kendini bu ay hamile sananlar buraya

dün geldi dün çalışma yaptık canım bir gün arayla yine devam ozaman
bende senin gibiyim arkadaşım :44:

herkes aynı durumda demekki calışın ozaman kızlar bol bol
Amin canim amin

bize o zaman bayaram olur senlik olur

ahh ahh bi olsa göbişimde bebemle göbek atacam vallaa

lilyumcum belirtiler için erken gibi bence cok dinleme kendni sonra daha cok kaptırıyo kendini insan ama inşallahh hamilesindir canım

Yani calismalara baslayali bugün 14 gün oluyor

tabi olabilir bence

Insallah

inşallah hepimiz hamileyizdir cnm ya doğru sölüosun her ay kaptırıyorum gidio vallahi bu ay relax olıyım diorum olamıorum işte

Ya aksam esim yorgun geldi isten eve

anam bende akintiyi gördüm ya hani

dedim oooo hooooo

böyle nasil cocuk ola ki

degerlendiremiyoruz isten gücten yaaaaaa

adami dövseydim bari...garibim yaaaa

inşallah hepimiz hamileyizdir cnm ya doğru sölüosun her ay kaptırıyorum gidio vallahi bu ay relax olıyım diorum olamıorum işte

vlla cnm geçen ay bn çk stres yaptımm çk belirtilerim vardı 1 hfta erkn geldi kırmızılar.. bu ay relax ım çalışmalar daha yoğun tbi.. ama hiç bir belirtim yok bakalım haftaya reglm haftamm o zmn göreceğiz akla karayı... inşllh gebeyimdir inşallh gebeyizdir inşallahh

aminnnnnn cnm inşallah

bana yardımcı olsanız kızlar ben 22 mayısta adet oldum ve adetime daha 16 gün var dünden beri göğüslerim çok kötü ağrıyor dokunamıyorum ağrıdan iki gün önce ilişkiye girmiştim acaba neden ağrıyor aranızda bu durumu yaşayan varmı cevaplarsanız sevinirim

bana yardımcı olsanız kızlar ben 22 mayısta adet oldum ve adetime daha 16 gün var dünden beri göğüslerim çok kötü ağrıyor dokunamıyorum ağrıdan iki gün önce ilişkiye girmiştim acaba neden ağrıyor aranızda bu durumu yaşayan varmı cevaplarsanız sevinirim

ben 22 mayısta adet oldum ve bu ay 22 haziran adet olurum ve benim dünden beri göğüslerimde çok kötü ağrı var aynı adet olacağım gibi ağrıyor daha adetimede çok var ilişkiden iki gün sonra ağrımaya başladı aranızda hiç erken göğüsleri ağrıyan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…