- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.981
bende senin gibiyim arkadaşım :44:
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam günaydin yavrimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ablaniz kurbaaaaaaaaaaaaaaaaan olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sizeeeeeeeeeeee
Canimmmmmmmmmmmmmmkiz calismalara devam edin o akinti geldikten sonra yimirtliyoz
bendede dün geldi
Amin canim amin
bize o zaman bayaram olur senlik olur
bnde sizdenimm :44::44: hfta sonu dktora gideceğim burada cvbı bilmeyn olursa dktoruma sorarımm..
Kızlar yukarıda kaldı yazımm bi fikri olan varmııııı ????
slm kızlar iş yoğunluğundan giremiyorum bir türlü... haziran ayı geldi her ay olduğu gibi başladı bnm belirtiler yine... yanlız dün akşam banyoda farkettim bu ay göğüslerimin uçları kahverengiye dönmeye başladı bide karnımın sağ tarafında gerginlik ve arada saplanan ağrı oluo. Bazen iğneler batıo gibi oluo bu ay belirtilerim biraz daha farklı sanki. 25 mayısta başladık çalışmaya 2 günde bir yaptık sizce bu kadar çabuk belirti olurmu hamileysem eğer ??
dün geldi dün çalışma yaptık canımbir gün arayla yine devam ozaman
herkes aynı durumda demekki calışın ozaman kızlar bol bol
ahh ahh bi olsa göbişimde bebemle göbek atacam vallaa
lilyumcum belirtiler için erken gibi bence cok dinleme kendni sonra daha cok kaptırıyo kendini insanama inşallahh hamilesindir canım
Yani calismalara baslayali bugün 14 gün oluyor
tabi olabilir bence
Insallah
inşallah hepimiz hamileyizdir cnm ya doğru sölüosun her ay kaptırıyorum gidio vallahi bu ay relax olıyım diorum olamıorum işte
Ya aksam esim yorgun geldi isten eve
anam bende akintiyi gördüm ya hani
dedim oooo hooooo
böyle nasil cocuk ola ki
degerlendiremiyoruz isten gücten yaaaaaa
adami dövseydim bari...garibim yaaaa
vlla cnm geçen ay bn çk stres yaptımm çk belirtilerim vardı 1 hfta erkn geldi kırmızılar.. bu ay relax ım çalışmalar daha yoğun tbi.. ama hiç bir belirtim yok bakalım haftaya reglm haftamm o zmn göreceğiz akla karayı... inşllh gebeyimdir inşallh gebeyizdir inşallahh
Gunaydin kuzular.... Ben test yaptim tek cizgi cikti yine.. Bu ayda tik yok yani
ewt cnm 14 gün oldu inşallah doğru alarmdır bakalım 20sine kadar sabretmem lazım zamanda geçmio ki :18:
Gunaydin kuzular.... Ben test yaptim tek cizgi cikti yine.. Bu ayda tik yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?