağrısı neden acaba biliyormusunuz

Kızlar günaydınnnn,

benim sat 6 mayıstı. Adet günümün geçmesini bekledim. 1 gün geçti yani :) idrarda çıkmıştı zaten geçen hafta içinde. sabah kan verdim 474.54 çıktı bhcg sizce nasıl? sanırım 3-4 haftalık falan dimi? çok mutluyum allah sağ salim kucağıma almayı nasip eder inşallah bu sefer. İsteyen herkese hayırlı zamanda versin allah

kan için verdiğini bilemem ama o folikasit bebek için hamile kalırsan eğer o dönemdede kullanıcaksın bebeğin yararına yani önceden başilanıyomuş ben kalamıyorum die hamile oldumu öğrendiğimde başladım

benim adetim 1 gün geçti kan testi yaptım 6118 di :)))))))

valla maşallah baya yüksek çıkmış benim adete 3 gün kala 170 di :) seninde çok güzel bi değer oluyor heralde zaten hergün katlanarak gidiyormus adetin geçtikten 10 gün sonra 1500ü buluyor o zamanda ultrasonda görünüyor doktor demişti.

İnşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder bebişlerimizi. Ben dr.umla görüşeceğim bugün ama biraz geçsin öyle gel der sanıyorum

Günaydin kizlar

ben niye hic hamile kalamiyorum yaaa

Seytana uymayacagim ama sakin olacagim,hüzünlenip aglamayacagim ve umutlu olup Allaha siginacagim

slm kızlar iş yoğunluğundan giremiyorum bir türlü... haziran ayı geldi her ay olduğu gibi başladı bnm belirtiler yine... yanlız dün akşam banyoda farkettim bu ay göğüslerimin uçları kahverengiye dönmeye başladı bide karnımın sağ tarafında gerginlik ve arada saplanan ağrı oluo. Bazen iğneler batıo gibi oluo bu ay belirtilerim biraz daha farklı sanki. 25 mayısta başladık çalışmaya 2 günde bir yaptık sizce bu kadar çabuk belirti olurmu hamileysem eğer ?? :18:

Günaydin kizlar

ben niye hic hamile kalamiyorum yaaa

Seytana uymayacagim ama sakin olacagim,hüzünlenip aglamayacagim ve umutlu olup Allaha siginacagim

Allah hayırlı zamanda versin canım. Ben daha önce bebeğimi 8 haftalık kaybettim. bu 2. hamileliğim. hayırlısı olur inşallah senin içinde. ama sağlıklısını hayırlı zamanda versin allah öyle dua et. ne kadardır istiyorsun bebek? doktora gittin mi hiç?

Allah bu sefer saglicakla kucagina versin

biz 1 yildir istiyoruz

doktora sadece kistim icin göründüm baskada daha erken dediler deneyin

24 temmuzda terar randevum var bakacagiz o zaman,diyecegim usg yapsinlar

GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ--NAYYYYYYYYYY---DINNNNNNNNNNNNNN ay seda sayan gibi bir giriş yaptım ama neyse

yaa kızlarr size bir sorum olucak fikri olan herkes yanıtlarsa sevinirim iyice kafam karıştı..ben 21 mayısta regli olmuştum buna göre 1-4 haziran yumurtlama günüm sanıyordum ekşınlar falan yapıldı tabi..sonra dün akşam yumurta akı kıvamında sünen bir akıntı geldi..o akıntı gelince mi yumurtlanıyo yoksa yumurtlama bitiyormu? arastırdım herkes farklı seyler söylemişler..bir yerdede okudum o akıntı geldiktan sonraki 4 gün önemli yazıyor yardımmm

benimde reglim 20siydi cnm bizde adet bittinden sonra ekşınlar bizdede oldu aynı senin dediğin gibi akıntı bendede geldi bende okudum kimisi yumurtalar çatlıo dio kimiside içeride kalan sperm gelio dio bende bilemedim kesin bilen varsa hakkat sölesin yafu

beyazlım üzme kuzum kendini aynı durum bende de var biliyorsun hem benim 2.5 seneye merdiven dayamış biiri olarak hala umudum var..Rabbim en güzel bebişleri bizlere sakladı öyle düşün inşallahh bu ay bu topicte hamile patlaması yaşarız

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam günaydin yavrimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ablaniz kurbaaaaaaaaaaaaaaaaan olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sizeeeeeeeeeeee

Canimmmmmmmmmmmmmm kiz calismalara devam edin o akinti geldikten sonra yimirtliyoz

bendede dün geldi

bende senin gibiyim arkadaşım :44:

Amin canim amin

bize o zaman bayaram olur senlik olur

Kızlar yukarıda kaldı yazımm bi fikri olan varmııııı ????

slm kızlar iş yoğunluğundan giremiyorum bir türlü... haziran ayı geldi her ay olduğu gibi başladı bnm belirtiler yine... yanlız dün akşam banyoda farkettim bu ay göğüslerimin uçları kahverengiye dönmeye başladı bide karnımın sağ tarafında gerginlik ve arada saplanan ağrı oluo. Bazen iğneler batıo gibi oluo bu ay belirtilerim biraz daha farklı sanki. 25 mayısta başladık çalışmaya 2 günde bir yaptık sizce bu kadar çabuk belirti olurmu hamileysem eğer ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…